• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayit tohumu çayi..

Erdgn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
115
7
16
28
Kızlar hayit tohumu çayı tüm kadın hastalıklarına hormonlara iyi geliyormuş çok yaygın ve bitkisel aktarlardan tohum halinde satılıyor kullanan oldumu

Kızlar hayit tohumu çayı tüm kadın hastalıklarına hormonlara iyi geliyormuş çok yaygın ve bitkisel aktarlardan tohum halinde slm, evet ben kullanıyorum, fsh degerim yüksekti benim, tohumunu kaynamis şu ekleyip dinlendirip içtim günde iki defa, ve gerçekten 2 ay içinde hamile kaldım, fakat sonu olmadı bebeği düşürdüm, kürtaj oldum

Acaba prolaktin hormonda düşürür mu bazı yerlerde okumama göre anne sütünü arttirir yazyr ama benim biraz prolaktinim yüksek acaba dengeler mi

Acaba prolaktin hormonda düşürür mu bazı yerlerde okumama göre anne sütünü arttirir yazyr ama benim biraz prolaktinim yüksek acaba dengeler mi
Benim uzun araştırmalarım da onu arttırır bunu düşürür vs demiyor, hormonları dengeliyor diye biliyorum, yani kadın hastalıkları otu gibi bir şey, istersen bir ay dene baktın kötü oluyor ona göre hareket edersiniz

Back