• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu, çakşır suyu, süt buhari, adacayi yagi.

Elife a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
779
507
53
33
Merhaba kızlar. Çakşır suyu aldim eşime. Kendime de hayıt otu tohumu aldim. Geçen ay iltihabim olduğunu söylemişti doktor. Onun için de bu adaçayı yağını aldim. Rahmi ve tüpleri temizliyor dedikleri için denemek istedim. Bunların yanında bir arkadaşım süt maydanoz vicks buharına oturup 2 çocuğu olduğunu anlattı. Sizin bunlar içinde deneyiminiz nasıl oldu. Hepsini bir ay içinde denesem sakıncası olur mu? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba kızlar. Çakşır suyu aldim eşime. Kendime de hayıt otu tohumu aldim. Geçen ay iltihabim olduğunu söylemişti doktor. Onun için de bu adaçayı yağını aldim. Rahmi ve tüpleri temizliyor dedikleri için denemek istedim. Bunların yanında bir arkadaşım süt maydanoz vicks buharına oturup 2 çocuğu olduğunu anlattı. Sizin bunlar içinde deneyiminiz nasıl oldu. Hepsini bir ay içinde denesem sakıncası olur mu? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Hepsini aynı anda yapma hormonlarla inanılmaz oynuyor bitkisel şeylerle o hamile kalmış bu bunu yapmış hamile kalmış diye herşeyi aynı anda yapma yavaş yavaş vücudunu tanıyarak yap diğer türlü olumsuzluklarla karşılaşırsın Allah korusun

Çakşır suyu eşimde baya etkisi oldu. Adaçayı içebilirsin. Hayıt otunu ben içemedim. Bi tane bitki çayı iç ama

Back
X