• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt otu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kol964

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
77
18
3
30
Hanımlar hayıt otunu aldım da dün biraz içeriğine baktım faydası çok fakat neden doktor kontrolü diyor önce ? Bi zararımı var acaba

Hiç bir zararı yok cnm 6 ay kullandım hem sabah hem akşam bir su bardağı tükettim sabah ac karnına kaynamış suda demleyip için adetin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın hayit la hamile kaldim inşallah sizede şifa olur

Bende kullanmaya başlıcam ama adetim biteli 4 gün oldu yumurtlama günlerim bu hafta sizce başlamayımmı sadece adet günlerinde mi içiliyo başka günler içilmiyomu biraz bilgi verebilirmisiniz lütfen Meral01 Meral01

Bende kullanmaya başlıcam ama adetim biteli 4 gün oldu yumurtlama günlerim bu hafta sizce başlamayımmı sadece adet günlerinde mi içiliyo başka günler içilmiyomu biraz bilgi verebilirmisiniz lütfen Meral01 Meral01
Kaçıncı günü yumurtluyorsaniz ona göre ayarlayın sorun olmaz zaten enfazla 10 yada 15 gün kullanıyorsunuz önemli olan yumurtama yununden 1 kaç gün önce bırakmanız inşallah kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sizede 🤲

Kaçıncı günü yumurtluyorsaniz ona göre ayarlayın sorun olmaz zaten enfazla 10 yada 15 gün kullanıyorsunuz önemli olan yumurtama yununden 1 kaç gün önce bırakmanız inşallah kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sizede 🤲
11. Hün yumurtlama oluyo ben şimdi başlasam bidahaki aydaki yumurtlamaya kadar içsem bi zararı olur mu Allah razı olsun Rabbım sizede evladınız bağışlasın

11. Hün yumurtlama oluyo ben şimdi başlasam bidahaki aydaki yumurtlamaya kadar içsem bi zararı olur mu Allah razı olsun Rabbım sizede evladınız bağışlasın
Aminn canım Allah razı olsun
Bu gün akşam başlayın yumurtlama dan 1 gün önce bırakın diğer ay rengliginizin 3 günü başlayın

ben bi yerde okumuştum biri sürekli kullanmış hamile oldugunu öğrenince bırakmış

Back
X