Seni anliyorum.
Bizi uzen daha dogrusu asil uzen cevremizdeki insanlar. Oyle iyi anliyorum ki seni. Yaninda olsaydim da sadece sarilip hicbisey demeden oyle kalabilseydim yaninda.
o cevremizdeki guya bizim dostlarimiz olan insanlar daha cok yaraliyor bizi. Cunku derdi Rabbim vermis. Rabbimden gelene gonul razi oluyor da esimizin-dostumuzun(!) Soyledikleri mahfediyor insani
- ee hadi artik ne zaman yapiyorsunuz
-amaaannn cocuksuz evlilik mi olur
-kocamin cocugu olmasa bosardim heralde aman Allah korusun(burada tahtaya vurulur)
- bir cocugu tasiyamiyormusun canim ben iki tane dogurdum mis gibi
.........
daha cok var bunlardan.
sen yine hamile kalabiliyormussun biz onu bile asamiyorduk canim.
Simdi hamileyim. Rabbimsonunu ne gosterir bilmiyorum amatedaviyle oldugunu soylemiyorum insanlara. Esim isten cikarildiginda hanimlar aralarinda gun yapiyorlar gunduzleri e artik onlara takilir kisir filan yersin diyebiliyorsa bir erkek bir erkege. Boyle insanlara esimin sorununu nasil bahsedeyim. Nasil susturayim. Biz kendi icimizde kabullenirdik Rabbim isterse verir zaten diye kendimizi teselli edebilirdik ama o insanlar yaralarimiza tuz basardi. Lutfen duyma gorme. Bu konuda minicik ama minicik dahi olsa canini yakan olursa dost diye donup yuzune bakma.
Cok uzattim uzuntune uzuntu katmak istemem ama bir de isin gercekleri var. Nedenini iyi arastirmalisin canim.
Pihtilasma
enfeksiyon
rahim boyu
Genetik testler
kromozomal bozukluklar
Cok yorucu bir surec ama bunlari tek tek arastirmalisin. Kendi kendimizin dr.u olmamiz lazim. Misal bizim bir
tup bebek topigimiz var. Orada konustuk bir arkadasin dr.u rahim boyuna bakmamis kadincagiz 20 haftalik filan. Bizden duyarak soruyor da dr zorla bakiyor. 2 cm aciklik varmis meger yani kadin dusuk yapacak neredeyse dr. Hersey normal diye gonderecek demese. Sonra serklaj filan yapildi. Bu gibi orneklerle cok karsilastim.Onun icin bazi konularda gozu kapali guvenmemekte gerekiyor.
Dualarimdasin. Istanbuldayim yapabilecegim bisey olursa her zaman yazabilirsin.