• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır yani BEN niye yapamayım !

merababenbalik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
33
65
3
Merabaaaa. ben balık :) Yıllar önce mailimin adını bile hatırlamadığım bir hesapla buraya başarımı yazıp kendimle gurur duymuştum, o zaman üninin ilk yılında 1.68 boyumla 62 kg başlayıp 74 e çıkmıştım. yaz tatilinde sevgilimden de ayrılmanın verdiği bir moral bozukluğuyla(kendini aşırı derecede çirkin ve derbeder hissedişler sonucu)3 aylık tatilde yürüyüş sağlıklı yaşam ve internetteki cıbıl cıbıl giyinen spor yaptıran ablalar sayesinde 58 kiloya indim. Şu an o olayın üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti veee ablanız güzel kardeşiniz artık beni her neyiniz hissedeceksenizz(sevin beni :eek:) kilosunu yarın tartılıp söyleyecek. bu sayfa bana ait bi özgeçmişe mi dönüşür artık iş cvsi modunda mı ilerler,iç yanmalarım (hiiiiç yapmayacağım) kaçamaklarla mı dolar bilemiyorum. Naçizane sizden de yardım istiyorum. Beni de alın içinize( ) zayıflamak istiyom bana el uzatın gelin beni alın bu fesfutların içinden. umarım birlikte paylaşımda bulunabileceğim birlikte birşeylerden etkilenebileceğimiz bissürü yoldaş edinirim kendime. elimden geldiğince fotoğraflarımı ve yaptıklarımı yazmak istiyorum. uzun yıllar her türk kadını gibi ben de araştırmalar yaptım ama bizim sanırım dilimizde. neyse ayaklarımıza kuvvet bütün çabalayan kadınları şimdiden kutluyor mutlu günlerimizde kuzenlerimize imrenmeden kıyafet seçeceğimiz günler hayaliyle konuşmama son veriyorum. öptüm kendimi (gelecekteki ayva göbüştennn ):spor:

Meraba ben :) Pozitifliğin dibine vurduğum bir günün başındayım . Sonunda o ekmek kaçamaklı gecelerden yapmazsam yine öyle olacak. Ayıptır söylemesi tartıldım. 67.2 kiloyum daha bir hafta önce sadece iki hafta düzenli yemekle o belim incecik olmuştu 62.5tim.Allahım mesele zayıflamakta değil bizi yıllarca aynı kalan fit kullarından eyle :110: yapmayacaklarımı ve yapacaklarımı gün gün ortalama biçimde artırmayı planlıyorum. öncelikle:
**Öküz gibi günde iki tane en sevdiğin çikolatadan yenilmeyecek. Tamam popon güzel o popo çikolatalarla yapılıyo diyenler var. Peki annen senden zayıfken iki bebiş oluşturmuşken anasının danasını geçmesine ne hacet. O çalışıyo tabi evde yata yata toto büyütüyosun başka bişiy diil.
**Saat 18.00 sonrasında maden suyu su dışında ne tüketilmeyecek? pastalarrrr börekleeeer çekirdekleeeer,ve ekmek ya ekmek. Gece 2 de kalkıp bir ekmegin arasına acı biber peynir yapmanın manası ne bide üşenmiyorum tost makinesine atıyorum. Ve kadının bedeni ağlıyordu.
**Sokağa çıkıldığında problemin olan burger patatisleri tüketilmeyecek. Hiçbir yerin menüsünü beğenmiyor oluşum ve o patateslerden özellikle moralim bozukken aldığım zevk içler acısı..
**Günlük en az 2.5 litre su içilecek. Çünkü bedenimizin çogu suymuş. Hani hani benimki yağ demek istiyorum milleti hakikime.
**Saçma sapan programlara bakıp o kızların fiziğini görünce yuh diyosun balıkçık . kadın ikide de eve gelse sopayla spor yapıyomuş, sen o tötü göbeği zor yapmadın bide zor gibi görüneni dene mutlu olunca göbek atıcaksın düğünlerde:KK76:
**Ekmek dilimlerini dirilişteki bamsaya göre değil kendine göre ayarla kuzum emi. Sana ıaaaahhhh tavrı bu ponçik ruhuna gitmiyor. bak o bile aşka düştü. senin aşkın haftanın 6 günü spor spor diye ölürken sen ekmaaaaaaaahhh ekmaaaaaahh diye yanma. elden gidicek çocuk.
**Eeeeeerrr bişeyden öncesi de (oohhh yandan yandan roman havası tadında ) kendine yazık etme güzelim minnakken anan seni istanbullara götürse mankendin :KK45::KK45: evinin mankeni olsana. Herkes defile mankeni olcak diye bişiy yok. öptüm kendimi ( squatsız totomdan)

w_782.jpg
Unutmadan 60 yaşında mankenlik yapan iki torun sahibi Yazemeneenah Rossiyi idolüm kabul ediyorum. Bu yaşam benim gelecekteki halim neden olmasın. Parıldayan bir yüz hayata gülen gözler ışıl ışıl parlayan bir beden. doğayla içiçe olmanın timsalisin Rossi hanımefendi.( ve kadın bahar candanı tanımış olmanın sesiyle böyle bir hayranlıkta bulundu.) ilham almak kadar özel güzel bir şey var mı. erkekler de aynı bizler gibi kaslı kaslı ağabeylere bakıp onlara dönüşüyorlar. hem hayal edip zayıflama diye bişiy var demi, hadi gitti balığım bi kilo daha :eğlence:
1347607_492610fd5378da45200f68491ac16112_640x640.jpg

canım merhaba. istersen senle kendimize bir yol haritasi cizelim ne dersin :)
Tabiki :) öncelikle ben sorayım o zaman ev sahibi olarak :KK15: Kaç yaşındasın neler yapıyosun burdan beklentilerin neler hayattan beklentilerin neler :)) Aslında cevabı upuzuun yılları kapsayan bi soru birleşimi oldu sanırım :)

Tabiki :) öncelikle ben sorayım o zaman ev sahibi olarak :KK15: Kaç yaşındasın neler yapıyosun burdan beklentilerin neler hayattan beklentilerin neler :)) Aslında cevabı upuzuun yılları kapsayan bi soru birleşimi oldu sanırım :)
yarismadaymis gibi hissettim hemen basliyorumm :)

yaş 23 yillardir bu topikte gezinen biri olarak tek hayalim fit olmaaak şu bacaklarimi inceltmek karnimi düzlestirmeek :)) ama bir yerlerde pes ediyorum bu cok üzücü :( bu yaza fit olmak istiyorum artik o yüzden şeker orucu yapiyorum ve hamurisi orucu topigim de var hamurisi de yemiyorum :)

senle hedeflerimiz ayni gibi geldi bana sen neler yapiyosun hedefin ve ölçülerin ne boyun kac :)

ben 1.69 boyundayim kilo 63

yarismadaymis gibi hissettim hemen basliyorumm :)

yaş 23 yillardir bu topikte gezinen biri olarak tek hayalim fit olmaaak şu bacaklarimi inceltmek karnimi düzlestirmeek :)) ama bir yerlerde pes ediyorum bu cok üzücü :KK43: bu yaza fit olmak istiyorum artik o yüzden şeker orucu yapiyorum ve hamurisi orucu topigim de var hamurisi de yemiyorum :)

senle hedeflerimiz ayni gibi geldi bana sen neler yapiyosun hedefin ve ölçülerin ne boyun kac :)

ben 1.69 boyundayim kilo 63
Küçükte olsa bi yarışmadayız aslında. Kendimiz ve yine sadece hayalimizde olanlar :duduk: Lakin bizim düdük çalan bi hakemimiz yok yedin yeter diyen. E bunu biz de yapamıyoruz kim yapcak. Bize bizden başkasının faydası yok. bende 23 yaşındayım üniyi bitirdim evimde kedilerim ve ailemle pinekliyorum. Hiçbir aktivitem yok sevdiceğimle mesajlaşmak dışında. tanıştığımızda 60 kiloydum. şimdi tombişledim. O spor adamı keşke ben de öyle olsam diye diye kendimi yememeliyimm. Çünkü totomu kaldırdığımda yapabildiğimi kendime birsürü kez ispat ettim.şeker orucu güzel bir başlangıç. o ve onun gibi birkaç belgesel daha izledim ve gerçekten etkilendim. Onlarla ilgili paylaşımlarımı da gelecek günlerde yapacağım.
Spor yapmayı seviyo musun ve kendine hakim olabilen biri misindir?

Küçükte olsa bi yarışmadayız aslında. Kendimiz ve yine sadece hayalimizde olanlar :duduk: Lakin bizim düdük çalan bi hakemimiz yok yedin yeter diyen. E bunu biz de yapamıyoruz kim yapcak. Bize bizden başkasının faydası yok. bende 23 yaşındayım üniyi bitirdim evimde kedilerim ve ailemle pinekliyorum. Hiçbir aktivitem yok sevdiceğimle mesajlaşmak dışında. tanıştığımızda 60 kiloydum. şimdi tombişledim. O spor adamı keşke ben de öyle olsam diye diye kendimi yememeliyimm. Çünkü totomu kaldırdığımda yapabildiğimi kendime birsürü kez ispat ettim.şeker orucu güzel bir başlangıç. o ve onun gibi birkaç belgesel daha izledim ve gerçekten etkilendim. Onlarla ilgili paylaşımlarımı da gelecek günlerde yapacağım.
Spor yapmayı seviyo musun ve kendine hakim olabilen biri misindir?

Çok haklisin bizim kendimizden başka kaptanimiz yok ve bir tane bedenimiz var neden onun en iyi halini görmeyelim öyle degil mi ? Yazdığın yaziyi çok begendim profiline yazdigini ve biz buna degeriz belki kolay olmayacak ama muhteşem olacağı kesin :)

Calismayi düşünmüyor musun canim? Evdeyken yediklerine dikkat etmek bana daha zor geliyor hep insanin surekli bir seyler yiyesi geliyor.Kendine hakim olabilir misin diyosun ya olurum da ben de duygusal açlık cok var uzuldugumde strese girdigimde yemek beni rahatlatiyor gibi geliyor şeker orucu ve hamurisi orucuyla onu asmaya çalışıyorum.

Spor konusunda ise jilliani duydun mu ilk iki level bitirdim 30 day shred.Spor yapmayi cok seviyorum mutluluk veriyor daha ne olsun :) Sen hangi bolgeleribden sikayetcisin ne sporu yapacaksın

Ayy ne kadar esprili bir dilin var ya, güldürdün beni :D :D

Daha önce yapan biri, bu kadar azimli biri neden tekrar yapamasın ki? :) Hem öyle çok fazla kilon da yok, bir de benim gibi 20-30 kilo vermek isteyenler var, biz kafamızı nerelere vuralım :D

Şu an hedefin kaç kilo? 58 kiloda bedeninden memnun muydun? Kaç bedendin? Ben de 58-65 kilo aralığında bir yerleri hedefliyorum ama bakalım :dondurma:

Ayy ne kadar esprili bir dilin var ya, güldürdün beni :KK70: :KK70:

Daha önce yapan biri, bu kadar azimli biri neden tekrar yapamasın ki? :) Hem öyle çok fazla kilon da yok, bir de benim gibi 20-30 kilo vermek isteyenler var, biz kafamızı nerelere vuralım :KK70:

Şu an hedefin kaç kilo? 58 kiloda bedeninden memnun muydun? Kaç bedendin? Ben de 58-65 kilo aralığında bir yerleri hedefliyorum ama bakalım :dondurma:
Amaaan üzülmeye mi geldik dünyaya aç bi roman havası diyen insanların kafasını yaşamak için çabalıyorum bi süredir. Zaten dünyada ağlamamız için onlarca sebep var bide kiloyu verirken mi derde girelim :) Öyle fazla kilo yediklerimi azaltsam olmayacak da günde iki ekmekten aşağı tüketmiyorum (( bugüne kadar )
Mahallemizde yemekle 6ya kadar takılarak başlayalım o zamann ?? ;) o 20 30 un 5 i 10 u ilk ayda verirsin sen koç ;) hedefim kendimi aynada taş hissettiğim an olacak :) vay be bu kız çok güzelmiş hııı diye kendime laf attığımı hissettiğim gün tamam o zaman da koruma başlayacak.58ken 38 bedene inmiştim. Sen de bizimle birlikte yürü bu yolda. Valla şeritler büyük. ( her ne kadar araba sürerken kaldırıma çıkma durumlarıyla başbaşa kalsam da) Hepimizin yediklerimizi bedenimizi yokuşa sürmediğimiz bir zaman gelecek. Çabalayalım ve yapalım.

Çok haklisin bizim kendimizden başka kaptanimiz yok ve bir tane bedenimiz var neden onun en iyi halini görmeyelim öyle degil mi ? Yazdığın yaziyi çok begendim profiline yazdigini ve biz buna degeriz belki kolay olmayacak ama muhteşem olacağı kesin :)

Calismayi düşünmüyor musun canim? Evdeyken yediklerine dikkat etmek bana daha zor geliyor hep insanin surekli bir seyler yiyesi geliyor.Kendine hakim olabilir misin diyosun ya olurum da ben de duygusal açlık cok var uzuldugumde strese girdigimde yemek beni rahatlatiyor gibi geliyor şeker orucu ve hamurisi orucuyla onu asmaya çalışıyorum.

Spor konusunda ise jilliani duydun mu ilk iki level bitirdim 30 day shred.Spor yapmayi cok seviyorum mutluluk veriyor daha ne olsun :) Sen hangi bolgeleribden sikayetcisin ne sporu yapacaksın

Teşekkürler ;)) Evet zaten her halimizle harikayız bizim 0 beden olmak gibi bir amacımız olduğunu da sanmıyorum. Sağlıklı ve duyarlı olmak mesele. Kilo aldığım zaman yataktan çıkasım kalmıyor. şu an o aralardan birini yaşıyorum. Ayrıca kedilerimle bile ilgilenesim gelmiyor. Bunalıma giriyorum ve yiyorum. Bende de duygusal açlık hat safhada. Eskiden Rebecca ile takılıyorduk. İlk bir hafta büyük bir spor beklentim yok kendimden leslie ile kısa kısa yürüyüşler planlıyorum. Çalışmayı düşünüyorum ama kendime uygun bir iş bulamadım. Planladığım işlerde ya maaşla ilgili ya saatlerle ilgili sorunlar çıktı.. Şu keyifsiz hareketsiz süreci bugün zihnimden atarsam tam bir planla odaklanmak istiyorum. ben totomu seviyorum ama belim kalın olduğu için onu ortaya çıkarmak rahatsız ediyo. sen çalışıyor musun. ikinci levela mı geçiçeksin? evet ya geldiysem buraya ben de yapmalıyım ayıp yani dimi. :) yarın sabah erken kalkıyor ve başlıyorum tamam !

Ayy ne kadar esprili bir dilin var ya, güldürdün beni :KK70: :KK70:

Daha önce yapan biri, bu kadar azimli biri neden tekrar yapamasın ki? :) Hem öyle çok fazla kilon da yok, bir de benim gibi 20-30 kilo vermek isteyenler var, biz kafamızı nerelere vuralım :KK70:

Kendinden bahseder misin ? kilon yaşın başlangıç süreçlerin vazgeçişlerin ? Gördüğük kadarıyla 85-86 civarında dolaşıyorsun.Evlilik bebiş durumları ve sağlık problemlerin var mı ?

Teşekkürler :KK66:) Evet zaten her halimizle harikayız bizim 0 beden olmak gibi bir amacımız olduğunu da sanmıyorum. Sağlıklı ve duyarlı olmak mesele. Kilo aldığım zaman yataktan çıkasım kalmıyor. şu an o aralardan birini yaşıyorum. Ayrıca kedilerimle bile ilgilenesim gelmiyor. Bunalıma giriyorum ve yiyorum. Bende de duygusal açlık hat safhada. Eskiden Rebecca ile takılıyorduk. İlk bir hafta büyük bir spor beklentim yok kendimden leslie ile kısa kısa yürüyüşler planlıyorum. Çalışmayı düşünüyorum ama kendime uygun bir iş bulamadım. Planladığım işlerde ya maaşla ilgili ya saatlerle ilgili sorunlar çıktı.. Şu keyifsiz hareketsiz süreci bugün zihnimden atarsam tam bir planla odaklanmak istiyorum. ben totomu seviyorum ama belim kalın olduğu için onu ortaya çıkarmak rahatsız ediyo. sen çalışıyor musun. ikinci levela mı geçiçeksin? evet ya geldiysem buraya ben de yapmalıyım ayıp yani dimi. :) yarın sabah erken kalkıyor ve başlıyorum tamam !
aynen canim amacımiz sagliksiz zayif bir görüntü degil görenleri hayran birakacak fit bir görüntü :) bu yuzden de fit bir vucut şart. Ben okuyorum canim okulum baslayacak o yuzden jillian yapamiycam ama yürüyüş yapabilirim simdilik

Ozaman simdilik seker orucu ve 6dan sonra yememekle başlayalim olur mu ?

Beden olculerin nedir?

aynen canim amacımiz sagliksiz zayif bir görüntü degil görenleri hayran birakacak fit bir görüntü :) bu yuzden de fit bir vucut şart. Ben okuyorum canim okulum baslayacak o yuzden jillian yapamiycam ama yürüyüş yapabilirim simdilik

Ozaman simdilik seker orucu ve 6dan sonra yememekle başlayalim olur mu ?

Beden olculerin nedir?

Çok mantıklı öyle bir başlangıçta bulunmak.Bir diyetin içerisinde bulunmak istemiyorum zaten umarım sen de aynı görüştesindir. Bir hap ve ya otla verilen kilolar misliyle geri dönüyor cebimizdeki delik gibi.yaşam şeklimizi değiştirmekse tam anlamıyla istediğimize yöneltecektir. 3 gün vücudumu dinlendirmek ve geçmişte yaptıklarımı bedenime unutturmak açısından yoğurt ve çorba ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum.Hem hazımsızlık hem de ödem problemlerini çözeceğini umuyorum.
Beden ölçülerimi hemmen ölçeyim bi saniye :KK54:
Göğüs: 89( destekliyle.ağlamak istiyorum zengin olsam silikon yaptırırdım :((( )hafif bi incelme sonrası belin kalın bölümünü ben kıstas alacağım yine 89 kalça da 105. Senin ölçülerin nedir ?

Çok mantıklı öyle bir başlangıçta bulunmak.Bir diyetin içerisinde bulunmak istemiyorum zaten umarım sen de aynı görüştesindir. Bir hap ve ya otla verilen kilolar misliyle geri dönüyor cebimizdeki delik gibi.yaşam şeklimizi değiştirmekse tam anlamıyla istediğimize yöneltecektir. 3 gün vücudumu dinlendirmek ve geçmişte yaptıklarımı bedenime unutturmak açısından yoğurt ve çorba ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum.Hem hazımsızlık hem de ödem problemlerini çözeceğini umuyorum.
Beden ölçülerimi hemmen ölçeyim bi saniye :KK54:
Göğüs: 89( destekliyle.ağlamak istiyorum zengin olsam silikon yaptırırdım :KK43:(( )hafif bi incelme sonrası belin kalın bölümünü ben kıstas alacağım yine 89 kalça da 105. Senin ölçülerin nedir ?

Aynen canim diyet yapmayi ben de istemiyorum çünkü diyet deyince daha cok yiyesim geliyor ve diyetle verilen kilolar mutlaka geri geliyor.

Biz saglikli beslenmeye calisalim diyorum.Seker orucu yanında hamurisi orucuna da baslamani tavsiye ediyorum canim destek oluruz birbirimize.

Ölçülerim gogusu bilmiyorum bildigin küçük ama :))
bel 72
kalca 102
bacak 58

en buyuk hedefim kalca sikilastirma bi de bacak eritme.. bacak eritme de saglikli beslenme sart bence bi de yürüyüş. . insallah duzenlo yuruyuse basliycam boyle böyle yaza kadar incelir bence :)

Aynen canim diyet yapmayi ben de istemiyorum çünkü diyet deyince daha cok yiyesim geliyor ve diyetle verilen kilolar mutlaka geri geliyor.

Biz saglikli beslenmeye calisalim diyorum.Seker orucu yanında hamurisi orucuna da baslamani tavsiye ediyorum canim destek oluruz birbirimize.

Ölçülerim gogusu bilmiyorum bildigin küçük ama :))
bel 72
kalca 102
bacak 58

en buyuk hedefim kalca sikilastirma bi de bacak eritme.. bacak eritme de saglikli beslenme sart bence bi de yürüyüş. . insallah duzenlo yuruyuse basliycam boyle böyle yaza kadar incelir bence :)
Aslında bakış açımda şeker orucuyla hamurişi orucu aynı gibi :D hatta ben onları da dahil sanıyordum şu an sen söyleyince düşündüm ve eveeet değil dedim :) bacak ve kalça egzersizlerinde kaizen yöntemini kullanabilirsin
https://onedio.com/haber/tembelligi...cak-inanilmaz-bir-japon-teknigi-kaizen-752276 alta kısa ve açıklayıcı bir paylaşım yapmışlar onedioda bununla ilgili onu kopyaladım. ve şu iki hareketin inanılmaz faydası oluyor. images.jpg bacak-kasi-egzersizleri-e1427121877938.jpg özellikle yerde yatarken çizilen o sıfırlar sekizler bacaklara pıt pıt etki ediyor zannımca.Böyle böyle yaza kadar oluruz biz kızz :skandal:

Aslında bakış açımda şeker orucuyla hamurişi orucu aynı gibi :KK70: hatta ben onları da dahil sanıyordum şu an sen söyleyince düşündüm ve eveeet değil dedim :) bacak ve kalça egzersizlerinde kaizen yöntemini kullanabilirsin
https://kadinlarkulubu.com/haber/te...cak-inanilmaz-bir-japon-teknigi-kaizen-752276 alta kısa ve açıklayıcı bir paylaşım yapmışlar onedioda bununla ilgili onu kopyaladım. ve şu iki hareketin inanılmaz faydası oluyor. Eki Görüntüle 1952695 Eki Görüntüle 1952694 özellikle yerde yatarken çizilen o sıfırlar sekizler bacaklara pıt pıt etki ediyor zannımca.Böyle böyle yaza kadar oluruz biz kızz :skandal:
canim şeker orucu derken direk tatli yemiyoruz hamurisi orucunda ekmek pogaca simit :)) onu da beraber yapalim.

bu hareketleri yapalım o zaman beraber yerde cizilen sıfır sekiz nasıl oluyor o hareketlerde var mi gorseli?

tabii yaa yaza kadar fit oluruzz bizz insallahh yeter ki isteyelim ve pes etmeyelimm:KK200::KK200:

canim şeker orucu derken direk tatli yemiyoruz hamurisi orucunda ekmek pogaca simit :)) onu da beraber yapalim.

bu hareketleri yapalım o zaman beraber yerde cizilen sıfır sekiz nasıl oluyor o hareketlerde var mi gorseli?

tabii yaa yaza kadar fit oluruzz bizz insallahh yeter ki isteyelim ve pes etmeyelimm:KK200::KK200:
Pekala öyle yapalım o zaman. Bugün 6 da çorbayla kapadım günümü. Akşam maden suyumu içine limon sıkıp içip azıcık da yüzüme sürerim oh miss. pes etmek yokkk :dua: Bugün 1. Şekersiz günümü de tamamlamış bulunmaktayım. Kendimi kutluyorum. ( Sekiz Çizme
NASIL YAPMALI? Kollarınızı yanınızda açarak sırtüstü uzanın. Avuç içleriniz yere yapışık olsun. Zeminle aralarında 45 derecelik fark olana kadar bacaklarınızı kaldırın [A]. Önce sağ ayağınızla döngü şeklinde büyük daireler çizin . Sonra sol ayağınızla devam edin [C]. Sekiz çizmeyi tamamladıktan sonra ilk set bitiyor. Ardından 10 defa tekrar edin.) Görsel buldum ama yükleyemedim.

selam tatlı dilli arkadaşlar bende bayağı bir kilo vermeye çalışıyorum
cuma günü başladım diyetisyenle daha önce aynı diyetisyenle 20 kiloya yakın vermiştim
şuan 99.900 kiloyla başladım ama bana diyetisyenim akşam yediriyor yeşil çay +kiraz sapı yanında da leblebi yada kayısı kurusu yatmadan öncede bir porsiyon meyve yiyorum
günde 8 öğün yiyorum

selam tatlı dilli arkadaşlar bende bayağı bir kilo vermeye çalışıyorum
cuma günü başladım diyetisyenle daha önce aynı diyetisyenle 20 kiloya yakın vermiştim
şuan 99.900 kiloyla başladım ama bana diyetisyenim akşam yediriyor yeşil çay +kiraz sapı yanında da leblebi yada kayısı kurusu yatmadan öncede bir porsiyon meyve yiyorum
günde 8 öğün yiyorum
Hoşgeldiiiinnn :) İşin içine diyetisyenler girince bizim kendi çabamızla yaptıklarımız susar zaten. Profesyonel yardım almak daima en doğru olan. Ama standart bi kağıdı olup şöyle şöyle yap diyenleri dövesim geliyo;) Kendinden biraz bahseder misin biz de seni tanımış oluruz biraz olsun ?? leblebi ciddi manada tok tutuyo kayısı kurusu da hem şeker ihtiyacını gideriyor hem de hazımsızlık problemine ciddi bi çözüm. ( acı biber turşusu da öyle ama acılı :) Sen gün içinde neler yapıyorsun neler tüketiyorsun yaşın kaç ? :)

Back