• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayıt otu/tohumu uygulayan var mı??

76erva76

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
60
14
18
37
Arkadaşlar hayıt otu duyan veya kullanan var mı aranızda aktarlarda satılıyormuş tam bir bilgim yok kullanan varsa yazabilir mi?

Arkadaşlar hayıt otu duyan veya kullanan var mı aranızda aktarlarda satılıyormuş tam bir bilgim yok kullanan varsa yazabilir mi?
bir sürü güncel konu var hayıt ile ilgili istersen oraya yaz kesin bilgi alırsın ayrıca otu var suyu var hapı var en basiti hapını kullanmak agnucaston adı

bir sürü güncel konu var hayıt ile ilgili istersen oraya yaz kesin bilgi alırsın ayrıca otu var suyu var hapı var en basiti hapını kullanmak agnucaston adı
Göremedim güncel olanları o yüzden buraya yazmıştım teşekkür ederim :)

slm arkadaşlar, ben hayıt tohumu kullanıyorum 1 aydır, mide bulantısı yapıyor içtikten sonra onun dışında önce fsh 20 idi bugün kan verdim 38 olmuş devam etsemmi bilemedim...

yumurtalık rezervlerine de az da olsa iyi geliyor kanaatimce ....Ancak hayıt suyunu çok dikkatli kullanın ....Karaciğer enzimlerini yükselttiğini belirtmeliyim ,uzun süre kullanmayı istiyorsanız arada bir karaciğer enzimlerinizi(ALT ve AST) ölçtürün derim.

Bende adet düzensizliği var kendimi bildim bileli aci bi tadi var yeni başladım ilerleyen zamanda yazarım. ;) ama çok faydasını duydum

Selam arkadaşlar ben 1 ay süreyle kullandım sadece akşamları ictim ve adetim 3 ay süreyle tam günü gününe geldi ve bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı sonra doktorum içme öyle şeyler deyince bıraktım keşke birakmasaydim yine düzensizlik yaşıyorum iki ayda bir oluyorum nerdeyse. Bu ay tekrardan başladım inşallah yine düzene girer

Back