Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir sürü güncel konu var hayıt ile ilgili istersen oraya yaz kesin bilgi alırsın ayrıca otu var suyu var hapı var en basiti hapını kullanmak agnucaston adı
bir sürü güncel konu var hayıt ile ilgili istersen oraya yaz kesin bilgi alırsın ayrıca otu var suyu var hapı var en basiti hapını kullanmak agnucaston adı
slm arkadaşlar, ben hayıt tohumu kullanıyorum 1 aydır, mide bulantısı yapıyor içtikten sonra onun dışında önce fsh 20 idi bugün kan verdim 38 olmuş devam etsemmi bilemedim...
yumurtalık rezervlerine de az da olsa iyi geliyor kanaatimce ....Ancak hayıt suyunu çok dikkatli kullanın ....Karaciğer enzimlerini yükselttiğini belirtmeliyim ,uzun süre kullanmayı istiyorsanız arada bir karaciğer enzimlerinizi(ALT ve AST) ölçtürün derim.
Selam arkadaşlar ben 1 ay süreyle kullandım sadece akşamları ictim ve adetim 3 ay süreyle tam günü gününe geldi ve bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı sonra doktorum içme öyle şeyler deyince bıraktım keşke birakmasaydim yine düzensizlik yaşıyorum iki ayda bir oluyorum nerdeyse. Bu ay tekrardan başladım inşallah yine düzene girer