Gebeliğe Hazırlık Hayııııt

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ANladım canım kimiside yumurtlama dönemine kadarkullan sonra bırak demiş ama emin olamadım
Herkes başka bir şey söylüyor bilemedm ben de ama eşim gelnce zaten tatile gtmek istyorz biz orda kaynatp içemem, dolayısıyla ben de ancak yumrtlamaya kadar içebilrm bu ay

Herkes başka bir şey söylüyor bilemedm ben de ama eşim gelnce zaten tatile gtmek istyorz biz orda kaynatp içemem, dolayısıyla ben de ancak yumrtlamaya kadar içebilrm bu ay

Eczaneden Agnucaston tb alın. Neden bu kadar stres yaptınız aynı şey günde bir tane için gitsin. Böylelikle yarım bırakmış olmazsınız. Bende kullanıyorum. 3. Ayım

Siz aylık tahlil yaptırıyor musunuz değişiklik oldu mu değerlerde?

Valla ben yaptırmıyorum. Benim en son 7.0 idi. 45 yaşında bir ablamız var. Ona da başlattım. Adetten kesildi. 2 aydır hayıt kullanıyor. Doktor fsh baktırdı, ilki 7.7 ikinci tekrarlattı. Yine aynı doktor şok. Nasıl olur diyor

Şahsım adına düzenli ve sağlıklı hormon dengesi için kullanıyorum. Çünkü hiç bir yan etkisi yok

Sizin iyiymiş zaten, baktırmaya gerek yok, inşallah tez zamanda hayrlsyla bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…