• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt Suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazlcnberalife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
12
6
1
29
Hayıt Suyunun faydaları arasında ilk sırada hormonları düzenlemesi yer almaktadır. Düzenli olarak içilen bu su hormon konusunda dengesizlik yaşayan kadınlarda çok kısa sürede cevap vermektedir.
Hamile kalmak isteyen bayanların kısa sürede cevap alacağına eminim. Dilerseniz ... instagram sayfasından bebek haberlerini inceleyebilirsiniz.
Bu mesaj reklam amacının dışında ulaşabildiğimiz bireylerle mutlu haberi paylaşmaktır.
Süt kokulu günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayıt Suyunun faydaları arasında ilk sırada hormonları düzenlemesi yer almaktadır. Düzenli olarak içilen bu su hormon konusunda dengesizlik yaşayan kadınlarda çok kısa sürede cevap vermektedir.
Hamile kalmak isteyen bayanların kısa sürede cevap alacağına eminim. Dilerseniz ... instagram sayfasından bebek haberlerini inceleyebilirsiniz.
Bu mesaj reklam amacının dışında ulaşabildiğimiz bireylerle mutlu haberi paylaşmaktır.
Süt kokulu günler dilerim.
Kesinlikle çok memnunum keten tohumu yagı aspir yagı ve elma sirkesi ile hayıt suyunu düzenli kullanıyorum.. Henüz gebelik yok ama adetlerim 3 aydır 28 günde oluyor.. Öncesinde düzensizdi.. Çok memnunum ve Bi çok arkadsşma da tavsiye ediyorum❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle çok memnunum keten tohumu yagı aspir yagı ve elma sirkesi ile hayıt suyunu düzenli kullanıyorum.. Henüz gebelik yok ama adetlerim 3 aydır 28 günde oluyor.. Öncesinde düzensizdi.. Çok memnunum ve Bi çok arkadsşma da tavsiye ediyorum❤
Harika,kullanmayı devam edin muhakkak.Öncelikle sabır ve istikrar isteyen bir durum.
Umarım en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini almak isteriz.

Bende kullaniyorum ama tohum olarak inslalah sonucu pozitif olarak paylasirim

Bende kullaniyorum ama tohum olarak inslalah sonucu pozitif olarak paylasirim
Ürünlerimiz soğuk sıkım ve distilasyon olarak üretilmektedir.Herhangi bir karışım değil tamamen organik.
Dilerseniz denemenizi öneririm,sayfamızda haberleri inceleyebilirsiniz.
Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum.Hayıt suyunun yanında keten ve aspir yağının da önemli rolü var.

Ürünlerimiz soğuk sıkım ve distilasyon olarak üretilmektedir.Herhangi bir karışım değil tamamen organik.
Dilerseniz denemenizi öneririm,sayfamızda haberleri inceleyebilirsiniz.
Sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum.Hayıt suyunun yanında keten ve aspir yağının da önemli rolü var.
Tesekkurler sagolun tohum hala duruyor onu bitirmm gerek ama insalalh gerek kalmaz yarın kan vericem dua edin nolur

Back