• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırda yarışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

REYYAN

Ziyaretçi
a.s. Dostlarım bizim Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma derneğimiz var genel merkez Ankarada :nazar: 32 ilde şubemiz var bu dernek ihtiyacı olan kişilere yardım yapıyor iş isteyene iş aş isteyene aş buluyor eğitim bursu almak isteyen teşkilat mensupları çocuklarına yardımcı oluyor bu nedenle arasıra kermesler yemekler düzenliyor aralık 19-20 saat13 de Anıttepede bulunan Polis Akademisinde kapalı spor salonunda hediyelik eşya kermesimiz var ilgilenir çorbada bizimde tuzumuz olsun derseniz bekleriz kaydirigubbakcemile5

Haberdar ettiğin sağol,arkadaşlara duyuracağım tarihi tam anlamadım. 19 ve 20 Aralık olmak üzere 2 gün mü? saat:13:00 açılış saati mi?
iyi gün dileklerimle sevgiler.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3a.s.:nazar::nazar:

ilginize tşk evet iki gün satış durumuna göre bazen bir günde bite biliyor açılış saati 13 beklerim sevgiler

"eğitim bursu almak isteyen teşkilat mensupları çocuklarına yardımcı oluyor" demişsiniz sadece emniyet teşkilatı çocuklarınamı yardım onların zaten ihtiyacı olmadığını düşünüyorum...

"eğitim bursu almak isteyen teşkilat mensupları çocuklarına yardımcı oluyor" demişsiniz sadece emniyet teşkilatı çocuklarınamı yardım onların zaten ihtiyacı olmadığını düşünüyorum...

a.s. canım hiç öyle değil ben iki dönem yönetimde görev aldım okadar çok ihtiyacı olan varki bunlar polis memuru diyelim birkaç cocuğu var şimdi üniversitede okuduklarını düşün birde ancak birisine verebiliyor dernek yada şehit yada hasta çocuklar okuyo durumu iyi değil bunlar değerlendiriliyor sengözlerimebaksanab

Back