HAYIT OTU SİRKESİ

boncukoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
11
3
1
31
Herkese merhaba, picos’luyum. Hayıt otunun kadınlar üzerindeki olumlu etkilerini kabaca listelersek;
Hormonları düzenliyor
Tansiyon kolestrol ve şekeri dengeliyor
Kilo vermeye yardımcı oluyor
Rahimin iç duvar yapısını kuvvetlendiriyor
Kist ve miyom oluşumunu engelliyor
Adet düzensizliğinde etkili olduğu söyleniyor.

Bu bilgiler doğrultusunda ben de bir poslu olarak Hayıt otu sirkesi kullanmaya karar verdim. Amacım elbette gebelik. Daha önce 6. Ayda gebeliğim kalp durması ile sonlandı.Şimdi tekrar gebe kalmak iatiyorum ve daha önce kullanmadım. Süreci hızlandırmak istiyorum. Allahın zamanından önce olmayacağınıda biliyorum.Daha önce hayıt otu sirkesi kullanan var mı varsa kullanma önerisini buradan paylaşabilir mi?

hayıt otu suyu tükettiğim ay lh hormonum aniden çok düstü ve o ay ovulasyon olmadı. ben de pcos hastasıyım. doktorum kızdı, ona sormadan bir daha böyle seyler kullanmamamı söyledi.

ama evet güzel sonuc alanlar da var. ama bu cok hassas bir denge. bence denetimsiz kullanmayın

Merhabalar ; bende bu ay hayıt otunu kullandım düzenli olarak ve pcos var bende de. Ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama geçrn ay 53. Günde regly olmama rağmen bu ay 33. Günde regly olucam başladı hassasiyetleri çünkü . Çok mutlu oldum. Öncesinde tereddüt etmiştim hormonlarımın düzeniyle alakalı sorun yaşr mıyım diye ama herşeh Allah tan diyip başladım . Bende elbette gebelik için başladım ama 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş çok fazla araştırdım. Akşamları da aslan pençesi ve civan perçemi içtim . Umarım şifa olur . Sevgiler

Hayıt otunu reglken kullanın daha sonra kullanmayı bırakın sürekli kullanılmaz

Nasıl yani biraz açabilir misiniz örnekle anlatabilir misiniz
Adetin başladı birinci günden itibaren kullanıyorsun düzenli yumurtlamaya kadar sonra bırakıyorsun kullanmıyorsun burda amaç yumurta olugunlaşsın rahim sertleşsin daha fazlası zararlıymış o yüzden bende kullandım bilmiyorsummböyle kullanmayı kimyasal gebelik yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…