Hayıt macunu gebelik için?

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.087
288
38
Kızlar gebelik için hayıt macunu çok iyiymiş kullanıp gebe kalanlarınız var mı? Benim hormon değerlerimde bir skıntı yok adetimde düzenli ama yinede alsam kullansam mi? Bir skıntı yapar mı? Ters etki yaratır mı bende?

c life kullanmıştım bn çok memnun kaldım yine başlıycam ve sonuçta aldım tavsiye ederim

evet içinde oda var ve çok yararlı başka bitkilerde var içi tamamen bitkisel ve çok faydasını gören var intagrama bakın bi isterseniz
Tamam incelerim inşallah banada faydası olur. Hormonlarimda skintinyok aama dengeyi bozmaz değerlerin bazılarını yukseltmez degilmi bide günde kaç kez nasıl kullandınız hemen mi hamile kalmistiniz

Tamam incelerim inşallah banada faydası olur. Hormonlarimda skintinyok aama dengeyi bozmaz değerlerin bazılarını yukseltmez degilmi bide günde kaç kez nasıl kullandınız hemen mi hamile kalmistiniz
adetliyken başlıyorsunuz ovülasyon gününe kadar bn sabah öğle akşam kullanmıştım bol su ve hareket yürüyüş yapmıştım ettkisini daha hızlı gösteriyor zaten siz msj atınca hemen dönüş sağlayıp be amaçla kullanmak istediğinizde size anlatıp yardımcı oluyorlar

Tamam çok teşekkür ederim adetim bugün bitti. Hemen almalıyım o zaman

Tamam çok teşekkür ederim umarım bendede ise yarar sizede dua ederim son bişey dicem instagram sayfaları hangisi acaba

Tamam çok teşekkür ederim umarım bendede ise yarar sizede dua ederim son bişey dicem instagram sayfaları hangisi acaba
şifanızı bulursunuz inanın bn hep bununla hamile kaldım etkisini gördüm umarım kalırsınız güzel haberinizi alırım sayfaların sahibi aynı kişi
clifebitkiselkarışım yazıyor
şeyda coşkun diye

İnşallah inşallah çok teşekkür ederim ben nihalin bahçeleri diye görmüştüm o başka o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…