• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayit otu ve hamilelik

Ayse denz

Hayırlısını diliyorum😻🙏
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
723
1.246
113
28
Merhaba arkadaşlar adet düzensizliği için özel bi hastaneye gittim tahliller falan yapildi prolaktamin hormonun yüksek olduğunu ve yumurtalarimin yavas çalıştığını soyledi doktor hamile kalamayacagimi çok zor olduğunu söyledi bende nette araştırdım hayit otunu buldum 2 haftadır düzenli sabah akşam içiyorum fakat şu bi kaç gün dur küçük küçük kan lekesi oluyor bu normal mi hiç böyle olmuyordu relg olunca hiç leke olmazdı direk olurdu acaba hamile de olabilirmiyim

kuzum bende içtim hayiti yumurtlama günlerimde bıraktım bende leke değilde sağ kasıkta feci bir ağrı yaptı insanıdır bilme bide zaten bugün adet günüm belki adetbolcam sokulamıyorum diye düşündüm bide gece ateş basmasıyla uyandım. bugün sadece sağ kaşığın ağrıyor aradabhissettriyor kendini

Haha biraz anladım 😂bende ateş falan değil de kasıklarda aralıklı hafif ağrı oluyor bide adet günüm 6 gün gecdi küçük küçük kan lekesi oluyor merak ettim acaba adet gecikmesi bide kan lekesi hayit otundan dolayı olabilirmi acaba kullan varmı sizlerde de oluyormuydu boyle seyler

Back