- 12 Şubat 2017
- 33
- 65
- 3
- Konu Sahibi merababenbalik
Merabaaaa. ben balık :) Yıllar önce mailimin adını bile hatırlamadığım bir hesapla buraya başarımı yazıp kendimle gurur duymuştum, o zaman üninin ilk yılında 1.68 boyumla 62 kg başlayıp 74 e çıkmıştım. yaz tatilinde sevgilimden de ayrılmanın verdiği bir moral bozukluğuyla(kendini aşırı derecede çirkin ve derbeder hissedişler sonucu)3 aylık tatilde yürüyüş sağlıklı yaşam ve internetteki cıbıl cıbıl giyinen spor yaptıran ablalar sayesinde 58 kiloya indim. Şu an o olayın üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti veee ablanız güzel kardeşiniz artık beni her neyiniz hissedeceksenizz(sevin beni ) kilosunu yarın tartılıp söyleyecek. bu sayfa bana ait bi özgeçmişe mi dönüşür artık iş cvsi modunda mı ilerler,iç yanmalarım (hiiiiç yapmayacağım) kaçamaklarla mı dolar bilemiyorum. Naçizane sizden de yardım istiyorum. Beni de alın içinize( ) zayıflamak istiyom bana el uzatın gelin beni alın bu fesfutların içinden. umarım birlikte paylaşımda bulunabileceğim birlikte birşeylerden etkilenebileceğimiz bissürü yoldaş edinirim kendime. elimden geldiğince fotoğraflarımı ve yaptıklarımı yazmak istiyorum. uzun yıllar her türk kadını gibi ben de araştırmalar yaptım ama bizim sanırım dilimizde. neyse ayaklarımıza kuvvet bütün çabalayan kadınları şimdiden kutluyor mutlu günlerimizde kuzenlerimize imrenmeden kıyafet seçeceğimiz günler hayaliyle konuşmama son veriyorum. öptüm kendimi (gelecekteki ayva göbüştennn )