• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayit kullananlar bir bakarmisiniz

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
ARKADASLAR BILIYOSUN KAC ZAMANDIR BEN HAYIT KULLANIYORUM HATTA SIZLEREDE ONERDIM KULLANIN SOYLE YAPIN BOLE ICIN DIYE BU 3 AYIM KULLANDIM 2 AY DUZENLI ADET GORDUM 3 AY AYIN 4 DUNDE OLMAM GEREKIYORDU HALA YOK ILACLA ADET OLAN BEN 2 AYDIR HAYIT TOHUMU SAYESINDE ADET OLABILIYORDUM BU AY HALA GELMEDI 4 UNDE ADET OLMAM GEREKIYORDU DUN DEDIM HAMILELIK VARMI ACABA TEST YAPTIM NEGATIF CIKTI AMA ADETIM GELMIYOR GEC OSADA GELIR DEGILMI HAYIT TOHUMU 2 AY YARAYIP IYI GELIP 3 . AY NEDEN BOLE YAPSIN TEK DEGISIKLIK BU AY BIRAZ FAZLA STRES YASAMISTIM ODA GECIKTIREBILIRMI BILEMIYORUM ANLAMADIM HERGUN BEKLIYORUM YOK SOGAN SUYU ICMEYE CESARET EDEMIYORUM SOGAN SUYU HEMEN SOKER AMA YA IDRAR TESTINDE CIKMADIYSA DIYORUM NORMALDE HAYIT COCUK DUSURMEYE SEBEP OLMAZ BILIYORSUNUZ HAMILEYKENDE KULLANILIR ALMAN DRLARA GORE BIR ARA SOGAN SUYUNUDA ICEYIM DIYORUM BIR DUSUNUYORUM SONRA YA TESTTE CIKMADIYSA DIYORUM KARARSIZIM YALNIZCA HAYIT TOHUMU BIR KAC FAYDA EDIP BIRAKMAZ DEGILMI OLMAZ HERALDE BOLE SACMA SEY DAHA IYI OLMAM LAZIMDI BU AY HATTA GECEN AY ERKEN ADET OLMUSTUM AMA BU AY NEDENSE YOK GELMIYOR SIZ NE DERSINIZ FIKRI OLAN VARMI :bbo:

YEŞİMMM24 canım sen neden tüp bebek için tedaviye başlamıyorsun bende 1 aydır kullanıyorum hayıttohumunu geçen ay oldum ama ilaçta alıyordum ben tüp bebek için başladım yarın kontrole gidicem 1 yumurtam 11.7 olmuş çatlatıp onu aşılama yapılacak bana iğne verdi doktor bir haftadır kullanıyorum göbekten bende adet olamıyordum fsh 45 çıktı işte bende

kızlar benim en son adetim 3 ay önce olmuştu,hastaneye gidim bi dedeim belki bişey filen ıkar diye memur beni geri çevirdi visitim bitmiş kaymakamlığa gittim visitiçin belge almaya tam sırada dururken şiddetli ağılaral adet oldum ben bişey sorcam:

ben adetim düzene irsin diye ada çayı içiyorum şimdi adetim yine içiyorum adetimden ne zaman sora içmemem gerekir yani bırakmam gereken zamanlar var mı

ARKADASLAR BILIYOSUN KAC ZAMANDIR BEN HAYIT KULLANIYORUM HATTA SIZLEREDE ONERDIM KULLANIN SOYLE YAPIN BOLE ICIN DIYE BU 3 AYIM KULLANDIM 2 AY DUZENLI ADET GORDUM 3 AY AYIN 4 DUNDE OLMAM GEREKIYORDU HALA YOK ILACLA ADET OLAN BEN 2 AYDIR HAYIT TOHUMU SAYESINDE ADET OLABILIYORDUM BU AY HALA GELMEDI 4 UNDE ADET OLMAM GEREKIYORDU DUN DEDIM HAMILELIK VARMI ACABA TEST YAPTIM NEGATIF CIKTI AMA ADETIM GELMIYOR GEC OSADA GELIR DEGILMI HAYIT TOHUMU 2 AY YARAYIP IYI GELIP 3 . AY NEDEN BOLE YAPSIN TEK DEGISIKLIK BU AY BIRAZ FAZLA STRES YASAMISTIM ODA GECIKTIREBILIRMI BILEMIYORUM ANLAMADIM HERGUN BEKLIYORUM YOK SOGAN SUYU ICMEYE CESARET EDEMIYORUM SOGAN SUYU HEMEN SOKER AMA YA IDRAR TESTINDE CIKMADIYSA DIYORUM NORMALDE HAYIT COCUK DUSURMEYE SEBEP OLMAZ BILIYORSUNUZ HAMILEYKENDE KULLANILIR ALMAN DRLARA GORE BIR ARA SOGAN SUYUNUDA ICEYIM DIYORUM BIR DUSUNUYORUM SONRA YA TESTTE CIKMADIYSA DIYORUM KARARSIZIM YALNIZCA HAYIT TOHUMU BIR KAC FAYDA EDIP BIRAKMAZ DEGILMI OLMAZ HERALDE BOLE SACMA SEY DAHA IYI OLMAM LAZIMDI BU AY HATTA GECEN AY ERKEN ADET OLMUSTUM AMA BU AY NEDENSE YOK GELMIYOR SIZ NE DERSINIZ FIKRI OLAN VARMI :bbo:

canım sen soğan suyunu falan bırak önce bi kan tahlili ver sonra adet söktürücü alırsın dr kontrolünde y6a hamileysen bilmeden içme öyle şeyleri :1no2:

Saolun kizlar icmeyeyim dime lanet olsun yurtdisindayim sigortada yok manyak para burda kendi vatandaslari bile ne diyor biliyormusunuz dr a zenginler gidermis ayy deliricem tup bebek dusunmezmiyim turkiyede olsam hemen dusunurum yarama tuz bastin semos :( tatlicadi icmeyeyim dime bilmiyorumki sok oldum bu sabah sirt ve bel agrisiyla kalktim off annemde icme bekle dedi

Merhaba bende hayıt ekstrastını aldım 1 haftadır kullanmaya başladım ve psikolojikmidir bilmem ama normalde çok stresli bi insanım bana iyi geldiğini hissediyorum ve çok ödem ve şişkinliğim de vardı onada iyi geldi..Ben evlendiğimden beri regl düzensizliğim var ve 1 buçuk yıldır düzenli korunmasz ilişki yaşamama rağmen çocuğum olmuyordu bir hormonumun (prolaktin) yüksek olduğunu söyledi doktorum ama bana tabi bitki önermedi ilac önerdi malum doktorlar pek böyle şeylerle ilgili iyi yorum yapmazlar direk modern tıp meslekleri olduğu için ilaç önerirler.. Ben kendim bunun üzerine bir araştırma yapıp bitkilere baktım ve aktardan da bunu önerdikleri için aldım işe yarayacağını düşünerek kullanıyorum inşaAllah umduğum gibi olur..Allah 'ın izniyle şifa olur ve benim de bir bebeğim olur inşaAllah.. Sizin sorununuza gelince bence siz stres yapmışsınız hemde oldukça çok stres yapmışsınız ve bu yazınıza bile yansımış bence dusunmemeye çalışın neden olmuyorum sorusunu düşünüp kafanıza takdıkça regl olma süreniz uzuyor ben kendimden biliyorum geçen ay günümde olmadığımda bende stres yapmıştım ve nezamnki artık umursamadım ozmn regl oldum hormonlar tamamen stresle alakalı değişiklik gösteriyormuş buyuzden kendinizi stres yapmamaya odaklayın göreceksiniz duzene girecektir tekrar.. Sağlıklı günler dilerim..

Back