- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabırla beklemek en güzeli evet ama Allah duygularıda yarattı üzülmek eksikliğini hissetmek çok zor birde şöyle bir durum var eşim sülalesinin yani soy adını taşıyan soooonn erkek oğlu olursa soyu gitcek olmazsa bitcek , eşim hiç baskı yapmıyor hiç suçlayıp kırmıyor ama etrafın dolduruşuna kapılıyorum sağdan soldan duyuyorum bişeyler sinir krizi geçircek safhaya bile geliyorumteyzem 7 yıl sonra evladına kavuştu defalarca düşükten sonra.....umutları tukendikten sonra......sonra bır daha evlat verdi ALLAH....ama malesef ömru yetmedi onları büyütmeye....dağ gibi teyzem evlatları çok küçükken ansızın hastalandı ve ayrıldı aramızdan......yani gerçekten hayırlısı arkadaşım.....seni teselli etmez bu söylediklerim biliyorum....yaşadığın hayal kırıklığını düşünmek istemiyorum...çok çok üzücü...ama gerçekten ALLAH hayırlısını versin bunu demek istıyorum
ben bu zamanda bu teknolojiyle açıkçası herkesin bebek sahibi olabileceğini düşünüyorum...mesele doğru doktoru bulmak
bı tanıdığım aşılamalar ve 3 tup bebek denemesinden sonra kırkında ikizleirni aldı kucagına..onca ozel hastanelere koşturdu didindi durdu ama karsısına ssk hastanesinde bi doktor çıktı ve bebişleirni kucağına aldırttı
once ALLAHın izni sonra doğru bir doktor ile inş sizde bebeğinize kavuşursunuz
Bu durumuzda olan kardeşimin arkadaşı vardı.1 yada 2. düşükten sonra farkedildi.Bir doktoru var İstanbulda prof.Ona gittiler.Şimdi 2 yaşında bebekleri.Size de umut olur inşallah.Eğer doktoru öğrenmemi isterseniz öğrenirim size.aminnn ..evet biliyorum cnm saol zaten bende kansulandırıcı kullanmıştım bende çok geç öğrenmiştim bu rahatsızlığı, bilmeyenler için faydalı olur inşallah..
kan pıhtılaşması vardı rahim anomalisinden dolayı histereskopi oldum başka başka birçok şeye bakıldı ama şuan bunlar var cnmBenim eltimin 16 sene sonra çocuğu olmuş. Şimdi 2 tane sağlıklı yavrusu var. Allah sana da nasip etsin.
Ben her zaman derim; Allah doğmuş bir çocukla imtihan edeceğine doğmamış bir çocukla imtihan etsin. Her ikisi de zor ama hangi imtihan kolay ki.
Sen inancını ve umudunu kaybetme sakın. Sorununuz ne tam olarak?
Amin. hayırlısı kelimesi ile ilgili bir yazı okumuştum, sizlerde okumuşsunuzdur belki; ama paylaşmak istedim.hayırlısı ne güzel bi söz.. ondan sonra bütün kelimeler tükeniyo. insan her ay umutla bekledikçe öğreniyo hayırlısı demeyi
bu mübarek günün hürmetine Rabbim sana bana ve tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar versin
ne mücadele hemde yani hapşırmak hoplamak arabaya binmek olası bir hamileliğim varsa diye en basit aldığım önlemlerden sadece bir kaçı cnm. hiç bir zaman demedim olsunda nasıl olursa olsun diye ama çok güzel bi yazıymış hissettiklerimi tercüman etmiş "önlem alınmış mücadele edilmiş ; Ve gerisi en yüce makama havale edilmiş"Amin. hayırlısı kelimesi ile ilgili bir yazı okumuştum, sizlerde okumuşsunuzdur belki; ama paylaşmak istedim.
"Hayırlısı" Ne güzel kelime!
Önlem alınmış, mücadele edilmiş;
Ve gerisi en yüce makama havale edilmiş.
sabırla beklemek en güzeli evet ama Allah duygularıda yarattı üzülmek eksikliğini hissetmek çok zor birde şöyle bir durum var eşim sülalesinin yani soy adını taşıyan soooonn erkek oğlu olursa soyu gitcek olmazsa bitcek , eşim hiç baskı yapmıyor hiç suçlayıp kırmıyor ama etrafın dolduruşuna kapılıyorum sağdan soldan duyuyorum bişeyler sinir krizi geçircek safhaya bile geliyorum
tabikide hayır canım kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilim yani oğlumda olsa kızımda olsa şükredeceğim ben sadece eşimin duyguları düşünceleri değişirmi diye korkuyorum çünkü bir ara ayrılmamız için bile uğraşanlar oldu hamd olsun çok seviyoruz birbirimizi ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyolar be cnm eşime güvenim sonsuz sadece stres yapıyorum çok akrabalarından etkilenirmi diye insan nefsi bu cnm asla ayrım yapmameee kızı olursa???? şimdi gelde kızma şu yazdıklarına....şimd onca yıldan sonra ALLAH evlat verırde kızın olursa gene etraf konuşacak??? o zaman üzülecek misin yoksa şükurmu edeceksın?? kusura bakma ama başlarım sülalesine....ALLAH saglıklı bebiş versin gerisi hikaye....bence boyle düşünenlerin sülalesi kurusun zaten erkek vermesin ALLAH boyle ayrım yapanlara....
kan pıhtılaşması vardı rahim anomalisinden dolayı histereskopi oldum başka başka birçok şeye bakıldı ama şuan bunlar var cnm
yok nedenini bilmiyorum derken şöyle yani cnm düşüğe neden olarak birkaç sonuç var birçok araştırma yapıldı genetik hormonel vs vs farklı uzman dr.larada gittik ama sonuç gene aynı olduğu için demekki bilmediğimiz bişey var gerçektende tedbiri elden bırakmamak için araştırmalara devam ediyoruz doktor gibi oldum zaten bu tecrübelerden cnmAllah yardımcın olsun, o negatif enerjileriyle seni üzmeye çalışan insanları asla kafana takma. Allah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Dua etmek, pozitif düşünmek gerek, ama bir yandan da tedbiri elden bırakma, mutlaka tedavi yöntemlerini araştır, bu kadar çok düşüğün mutlaka bir sebebi vardır. Nedenini bilmiyorum demişsin, doktorunuz bu konuda sizi bilgilendirmiyor mu ? Mutlaka farklı doktorlara da gidin.
bilmiyorum ki cnm ya ilginç ama demekki bir tehlikesi var gerçektendeCanım görünce seviyorum demişsin ya kedi köpekleri, annemlerin evinde kedi beslerlermiş kedi kılı düşük olmasına neden olabiliyormuş. Benim abim bundan dolayı erken doğum yüzünden ölmüş, benim içinde 9 ay yerinde kalkmamış annem. Doktor demiş, kedi kılı yüzünden demiş. Nasıl bir rahatsızlık bilmiyorum ama sen sokakta gördüğün her kediyi sevme. Zaten her insanda olmuyor ama işte birinin yakasından tutunca tutuyor demek ki. Bu sen olmayabilirsin ancak bir önlem olarak düşün. Allah sana hayırlı bir evlat versin tez zamanda inşallah.