- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi merababenbalik
-
öncelikle 36 yaşındayım ve her zaman kilo problemim vardıHoşgeldiiiinnn :) İşin içine diyetisyenler girince bizim kendi çabamızla yaptıklarımız susar zaten. Profesyonel yardım almak daima en doğru olan. Ama standart bi kağıdı olup şöyle şöyle yap diyenleri dövesim geliyoKendinden biraz bahseder misin biz de seni tanımış oluruz biraz olsun ?? leblebi ciddi manada tok tutuyo kayısı kurusu da hem şeker ihtiyacını gideriyor hem de hazımsızlık problemine ciddi bi çözüm. ( acı biber turşusu da öyle ama acılı :) Sen gün içinde neler yapıyorsun neler tüketiyorsun yaşın kaç ? :)
Günlüğünü okudum. Zor günler atlatmışsın çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonra süreçte yeni zorluklar problemler hiiiç yaşamazsın. Diyetisyeninin bedenini şaşırtıyor oluşu çok güzel :)Ayrıca çok öğün tüketiyor olman da acıkmanı tamamen bitirir ve zaten çok yeme isteği kalmaz ki. Verilen ilaçlar vs. ne kadar daha devam edecek ? spor yapabiliyor musun?öncelikle 36 yaşındayım ve her zaman kilo problemim vardı
ama erken menopoz riskiyle tedaviler gördüm çok fazla kilo aldım
benim diyetisyen her hafta kampı değiştirir ama asıl listeyi kilo verdikçe değiştirir
şöyleki tartı günü 8. günde gidiyorum ve tartıya son 3 gün kalası kamp veriyor
tartıdan sonraki 4 gün genişletilmiş diyet listesini uyguluyoruz
günlüğüm var da berceste'nin diyet serüveni beklerim arada gel paylaşıyorum yediklerimi
yarından itibaren 5 günlük kampım başlıyo
Teşekkürler canim sen yaptin mi hic bu hareketleri ??Pekala öyle yapalım o zaman. Bugün 6 da çorbayla kapadım günümü. Akşam maden suyumu içine limon sıkıp içip azıcık da yüzüme sürerim oh miss. pes etmek yokkkBugün 1. Şekersiz günümü de tamamlamış bulunmaktayım. Kendimi kutluyorum. ( Sekiz Çizme
NASIL YAPMALI? Kollarınızı yanınızda açarak sırtüstü uzanın. Avuç içleriniz yere yapışık olsun. Zeminle aralarında 45 derecelik fark olana kadar bacaklarınızı kaldırın [A]. Önce sağ ayağınızla döngü şeklinde büyük daireler çizin . Sonra sol ayağınızla devam edin [C]. Sekiz çizmeyi tamamladıktan sonra ilk set bitiyor. Ardından 10 defa tekrar edin.) Görsel buldum ama yükleyemedim.
teşekkürler ewet zor günler atlattım ama onlar geride kaldıGünlüğünü okudum. Zor günler atlatmışsın çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonra süreçte yeni zorluklar problemler hiiiç yaşamazsın. Diyetisyeninin bedenini şaşırtıyor oluşu çok güzel :)Ayrıca çok öğün tüketiyor olman da acıkmanı tamamen bitirir ve zaten çok yeme isteği kalmaz ki. Verilen ilaçlar vs. ne kadar daha devam edecek ? spor yapabiliyor musun?
Bugün azıcık yapmaya çalıştım. Evet ben de sabahları yapayım onu doğru söylüyosun:)Teşekkürler canim sen yaptin mi hic bu hareketleri ??
tebriklerr canım harikasin ilk gün için :) seker orucu topigi ve hamurisi orucu topigine bildirim yapmayi unutma 1. gün diye.. Ben sabah kalkar kalkmaz yaziyorum motivasyon oluyor tüm gün icin sen de öyle yap :)
Ben yarindan itibaren basliycam insallah 6dan sonra yemememeye gazamiz mubarek olsun :)
Evet çok doğru söylüyosun sürekli yemek düşünüp bi sonraki öğünde tıkabasa yemektense o da farklı bir yöntem. haliyle kişisel olarak değişiyor hepsi. Ben de 6 dan sonra yediğimde oturup kalıyorum mesela. O yöntem de bana karlı geliyor. Aslında fazla kilolar biraz daha yoğun olduğunda başlangıçta hem görünüm hem de verme hızı açısından daha tatmin edici olabiliyor. bu da çok iyi bir motivasyon sağlar. bırakılmadığı sürece gerçekten mutlu eder. muhakkak Simone Anderson u görmüşsündür siteleri takipteysen.teşekkürler ewet zor günler atlattım ama onlar geride kaldı
artık yeni günlerde daha güzel şeyler yaşamak zamanı
sııkı diyetler çabuk vazgeçmeye neden oluyo o yüzden akşam 6 dan sonra yememek
sıkıcı ve eziyete dönüşüyor ben ayda 6 kilo verdiğimi biliyorum
yememek kilo aldırıyo ben daha iyi besleniyorum diyette
Teşekkürler :)) hemmen bakayım senin serüvenine :))Merhaba
Şöyle bakayım derken anlatımına bayılıp son sayfaya kadar okudumHayırlı olsun serüvenin
Bende az önce konu açtım ama cevap yok kimseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?