• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu kullanımı

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba kızlar hayıt otu aldım dün iftardan sonra kullanmaya başladım .
Dün kaynatarak içtim ama cok acı geldi bugün kaynatmadan içeceğim bakalım sonuca.
Adetime daha var 1 2 hafta 🤷‍♀️
Kullanan arkadaşlar var mı deneyimlerinden yararlanmayı isterim 🙏🏻

Ben Tarifi Ibrahim Saracoğlun'dan almiştim.
Içine bal'da konuluyor...
Herşeye faydali..

Ne için kullanıyorsunuz siz? Ben de kullanıyorum üç ay olacak.. Ben pcos ve mantar için kullanıyorum. 3 Ay daha kullanıp tam sonuç için altı aya tamamlamaya niyetliyim bakalım.

Ne için kullanıyorsunuz siz? Ben de kullanıyorum üç ay olacak.. Ben pcos ve mantar için kullanıyorum. 3 Ay daha kullanıp tam sonuç için altı aya tamamlamaya niyetliyim bakalım.
Bende de pcos var gerçi her doktor farklı söylüyor ama çocuk olsun diye kullanıyorum bakalım 😒

Sizin tarifiniz nasıldı acaba internette cok araştırdım hep farklı tarifler
400 ml içme suyu kaynatiyorum , kenara Alip Göz haline getirdiğim hayıt tohmundan
çay kaşığı ilave edip 5 dak demlenmesini bekledikten sonra süzüp biraz bal katiyorum.
Hem aci olmuyor hemde başikliği güclendiriyor

Adet sancimi azaltsin diye tüketiyorum bir çok şeye faydasi var.
kisti Olana, hamile kalmak isteyene ( hamileken doktora danişilmali) süt artirici vs vs

Adet sancimi azaltsin diye tüketiyorum bir çok şeye faydasi var.
kisti Olana, hamile kalmak isteyene ( hamileken doktora danişilmali) süt artirici vs vs
İnşallah hepimizde işe yarar ne diyim ben kendimi bildim bileli adet ağrısı çekerim hem de 3 gün ama cok şükür evlendikten sonra öyle cok şiddetli ağrım olmadı

İnşallah hepimizde işe yarar ne diyim ben kendimi bildim bileli adet ağrısı çekerim hem de 3 gün ama cok şükür evlendikten sonra öyle cok şiddetli ağrım olmadı
Ben ergenkende cektim, kimi evlenince gecer dedi, Doktor zar'a bağlamişti. Evlendik, cocuk oldu hala Cekiyorum. Ağri doğum sancisila kiyasliya biliyorum.
Inşallah hepimize faydasi olur

Ben ergenkende cektim, kimi evlenince gecer dedi, Doktor zar'a bağlamişti. Evlendik, cocuk oldu hala Cekiyorum. Ağri doğum sancisila kiyasliya biliyorum.
Inşallah hepimize faydasi olur
Benimde ara ara öyle oluyor maalesef bu bizim kaderimiz gibi 😔 ama bimde satılan sıcak bantlar var bekarken onlardan kullanıyordum hem belime hem karnıma cok işe yarıyordu

Back