- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
inşallah bekleyeceğim o günü sabırlaRabbim elbet size uygun zamanı bekliyordur evlat için bol dua edin . İnşallah olur ve size kısmetiyle gelir inşallah ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bekleyeceğim o günü sabırlaRabbim elbet size uygun zamanı bekliyordur evlat için bol dua edin . İnşallah olur ve size kısmetiyle gelir inşallah ..
yok cnm şuan değil ama 2 sene önce kadar beslemistim kedi çok çok severim onun için koydum nedenki???
Dua edeceğim sizin için. Allah büyüktür. Dilerim Rabbimden birdahaki konunuz uykuya hasret kaldım niye uyumuyor bunlar olsun
Yetimlerin duası kabul olurmuş. Çok gönülden istedim evlat sahibi olmanızı. İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız
teşekkür ederim utandımNe güzel bir insansın sen yaa.. Samimiyetinden öperim seni
Canımmm içim acıdı okurken Sana bir hamile olarak canı gönülden dua ediyorum en kısa zamanda rabbim kucağına sağlıklı hayırlı bir evlat versin.Umudunu kaybetme vardır rabbimin bir bildiği.Ne mutlu sanaki cennette seni bekleyecek bir sürü meleğin var...kayıp giden bebeklerimm... yumuk yumuk pembe mavi hayallerim.. her dafasında söylediğimse hayırlısı. çok uğraştık 1 kere 2 kere 3... 4.. 5.. 6 kere 7 kere... ağlaya ağlaya kurduğum hayaller bir gün gerçekleşirmi acaba. gözlerimden yumruk yumru yaşlar akıyor çünkü ben minik minik ellere mis kokulu saçlara hasretim burnu bana benzeyen gözlerini babasından alan bi yavruya hasretim. kimseyle konuşamıyorum anlatmak istemiyorum. 7 senelik evliyiz 7 düşüğüm oldu ne yapacağımı bilmiyorum. çok dua ediyorum. nereye gitsem hep bu konuyu açıyorlar neden düşüyor diye bana soruyorlar keşke bende bilsem. önceden uzun uzun anlatırdım ama artık yoruldum kimseyle görüşmek istemiorum çünkü her defasında ağlayarak dönüyorum.çünkü kırıyorlar, en son şunu bile duydum eşin iyiki boşamadı bizde gönderirler baba evine diye günlerce ağladığımı bilirim bunun gibi onur kırıcı şeyler yüzünden oysa yufka yüreklidir eşim eve bi bebek gelince gittiklerinde camımda kalan ellerinin izlerini bile silmiyorum seviyoruz biz onları daha ne diyebilirimki, korkuyorum vazgeçmek geliyor aklıma nedense son zamanlarda.. bilmiyorum yinede hayırlısı ..
evet bende yetimim hemde Allah onun sıkıntılarını gidersinNe güzel bir insansın sen yaa.. Samimiyetinden öperim seni
inşallah duan kabul olur gece gece ağlattın beni biliyorum böyle güzel insanlar var dahaYetimlerin duası kabul olurmuş. Çok gönülden istedim evlat sahibi olmanızı. İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız
iyikide vazgeçmemiş helal olsun umudumu kaybetmem inşallahCanım, benim eski iş arkadaşım var dün hamile olduğunu öğrendim yıllardır olumuyordu 38 yaşındaydı mucize o bile inanamıyor :) Insallah hayırlısıyla seninde olur umudunu kaybetme Allah ol derse kimse önünde duramaz bol bol dua et ki eminim ediyorsundur şüphem yok :)
çok kısaa bi süre beslemiştim cnm çok haşır neşir değilim hep düşük riskim olduğu için ilgilenemem diye ama ilk defa duydum sadece görünce seviyorum araştırırım saol cnmEvde kedi köpek beslemek kadının düşük yapmasına neden olabiliyormuş. Bi yerde duymuştum. Kesin bilgi değilse bile çocuk için kedi ve köpekten uzak durmak iyi olabilir..
Allah hem vererek hem alarak imtihan ediyor işte inşallah sabrederim çok büyük bi acı benim içinİçim öyle sızlıyor ki. İstemeyene bakacak durumu olmayana gidiyor bebişler sizin gibi insanlar hasret kalıyor. En kısa zamanda kavuşursunuz umarım...
İcimi sizlattin be canim cani gonulden dua ediyorum ki tez zamanda saglikli, hayirli evlatlarin olsun.. Allahim sana annelik duygusunu tattirsin en kisa zamandakayıp giden bebeklerimm... yumuk yumuk pembe mavi hayallerim.. her dafasında söylediğimse hayırlısı. çok uğraştık 1 kere 2 kere 3... 4.. 5.. 6 kere 7 kere... ağlaya ağlaya kurduğum hayaller bir gün gerçekleşirmi acaba. gözlerimden yumruk yumru yaşlar akıyor çünkü ben minik minik ellere mis kokulu saçlara hasretim burnu bana benzeyen gözlerini babasından alan bi yavruya hasretim. kimseyle konuşamıyorum anlatmak istemiyorum. 7 senelik evliyiz 7 düşüğüm oldu ne yapacağımı bilmiyorum. çok dua ediyorum. nereye gitsem hep bu konuyu açıyorlar neden düşüyor diye bana soruyorlar keşke bende bilsem. önceden uzun uzun anlatırdım ama artık yoruldum kimseyle görüşmek istemiorum çünkü her defasında ağlayarak dönüyorum.çünkü kırıyorlar, en son şunu bile duydum eşin iyiki boşamadı bizde gönderirler baba evine diye günlerce ağladığımı bilirim bunun gibi onur kırıcı şeyler yüzünden oysa yufka yüreklidir eşim eve bi bebek gelince gittiklerinde camımda kalan ellerinin izlerini bile silmiyorum seviyoruz biz onları daha ne diyebilirimki, korkuyorum vazgeçmek geliyor aklıma nedense son zamanlarda.. bilmiyorum yinede hayırlısı ..
kayıp giden bebeklerimm... yumuk yumuk pembe mavi hayallerim.. her dafasında söylediğimse hayırlısı. çok uğraştık 1 kere 2 kere 3... 4.. 5.. 6 kere 7 kere... ağlaya ağlaya kurduğum hayaller bir gün gerçekleşirmi acaba. gözlerimden yumruk yumru yaşlar akıyor çünkü ben minik minik ellere mis kokulu saçlara hasretim burnu bana benzeyen gözlerini babasından alan bi yavruya hasretim. kimseyle konuşamıyorum anlatmak istemiyorum. 7 senelik evliyiz 7 düşüğüm oldu ne yapacağımı bilmiyorum. çok dua ediyorum. nereye gitsem hep bu konuyu açıyorlar neden düşüyor diye bana soruyorlar keşke bende bilsem. önceden uzun uzun anlatırdım ama artık yoruldum kimseyle görüşmek istemiorum çünkü her defasında ağlayarak dönüyorum.çünkü kırıyorlar, en son şunu bile duydum eşin iyiki boşamadı bizde gönderirler baba evine diye günlerce ağladığımı bilirim bunun gibi onur kırıcı şeyler yüzünden oysa yufka yüreklidir eşim eve bi bebek gelince gittiklerinde camımda kalan ellerinin izlerini bile silmiyorum seviyoruz biz onları daha ne diyebilirimki, korkuyorum vazgeçmek geliyor aklıma nedense son zamanlarda.. bilmiyorum yinede hayırlısı ..
kayıp giden bebeklerimm... yumuk yumuk pembe mavi hayallerim.. her dafasında söylediğimse hayırlısı. çok uğraştık 1 kere 2 kere 3... 4.. 5.. 6 kere 7 kere... ağlaya ağlaya kurduğum hayaller bir gün gerçekleşirmi acaba. gözlerimden yumruk yumru yaşlar akıyor çünkü ben minik minik ellere mis kokulu saçlara hasretim burnu bana benzeyen gözlerini babasından alan bi yavruya hasretim. kimseyle konuşamıyorum anlatmak istemiyorum. 7 senelik evliyiz 7 düşüğüm oldu ne yapacağımı bilmiyorum. çok dua ediyorum. nereye gitsem hep bu konuyu açıyorlar neden düşüyor diye bana soruyorlar keşke bende bilsem. önceden uzun uzun anlatırdım ama artık yoruldum kimseyle görüşmek istemiorum çünkü her defasında ağlayarak dönüyorum.çünkü kırıyorlar, en son şunu bile duydum eşin iyiki boşamadı bizde gönderirler baba evine diye günlerce ağladığımı bilirim bunun gibi onur kırıcı şeyler yüzünden oysa yufka yüreklidir eşim eve bi bebek gelince gittiklerinde camımda kalan ellerinin izlerini bile silmiyorum seviyoruz biz onları daha ne diyebilirimki, korkuyorum vazgeçmek geliyor aklıma nedense son zamanlarda.. bilmiyorum yinede hayırlısı ..
böyle şeylerle bile mutlu oluyoruz ama bazen işte dolup dolup taşıyorum özlemim çok büyük el izleri unutulmuş bi oyuncak hatta çöpümdeki bebiş beziyle bile duygularım depreşiyor böyle işte cnm"ve bi bebek gelince gittiklerinde camımda kalan ellerinin izlerini bile silmiyorum seviyoruz biz onları daha ne diyebilirimki," bu sözünüz beni çok duygulandırdı...
Bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine, Rabbim tüm isteyenlere, size de en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı evlat, evlatlar nasip eder inşallah. Amin...
çok çok sağolun yazımı okuyan herkes dua eder inşallah sizin gibi. kimin duası kabul olur belli olmaz. içimi döktüm sizlere aynı eksikliği yaşayan herkes yaşar inşallah annelik duygusunuİcimi sizlattin be canim cani gonulden dua ediyorum ki tez zamanda saglikli, hayirli evlatlarin olsun.. Allahim sana annelik duygusunu tattirsin en kisa zamanda
Hakkınızsa herşeyin hayırlısı olsun canım. umutsuzluğa kapılmayın lütfen...böyle şeylerle bile mutlu oluyoruz ama bazen işte dolup dolup taşıyorum özlemim çok büyük el izleri unutulmuş bi oyuncak hatta çöpümdeki bebiş beziyle bile duygularım depreşiyor böyle işte cnm
amiiiinnnn benim de yuvam güzel evlatlarımla sağlıklı hayırlı mutlu yavrularımla şenlenir inşallahAllah yardımcın olsun... Rabbim kimseyi evlatla sınamasın senin yuvanı da evlatla taçlandırsın şu mübarek cuma vaktinde...