Hayırlısı ile 3. kez tüp bebek tedavime başladım.İnşallah bu sefer tutar

haziran15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
424
3
Kızlar yeni tedavime başladım 9 kasımda lucrinle. Allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu sefer inşallah olacak

Bunları yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Buraya yazmak geldi içimden. Yumurta takipleri, aşılamalar ve ilk tüp denemeside hüsran. Ben 2. denemeye daha cesaret edemem heralde. Geçtiğimiz hafta öğrendim daha.Ne desem bilemiyorum.

Bunları yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Buraya yazmak geldi içimden. Yumurta takipleri, aşılamalar ve ilk tüp denemeside hüsran. Ben 2. denemeye daha cesaret edemem heralde. Geçtiğimiz hafta öğrendim daha.Ne desem bilemiyorum.
beyazcım gercekten zor cok sabır ısteyen bır yol ama bıraz zaman gecsın yıne ısteyeceksın bende senın gıbı dusunuyordum 2 ay once ve sımdı 2 deneme ıcın ılaclarıma basladım allh hepımızın yuzunu guldursun

sizlerin niye tutmadı sebep neydi.bende şuan beklemedeyim transferim gerçekleşti.bekliyorum.üstüne üstlük birde bu aralar bir öksürük tutuyor beni.gıcık şeklinde.korkuyorum valla.bugün 5.günüm daha hiç belirtim yok.

canım hayırlı olsun tedavin. allah çabalarımızı boşa çıkarmasın sonunda yüzünü güldürsün.. aminnnn

hadi bakalım haziran artık sıra sen de.bak ama çift çift bekliyoruz ona göre kaydirigubbakcemile5
dua ediyorum canım.inşallah herşey güzel olacak.sen de kavuşacaksın artık meleğine...Şeniz

Allahtan herşeyin hayırlısı. 2 başarısız sonuçtan sonra bende 3. ye başlamaya cesaretim yoktu çok kötüydüm sonra herşeyi akışına bıraktım şimdi 3, tedavime başladım moral bozukluğu yok Allah can verdiği müddetçe maddi olanak verdiği müddetçe vazgeçmemeliyiz. moralimizi bozmamalıyız biliyorum bunlar çok zor ama yapmak zorundayız.

sizlerin niye tutmadı sebep neydi.bende şuan beklemedeyim transferim gerçekleşti.bekliyorum.üstüne üstlük birde bu aralar bir öksürük tutuyor beni.gıcık şeklinde.korkuyorum valla.bugün 5.günüm daha hiç belirtim yok.

hiç moralini bozma canımcım inşallah buradan hamileyim naralarını duyacağız ve hep birlikte sevineceğiz. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Tutmadığını bilseler zaten şuan bu sorunları yaşamıyor olacağız. Herşey mükemmeldi ama tutmadı. bu sefer bir çok test yaptırdım onlardada bişey çıkmadı embriyolarım blast tı yani çok kaliteli idi ama Yüce Rabbim onlara can vermedi. Herzaman ne olursa olsun Yüce Rabbimden hayırlısını istiyorum. Sanada geçmiş olsun kendine dikkat et senin gibi bir arkadaşımız vardı gülseren44 öksüre tıksara hamile kaldı korkma bebeğine güven tatlım

canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallah olur sabrın sonu selamettir inancın tam olsun olur inşallah dualarımız senin için ve bu durumda olan herkes için tatlım

inş bu denemen olacaktır allahtan hayırlısı hadi bakalım benimde ilk denemem başarısız oldu öğreneli bi hafta oldu ve şuan moral bozuk tadım tuzum yok ikinciyide eşim istemiyor napcağımı şaşırdım,ben transfer olduğumda griptim acaba ondanmı olmadı çok öksürdüm çok hapşurdum kendimi suçluyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

hadi bakalım haziran artık sıra sen de.bak ama çift çift bekliyoruz ona göre kaydirigubbakcemile5
dua ediyorum canım.inşallah herşey güzel olacak.sen de kavuşacaksın artık meleğine...Şeniz

İnşallah canımcım kavuşrum meleğime. epeyden görüşemiyoruz nasıl gidiyor kaç aylık oldu yiğenimiz heyecanlımısın kendine ve bebeğine çok iyi bak tatlım. Geriye dönüp bakıyorumda geçensene buzamanlar neler çekmiştik ve sonrası kaçkez negatif sonuçlarla yıkılmıştık. ama ozamanlarda görüştüğümüz arkadaşlar hepsi teker teker vazgeçmeyerek hamile kalmayı ve hatta doğurmayı başardı. bu arada gülserenden haberin varmı ne buraya geliyor nede msn ni açıyor çok merak ediyorum. Vay be zaman ne çabuk geçti ağladık heyecanlandık sevindik vay be canım benim kendine iyi bak

tedavin hayırlı olsun hazirancım inşşş hamiş haberlerini alırız canım..hayırlısıyla inşşş..

kızlar sayfalar çok yavaş açılıyor internet mi yavaş hemen cevap yazmak istiyorum bir türlü bağlanamıyorum. herkese ayrı ayrı desteklerinden dolayı teşekkür ederim Hepimiz için Allahtan hayırlısı. Vazgeçmek yok pes etmek yok Sabırla meleklerimize kavuşacağımız anı beklemeliyiz.

Hadi hayırlı olsun hazirancım inşallah bu defa sıkı sıkı tutunur bebişin sana, Allah yardımcın olsun

X