Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hayırsever arkadaşlar banada bi yardım :) (resimli !)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gamzeli_yarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
33
0
36
Ankara
Arkadaşlar yemek odam bu aşağıdakinin aynısı...Siz olsanız hangi koltuğu tercih edersiniz ?? Hangisi daha güzel sizce ?? Ve perde olarak nasıl bir model tercih edersiniz yardımcı olurmusunuz bana acaba ? Eğer fikir vermek isteyen arkadaşlar olursa resim ekleyebilirler çok sevinirim :) Yemek odam alındı ama koltuklarda kararsızım sizden yardım bekliyorum :) !!! Ayrıca duvar rengi ve halıda yardımcı olursanız çok memnun olurum

En baştaki koltuğun berjerlerini ve kol kısımlarını beyaz olarak değiştirebilirimde !

$l.webp $ll.webp

$lll.webp $llll.webp

Perdeler için = (En baştaki perdeyi siyah ya da beyaz zeminli olarak farzedin)

$1-CIFT-BRILLANT-ISLEMELI-TASLI-KADIF-JAPON-PERDE__39477679_0.webp $arzu%20ey%C3%BCp.webp

$kruvaze-perde-big.webp Eki Görüntüle 389344

Son düzenleme:
canım takım çok güzel güle güle kullanmak nasibetsin Allah.. siyahlı beyazlı bişey bakıyosun anladığım kadarıyla ama benim tavsiyem yemek takımının olduğu resimde arkada bir berjer var onun takımı olduğunu düşündüm müthiş yakışır.. bide beyaz tül ve koltuğun renginde yada tonlarında fon perdeler.. ben böyle hayal ettim :46:

ikinci sırdakı koltuk takımalrııı hoş model olrak tatlım ayrıca berjerler siyah olabilir hani çook acık olmasın diyorsan perde olarak da değişik geldi gözüme ilk sıradakı çok hoş siyahlı olan ama yinede tercih senin kalbindenn hangisi geciyorsa onları tercihh et secimlerimmminin hepsi modern sık ve raaht gözükuor şimdiden güle güle eksit bebeğim <3

pardon perde siyahh görüdmm değilmiş :D ilk bastakı hoş gözükyor <3

2. resimdeki koltuk takımı bence en uygunu.
Perdeyi düz siyah bir modelden ziyade gri,siyah-beyaz
ince desenli düşünebilirsin, siyah perde çok boğabilir
odayı:31: Bana kalırsa odada koltuktaki minderler
ve aksesuarlar dışında siyah hiçbirşey kullanma.
Bir süre sonra bu renkler sana sıkıcı ve soğuk gelebilir.
Gri ve başka soft bir renkle kombine etmeni öneririm.

$siyah_beyaz_iekli_ta_perde_eitleri.webp
$untitled.webp

Demek istediğim buydu. Bak siyah azcık kullanışmış,
nasıl ferah rahat bir havası var odanın:34:
$beyaz-salon-resimleri.webp

2 numaralı koltuk takımı salon takımına çok yakışır ve perde olarak sanırım 4 numaraydı siyahlı beyazlı harika olur güle güleotur içinde canım:):fakat aksesuarlarını renkli seçmeni öneririm siyah ve beyaza her renk aksesuar rahatlıkla kullanabilirsin:54:

canım yemek odan gerçekten çok şık. bende buna birazda olsa benzeyen bi takım aldım ben koltuklarımı avangard ama çok şaşalı değilller:D şeker pembe 2li ve 3lüsü , buz mavili pembeli falan desenli berjerlerim olmak üzre şekermi şeker bi takım aldım. perdemin fonuda mor. ve gören herkes bayılıyo. :P siyahıda kremide ilerde yaşlanınca falan alırsın şimdi gençken bence renkli seçimler yap hiç pişman olmazsın:D,

ayrıca perde olarak bir de bu var

Eki Görüntüle 389345

merhaba, perde için bir akıl verebilirim..odanın rengi agırlıklı hangisi ise,zıttını fona koy..yani yemek odan resimdeki ise klasik 1.koltuk takımı uyumlu ve o kadar beyaz renk içinde siyah fonlu bu perde tarzı çok tamamlayıcı..
tüyoları bir tasarımcı paylaşmıştı:)
beyaz yatak odam için fonda siyah, ortasındaki topuz siyahlı grili seçtirdi..sadece bir biblo siyahlı ya da fon perdesinin kumaşından kırlent..

Back
X