• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayıt otu tohumu ve soğan kürü

dilosamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
435
1
116
Kırıkkale
merhabalar

bende adet düzensizliği var doktora gittim hormon testleri yaptırdım bana kistimin oldugunu ve pko oldugumu söyledi
test sonuclarım
tsh:1.51
fsh:3.84
lh:6.8

araştırdım hayıt otu kullanmak yumurtalıkları düzenliyormuş, soğan kürüde kisti söküyormuş..
hayıtı kullandım bitirdimçok şükür... böyle bir konu var ama o kadar çok sayfa varki inanin okumaya erindiğim için yeni konu açtım ve sizlere soruyorum hayıt otu tohumunu kullanıp olumlu veya olumsuz sonuç görenler yazar mısınız??

soğan kürüne başladım şimdi aynı şekilde soğan kürünü kullananlar olumlu,olumsuz yorumlarınızı yazar mısınız?

o kadar çok üzülüyorum daha yeni bi akrabamızın 6hafta gebe oldugunu duydum çok sevindim Allah esirgesin bebeklerini.. ama içimde bir buruklu oluştu doktorun bana dediklerini aklımdan çıkartamıyorum 2 gün düşünmesem 3.gün karşıma birden çıkıyor çok üzülüyorum çoookk.. yumurtalıkları geliştirmek hakkında bilgi verir misiniz??:43::43:

öncelikle içini ferah tut canım hemen olumsuzluğa kapılma :16:
ben hayıt otu kulanmadım ...
açıkcası 2 hafta önce hamilelik araştırması yaparken soğan kürünü buldum hiç tereddüte düşmeden adetim biter bitmez başladım. bugün 10.günüm :16: normalde her şeyden midem bulanır ama illahi güç sanırm :) şuana kadar hiç sıkkıntı yapmadı daha ziyade sanki bi rahatlama yaptı... tadı da güzel geldi.:119:
şimdide bekliyorum son 5 günüm yalnız küçük bir sıkıntım çıktı önümüzde ki ay burnumdan ameliyat olacağım :( artık 2.küre umut bağlayayım diorum ama allah büyüktür. o ol der ve olu verir... mübarek kurban bayramı inşallah rabbim isteyen herkese "ol " deyiverir...

öncelikle içini ferah tut canım hemen olumsuzluğa kapılma :16:
ben hayıt otu kulanmadım ...
açıkcası 2 hafta önce hamilelik araştırması yaparken soğan kürünü buldum hiç tereddüte düşmeden adetim biter bitmez başladım. bugün 10.günüm :16: normalde her şeyden midem bulanır ama illahi güç sanırm :) şuana kadar hiç sıkkıntı yapmadı daha ziyade sanki bi rahatlama yaptı... tadı da güzel geldi.:119:
şimdide bekliyorum son 5 günüm yalnız küçük bir sıkıntım çıktı önümüzde ki ay burnumdan ameliyat olacağım :( artık 2.küre umut bağlayayım diorum ama allah büyüktür. o ol der ve olu verir... mübarek kurban bayramı inşallah rabbim isteyen herkese "ol " deyiverir...

öncelikle geçmiş olsun canım ameliyat için, çok araştırdım soğan kürünün herkes faydasını görmüş maşaAllah,bizde görürüz tez zamanda inşaAllah... evet tadı güzel, öyle acı bir tadı yok..benimde kürün bitmesine tam bir 8 gün haydi hayırlısı :)) inşaAllah faydasını görürüz.. inşaAllah Rabbimizin "ol"demesine layık insanlar oluruz..

öncelikle geçmiş olsun canım ameliyat için, çok araştırdım soğan kürünün herkes faydasını görmüş maşaAllah,bizde görürüz tez zamanda inşaAllah... evet tadı güzel, öyle acı bir tadı yok..benimde kürün bitmesine tam bir 8 gün haydi hayırlısı :)) inşaAllah faydasını görürüz.. inşaAllah Rabbimizin "ol"demesine layık insanlar oluruz..

Inşallah canım :-) artık hayırlı haberlerini bekliyorrum :19:

Back