- 5 Mayıs 2020
- 1.802
- 752
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canım Beta yükselişine çok kafayı takma öyle yani ortalama değerde gitmesi de gayet yeterli yani ayrıca günün geçmeden daha kese görünmez en az 6-7 haftalık olacak ki öyle bebek falan görürsün yani herkese 5 hafta bitecek 6 haftada görünür ancakMerhaba sizin eski mesajlarınızı okudum. Benimde çatlama 14 mart bir daha regl olmadım. Doktora gittm ctesi kese görğnmedi. Beta değerlerim 2 gün arayla 30 mart 40 1 nisan 87 3 nisan 164 6 nisan 349 daha kan vermedim. Sat 16 şubat. Biraz tedirginim. Bir kürtajım var..
Canım benim yani ne desem bilemedim ki insan her mesajda bir umut arıyor böyle zamanda ben de 4-5 ay önce yaşadım bunu yani rahminde kalınlaşma yoksa dış gebelik olabilir o da yükseltmeye devam eder yani çok daha detaylı şekilde baksaydı keşke yani şey de olabilir kimyasal gebelik de olabilir onda da 1000'e kadar falan yükselir sonra düşer zaten otomatikman adetin en geç 10 gün falan geçiyor kimyasal gebelikte ondan sonra otomatikman kanamam başlıyor birazcık daha böyle sancılı bir dönem geçiriyorsun hani daha ağrılı bir adet dönemi geçiriyorsun çünkü hani küçük bir kese falan düşmüş oluyor çok olgunlaşmamış vesaire tekrardan gittin miKese de görünmedi ama pndan tedirgin oldum. Ben yumurtlamamı biliyorum , 13 mart 14 nde çatladı. 5 nde dr gittiğimde kese yoktu. Hatta bana rahminde kalınlaşmamış çok umutlanma dedi. Ama betam hala yükseliyo..
Net bir şekilde ovülasyon testi ile yumurtlamanı hatta çatlama gününü gördüysen sen o günü baz alacaksın yani şu kadar günlük diye hani anladığım kadarıyla sen de detaylı bir şekilde betatar gibi yumurtlama takibi falan yaptım ben ovulasyon testi ile işte Eylül ayında mıydı neydi işte hamile kaldığında net bir şekilde günümü biliyordum mesela 8 haftalık görülmesi gereken kese 4 haftalık görünce doktor hani bekle belki gelirsin diye ben doktora çok net çok konuştum hocam başka bir şekilde gebelik olmasa imkansız şu tarihte gebelik aman ilişki oldu ondan sonra işte gebelik olursa etkilemesin diye bir daha da asla ilişki olmadan yani bu gebelik sorumlu gebelik diye ben söylemiştim hatta doktora ya öyle olmuştur zaten eve gidince iki gün sonra da kanama başlamıştıGünüm geçmedi değil . Son adet tarihim 16 şubat gecikince :) ben 24nde kan verdim 3.04 çıktı 6 gün sonra 40 sonrası yazdığım gibi. ama nerdeyse adet zamanı yumurtladım o yüzden tarihler karıştı. Neye göre nasıl hesaplamam gerekiyor bilmiyorum.
Bugün tekrsr verdim 245 çıktı dış gebelik değildir diye düşüNüyprumNet bir şekilde ovülasyon testi ile yumurtlamanı hatta çatlama gününü gördüysen sen o günü baz alacaksın yani şu kadar günlük diye hani anladığım kadarıyla sen de detaylı bir şekilde betatar gibi yumurtlama takibi falan yaptım ben ovulasyon testi ile işte Eylül ayında mıydı neydi işte hamile kaldığında net bir şekilde günümü biliyordum mesela 8 haftalık görülmesi gereken kese 4 haftalık görünce doktor hani bekle belki gelirsin diye ben doktora çok net çok konuştum hocam başka bir şekilde gebelik olmasa imkansız şu tarihte gebelik aman ilişki oldu ondan sonra işte gebelik olursa etkilemesin diye bir daha da asla ilişki olmadan yani bu gebelik sorumlu gebelik diye ben söylemiştim hatta doktora ya öyle olmuştur zaten eve gidince iki gün sonra da kanama başlamıştı
Canım bunların hiçbirini günde 2 kere kullanmıyorsun ama ölçülerine dikkat etmek lazım fazlası yumurtalıklarda aşırı uyarılmaya sebebiyet verebilir ki ben bunu fazlasını denediğimde bunu yaşamıştım kasıklarım falan şişmişti yani yumurtalıklarımKlomenle birlikte çörekotu kist yapmasın, ben de cumartesi klomene başlayacağım, aklımda çörekotu kullanmak da var ama, çörekotu yumurtaların olgunlaşmasına yardım ediyor çünkü
Sağlıkla iyilerlesin canım muhakkak haber ver bizeSağlıkla iyilerlesin canım muhakkak haber ver bizeBugün tekrsr verdim 245 çıktı dış gebelik değildir diye düşüNüyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?