Hayırlı Olsununuzu Alırım

cecohanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
1
10
33
Merhabalar Hanımlar,

Uzun yıllar bir firmada ortacı gibi her işe koşuşturarak çalıştıktan sonra, tek bir işe odaklanmak istedim ve bir firmayla anlaşarak bir ayakkabıcı sitesi açtım.
...
Benim için çok kıymetli, çünkü A'dan Z'ye her şeyi ile kendim uğraştım :)
İlk girişte ayakkabıların fiyatlarını biraz yüksek bulabilirsiniz, ancak geçen sezonun ürünlerini çok ciddi indirimlerle sunuyoruz ve bu yaz - kış sezonu fark etmiyor. İndirimli ürünler kategorimize ... ulaşabilirsiniz. Bence muhakkak ziyaret edin. Ben şimdiden 2 ayakkabı aldım :KK45: (Merak edenler için, kalıbının ayağıma özel dikilmiş hissi vermesinden dolayı iki tercihimi de VENÜS markasından yaptım)

Açıkçası benim fotoğraflarını çekerken, listelemeyi yaparken o kadar dibim düşüyor ki ayakkabılara, çıldırıyorum.
%90'ını ithal olarak getirdiğimiz markalar arasında Joya, Soldini, Enval Soft, Venüs Ayakkabı, Callaghan Shoes, Oscar Sport gibi dünyada meşhur birçok marka var.
Yeni üye olanlara %30 Net İndirim yaptığımız bir tanışma indirimi ekledik. Kampanya kodu büyük harflerle aynen şu şekilde: ...
Ayrıca 4 adet mağazamız bulunmakta, yolunuz düşerse mutlaka beklerim; Nişantaşı, Teşvikiye, Florya ve Çanakkale'de toplam 4 mağazamızdan bendeniz Nişantaşı şubesindeyim :KK66:
Ancak siteden %30 indirimli alışveriş avantajını kullanmanız tabii ki daha avantajlı.
Yok ben bu sitelere güvenmiyorum diyenlere N11'de .. mağazamızdan destek verebiliriz. ... N11 mağazamıza gidebilirsiniz.

Hayırlı olsunlarınızı beklerim :nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
X