Benim fsh biraz yüksek, 9.6 çıktı. Geçen yıl baktırmştm, şimdi daha da yükselmiştir cesaret edip baktramıyorum tekrardan.Ben direk hayıt suyu aldım meyve suyuna katıp içiyorum öyle deneyebilirsin yine çok iyi olmuyo tadı ama içiliyo. Prolaktin mi yüksek ne için içiyosun?
Tadını beğenmediysen Aslan pençesi çayı da içebilirsin. Aynı etkiyi gösteriyor.Benim fsh biraz yüksek, 9.6 çıktı. Geçen yıl baktırmştm, şimdi daha da yükselmiştir cesaret edip baktramıyorum tekrardan.
Şu anda da çok stresli bi dönemden geçiyorum, eşim de yanımda yok baktırıp yüksek çıkmasndan korkuyorm. Gelene kadar hayıt içeyim dedimBelki de düşmüştür ihmal etme bence bi baktır. Hormonlar strese bağlı da inip çıkıyolar
Tadını beğenmediysen Aslan pençesi çayı da içebilirsin. Aynı etkiyi gösteriyor.
Allah Allah tadı güzeldir aslında Aslan Pençesinin. Başta toprak tadı varmış gibi olur ama zamanla alışırsın bi iki içişten sonra. Hangisini seversen.Onu da sek içemiyorum, illa şeker olacak, çayı da şekerli içiyorum zaten:/ bitki çaylarna da bal koyuyorm
Ben işte genel olarak şekersiz bi şey içemiyorm. Gerçi hayıttan çok daha iyii aslan pençesi, çok zorlasam içerim belki ama balın zararı yoksa öyle içeym diyorm.Allah Allah tadı güzeldir aslında Aslan Pençesinin. Başta toprak tadı varmış gibi olur ama zamanla alışırsın bi iki içişten sonra. Hangisini seversen.
Sağlık için katlancan artık.
İçebilirsin ama kendini alıştır. Gerçek balsa sıkıntı yok ama market balıysa full şeker oluyorlar. Hamile kalınca da zorlar seni bu şeker alışkanlığı.Ben işte genel olarak şekersiz bi şey içemiyorm. Gerçi hayıttan çok daha iyii aslan pençesi, çok zorlasam içerim belki ama balın zararı yoksa öyle içeym diyorm.
Hakiki bal, market balı değil. Çok zayıfım, şekerim de düşük çıkıyor hep, daha kötü olurum diye bırakmayı denemedim hiç, inşallah sorun olmaz dedğn gibiİçebilirsin ama kendini alıştır. Gerçek balsa sıkıntı yok ama market balıysa full şeker oluyorlar. Hamile kalınca da zorlar seni bu şeker alışkanlığı.
Bana aktardaki kişi 2 haftada etkisini göstermeye başlar demiştiKızlar peki bu hayıtı ne kadar kullanıp bırakmak gerekıyor bılıyo musunuz
Ne kadar zaman kullanmak lazım acaba fazla kullanıp zarar görmekten korkuyorum acıkcasıBana aktardaki kişi 2 haftada etkisini göstermeye başlar demişti
Çok büyük zarar verceğini sanmıyorum canım ama belirli aralıklarla kan verip bakabilirsin emin olmak için vücuttan vücuda değişir bence oNe kadar zaman kullanmak lazım acaba fazla kullanıp zarar görmekten korkuyorum acıkcası
Ben düzenli kullanmadm, tahlil de yaptrmadm yakın zamanda, yorum yapamıyorum o yüzden ama burda okuduklarm 2-3 ay kullandık diyor.Kızlar peki bu hayıtı ne kadar kullanıp bırakmak gerekıyor bılıyo musunuz
ANladım canım kimiside yumurtlama dönemine kadarkullan sonra bırak demiş ama emin olamadımBen düzenli kullanmadm, tahlil de yaptrmadm yakın zamanda, yorum yapamıyorum o yüzden ama burda okuduklarm 2-3 ay kullandık diyor.
Çok büyük zarar verceğini sanmıyorum canım ama belirli aralıklarla kan verip bakabilirsin emin olmak için vücuttan vücuda değişir bence o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?