• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu adet gecikmesi yaparmı? Yoksa hamilemiyim.

Maviesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.026
5.828
148
Herkese merhaba 3 aylık evliyim ilk günden beri çocuk düşünüyoruz ilk 2 ay olmayınca bende araştırmalara başladım (bu ay adet olsaydım hormon testi yapılacaktı karindan ultrosonda sıkıntı yok demisti doktor) şuan 1 hafta geciktim. Geçen ay adet bitimi 15 gün hayıt otu suyu hazırlayıp içmistim hala adetim gelmedi merak edip adet gecikmesinin 1. Günü eczaneden ucuz hamilelik testi aldım negatif cıktı bugün 5. Günüm ve sabah yine test yaptım sonuç negatif cok üzülüyorum yarın doktora gidicem ama icimde yinede bir umut var böyle olup adet olan yada hamile kalan varmı

Herkese merhaba 3 aylık evliyim ilk günden beri çocuk düşünüyoruz ilk 2 ay olmayınca bende araştırmalara başladım (bu ay adet olsaydım hormon testi yapılacaktı karindan ultrosonda sıkıntı yok demisti doktor) şuan 1 hafta geciktim. Geçen ay adet bitimi 15 gün hayıt otu suyu hazırlayıp içmistim hala adetim gelmedi merak edip adet gecikmesinin 1. Günü eczaneden ucuz hamilelik testi aldım negatif cıktı bugün 5. Günüm ve sabah yine test yaptım sonuç negatif cok üzülüyorum yarın doktora gidicem ama icimde yinede bir umut var böyle olup adet olan yada hamile kalan varmı

hayır otu benim bildiğim adet düzenler. Sağlık ocağına gidip kan verin bence içiniz rahatlasın. Sonra da doktora gidersiniz adeti söktürmek için gebelik yoksa

hayır otu benim bildiğim adet düzenler. Sağlık ocağına gidip kan verin bence içiniz rahatlasın. Sonra da doktora gidersiniz adeti söktürmek için gebelik yoksa
Yarın kadın doğum doktoruna randevum var adet olursam diye randevu almıştım gebelik için kan alıp ilgilenirmi

Başka başına gelen yokmu acaba 😔

Ben varım, bende 3 gün gecikme yapmıştı ve ardından bırakmıştım kullanmayı böyle bir şey yaşayınca. Yapıyor yani gecikme bazı kadınlarda.

Canim bende 3 aydir iciyrm.ocak 27oldum subat olmadim martin 5 de tekrar diger aylar oldugum tarihe duzenledifakat yine ayni ay icinde 2.kez adet gordum fakat cok az az oldumt
Sökücü ile adet gördüm bugünde kan verdim hormon testi icin ne zormuş birseyi çok isteyip elde edememek :(

Merhaba kızlar,
Bu ay ilk defa hayıt otu kullandım ve regl oldum 15 gün içinde. Böyle yan etkileri olabiliyor mu bilen var mı? Benim regl düzenlidir çok. Ben gebe kalabilmek için kullanmıştım.

Benimde duzenliydi ayın 5 iki gün önce iki gün sonrası 3aydir bende kullanıyorum Ocak 27oldum Şubat olmadım Martin 5 oldum arası 20gun sonra tekrar oldum fakat bu 20gun sonrası adetim çok nadir kanamam oldu

Benimde duzenliydi ayın 5 iki gün önce iki gün sonrası 3aydir bende kullanıyorum Ocak 27oldum Şubat olmadım Martin 5 oldum arası 20gun sonra tekrar oldum fakat bu 20gun sonrası adetim çok nadir kanamam oldu
Hâlâ devam ediyomusunuz hayita ben korktum bu ay içmedim 15 20 gün sonra ilaç ile reglim geldi hormonlara batırdım hic bi sıkıntı yokmuş

Ben
Hâlâ devam ediyomusunuz hayita ben korktum bu ay içmedim 15 20 gün sonra ilaç ile reglim geldi hormonlara batırdım hic bi sıkıntı yokmuş
Benim adet olamama sorunum yoktu cocuk için içiyorum canım benimde hormonlorda sıkıntı yok eskiler balla karistirip yiyormus tozunu gebelik için bakalım Hayırlısı Allah'tan inşallah

Bende geçen ay hayıt otu içtim sanırım 5 6 gün tek içtim bu ay reglim 8 gün gecikti dün kan verdim maalesef negatif çıktı hâlâ adet olmadım ve sancım da yok keşke hiç içmeseydim ilk defa böyle bir şey başıma geldi😢

Ben

Benim adet olamama sorunum yoktu cocuk için içiyorum canım benimde hormonlorda sıkıntı yok eskiler balla karistirip yiyormus tozunu gebelik için bakalım Hayırlısı Allah'tan inşallah
Benimde adet problemim yok çocuk için içiyordum ya yanlış kullandım ondan etki yaptı adet 1. Günde başlayıp yumurtlama zamanı birakicakmisiz

Benimde adet problemim yok çocuk için içiyordum ya yanlış kullandım ondan etki yaptı adet 1. Günde başlayıp yumurtlama zamanı birakicakmisiz
Merhaba, ben de geçen ay adetle hayıta başladım, 28güne bir olan düzenli adetimi bozdu, 5 gün geciktim, gebelik var sandım ama testlerim hep negatif🥺🤷🏻‍♀️ Dikkatli kullanmak lazım, bazılarını etkiliyor demek ki

Back