Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de pcos var gerçi her doktor farklı söylüyor ama çocuk olsun diye kullanıyorum bakalımNe için kullanıyorsunuz siz? Ben de kullanıyorum üç ay olacak.. Ben pcos ve mantar için kullanıyorum. 3 Ay daha kullanıp tam sonuç için altı aya tamamlamaya niyetliyim bakalım.
Faydasını gördünüz müAynen ben de balla karıştırıp tükettim, aç karnına
Sizin tarifiniz nasıldı acaba internette cok araştırdım hep farklı tariflerBen Tarifi Ibrahim Saracoğlun'dan almiştim.
Içine bal'da konuluyor...
Herşeye faydali..
400 ml içme suyu kaynatiyorum , kenara Alip Göz haline getirdiğim hayıt tohmundanSizin tarifiniz nasıldı acaba internette cok araştırdım hep farklı tarifler
Adet sancimi azaltsin diye tüketiyorum bir çok şeye faydasi var.Ne için kullanıyorsunuz siz? Ben de kullanıyorum üç ay olacak.. Ben pcos ve mantar için kullanıyorum. 3 Ay daha kullanıp tam sonuç için altı aya tamamlamaya niyetliyim bakalım.
İnşallah hepimizde işe yarar ne diyim ben kendimi bildim bileli adet ağrısı çekerim hem de 3 gün ama cok şükür evlendikten sonra öyle cok şiddetli ağrım olmadıAdet sancimi azaltsin diye tüketiyorum bir çok şeye faydasi var.
kisti Olana, hamile kalmak isteyene ( hamileken doktora danişilmali) süt artirici vs vs
Ben ergenkende cektim, kimi evlenince gecer dedi, Doktor zar'a bağlamişti. Evlendik, cocuk oldu hala Cekiyorum. Ağri doğum sancisila kiyasliya biliyorum.İnşallah hepimizde işe yarar ne diyim ben kendimi bildim bileli adet ağrısı çekerim hem de 3 gün ama cok şükür evlendikten sonra öyle cok şiddetli ağrım olmadı
Benimde ara ara öyle oluyor maalesef bu bizim kaderimiz gibiBen ergenkende cektim, kimi evlenince gecer dedi, Doktor zar'a bağlamişti. Evlendik, cocuk oldu hala Cekiyorum. Ağri doğum sancisila kiyasliya biliyorum.
Inşallah hepimize faydasi olur
Sicak su torbalarimi koymadim. Hep kadinlar cekiyor yaBenimde ara ara öyle oluyor maalesef bu bizim kaderimiz gibiama bimde satılan sıcak bantlar var bekarken onlardan kullanıyordum hem belime hem karnıma cok işe yarıyordu