Gebeliğe Hazırlık hayit kullananlar veya dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

muhammetumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
292
152
33
30
kızlar benim yumurtaligimda pco goruntusu varmis hayit denemek istiyorum ama adetin kacinci gunu başlamak gerekiyor bılmiyorum 1 ay boyunca hiç arar vermeden mi kullanmak gerek lütfen kullanan arkadaşlar varsa yazsın bilmeyenlerde bilgilensin insallah

3 kadindan 2 sinde varmis. Inofolic combi diye bi folik asit var ben bu ay kullanmaya basladim arastirirken okumustum pkoya iyi geliyor diye. Bazi aylarda hafif pko olabiliyoruz diye biliyorum seninki nasil bir boyutta? Ileri mi hafif mi

cnm agnucaston diye hayıtın doğal bitkisel ilacı var... reglin 2. günü başlıyorsun içmeye.. yumurtlama gününde bırakıyorsun... hamile kalırsan etkilemesin diye.. hamile kalmazsan devam ediyorsun... 3 ay düzenli kullanım lazım..
hiç bir yan etkisi yok.. bende ilk başta korkmuştum sonra dr konuştum yani bitkisel dedi.. eczacıda keza aynısı söyledi.. ve ben 2 ay kullandım yumurta gelişiminde inanılmaz etkisini gördüm.. ama eşimde sorun çıkınca bıraktım.. eşimin tedavisine sonuç vermesini bekliyorum.. sonra bidaha kullanmaya başlayacam.. nasip.. Allah istiyen herkese nasip etsin:dua:

cnm agnucaston diye hayıtın doğal bitkisel ilacı var... reglin 2. günü başlıyorsun içmeye.. yumurtlama gününde bırakıyorsun... hamile kalırsan etkilemesin diye.. hamile kalmazsan devam ediyorsun... 3 ay düzenli kullanım lazım..
hiç bir yan etkisi yok.. bende ilk başta korkmuştum sonra dr konuştum yani bitkisel dedi.. eczacıda keza aynısı söyledi.. ve ben 2 ay kullandım yumurta gelişiminde inanılmaz etkisini gördüm.. ama eşimde sorun çıkınca bıraktım.. eşimin tedavisine sonuç vermesini bekliyorum.. sonra bidaha kullanmaya başlayacam.. nasip.. Allah istiyen herkese nasip etsin:dua:
ben bi arastirayim bu ilacı benim esim sperm tahlili yaptı doktorum çok iyi dedi eşinde problem yok dedi. benim sadece sağ yumurtaligimda pco görüntüsü var adet düzensizliği kullanma sivilce kilo hiçbirini yaşamıyorum 59 kiloyum hatta bi kizim var bizde bisey anlamadik

ben adetlerim duzenli ama sağ yumurtaligimda tam pco görüntüsü var sol tarafta çok az varmış öyle demişti doktorum
Aynisi bana denmisti evlendikten 1 sene sora gittigimde.. anlayamamislardi solda pco gprunumu vardi ama iki taraftanda yumurtlama gozlendi vs. Var yada yok gibi birsey. Ben hayit tenturu kullandim sivisini..
Yuksek olani indiriyor duşuk olani yukseltiyor. Degerlerim iyi suanda. Tüp bebek tedavisi gordum biraktim simdi hormonlarda fazlalik olmussa duşsün rahmi beslesin diye transfere kadar tekrar kullaniyorum. Hemde duzene de soktu.

Ben agnucastonu gidip satin bile aldm ama doktorum kullandirtmiyor :)
Ben agnucastonu gidip satin bile aldm ama doktorum kullandirtmiyor :)
Ben de basladim ama bir etkisini henuz gormedim yumrta erken gelisir diyrlar daha ne gelisme ne catlama olmadi 12. Gun deyim

Aynisi bana denmisti evlendikten 1 sene sora gittigimde.. anlayamamislardi solda pco gprunumu vardi ama iki taraftanda yumurtlama gozlendi vs. Var yada yok gibi birsey. Ben hayit tenturu kullandim sivisini..
Yuksek olani indiriyor duşuk olani yukseltiyor. Degerlerim iyi suanda. Tüp bebek tedavisi gordum biraktim simdi hormonlarda fazlalik olmussa duşsün rahmi beslesin diye transfere kadar tekrar kullaniyorum. Hemde duzene de soktu.
yumurtlama var ise neden tüp bebek denediniz

Back