Hayıt tohumu gebelik

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
593
375
53
29
Kızlar , hayıt tohumu almayı düşünüyorum saraçoğlunun , nasıl kullanmak gerekiyor . Adetten hemen sonra mı kullanan bilgi verebilir mi

Merhaba canım adetten sonra 1 hafta boyunca ben kullanıyordum rahim temizliği için öneririm. Yine de sen kadın doktoruna danış lütfen .

Canım ben de aldım pcosluyum.şubat ayında tedaviye başladık femara kulladım doktor yumurtaların büyümemiş dedi iptal bunay dedi söktürücü verdi. Bende ramazan ayı geliyor doktora gitmek zor olur diye içmedim ovulasyon yapayım dedim.Nihalin bahçesinden diye bir sayfa var macunu aldım ama 2 gün tek kullanbildim. Tohumunu da aktardan almıştım. Birkaç kere de onu içtim.( Sat 16 şubat bir ay ovulasyon takibi yaptım sonra motivasyonum düştü bıraktım) Neyse sonra bayram için annemlere geldik her akşam bir kupa içtim hayıt tohumu çayı. Sonra göğüslerim ağrımaya ve akıntım şeffaflaşmaya başladı. Eşimle gidip ovulasyon testi aldık. Annemlere geldiğimin 8. Günü ve adetin 50. Günü yumurtladım. Şimdi adet gününü bekliyorum test yapmak için. Bu arada ben ilaçsız adet olamıyorum. Çayı yapılışı kaynamış bir kupa suya 1 çay kaşığı hayıt tohumu ekle demlensinn 5-10 dk bekle iç. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Back
X