• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayııııt

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MorMasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
251
96
98
Kızlar ben bu hayıt otuna bal katıp içiyorum ama bal ile etksini yitirdiğini söylüyolar, bu şekilde kullanıp faydasnı gören var mı? Bu akşam abarttım limon da sıktım hatta, sek içemiyorum ağır gelyo bana.

Ben direk hayıt suyu aldım meyve suyuna katıp içiyorum öyle deneyebilirsin yine çok iyi olmuyo tadı ama içiliyo. Prolaktin mi yüksek ne için içiyosun?

Ben direk hayıt suyu aldım meyve suyuna katıp içiyorum öyle deneyebilirsin yine çok iyi olmuyo tadı ama içiliyo. Prolaktin mi yüksek ne için içiyosun?
Benim fsh biraz yüksek, 9.6 çıktı. Geçen yıl baktırmştm, şimdi daha da yükselmiştir cesaret edip baktramıyorum tekrardan.

Belki de düşmüştür ihmal etme bence bi baktır. Hormonlar strese bağlı da inip çıkıyolar

Benim fsh biraz yüksek, 9.6 çıktı. Geçen yıl baktırmştm, şimdi daha da yükselmiştir cesaret edip baktramıyorum tekrardan.
Tadını beğenmediysen Aslan pençesi çayı da içebilirsin. Aynı etkiyi gösteriyor.

Belki de düşmüştür ihmal etme bence bi baktır. Hormonlar strese bağlı da inip çıkıyolar
Şu anda da çok stresli bi dönemden geçiyorum, eşim de yanımda yok baktırıp yüksek çıkmasndan korkuyorm. Gelene kadar hayıt içeyim dedim

Onu da sek içemiyorum, illa şeker olacak, çayı da şekerli içiyorum zaten:/ bitki çaylarna da bal koyuyorm
Allah Allah tadı güzeldir aslında Aslan Pençesinin. Başta toprak tadı varmış gibi olur ama zamanla alışırsın bi iki içişten sonra. Hangisini seversen.
Sağlık için katlancan artık.

Allah Allah tadı güzeldir aslında Aslan Pençesinin. Başta toprak tadı varmış gibi olur ama zamanla alışırsın bi iki içişten sonra. Hangisini seversen.
Sağlık için katlancan artık.
Ben işte genel olarak şekersiz bi şey içemiyorm. Gerçi hayıttan çok daha iyii aslan pençesi, çok zorlasam içerim belki ama balın zararı yoksa öyle içeym diyorm.

Ben işte genel olarak şekersiz bi şey içemiyorm. Gerçi hayıttan çok daha iyii aslan pençesi, çok zorlasam içerim belki ama balın zararı yoksa öyle içeym diyorm.
İçebilirsin ama kendini alıştır. Gerçek balsa sıkıntı yok ama market balıysa full şeker oluyorlar. Hamile kalınca da zorlar seni bu şeker alışkanlığı.

İçebilirsin ama kendini alıştır. Gerçek balsa sıkıntı yok ama market balıysa full şeker oluyorlar. Hamile kalınca da zorlar seni bu şeker alışkanlığı.
Hakiki bal, market balı değil. Çok zayıfım, şekerim de düşük çıkıyor hep, daha kötü olurum diye bırakmayı denemedim hiç, inşallah sorun olmaz dedğn gibi

Ne kadar zaman kullanmak lazım acaba fazla kullanıp zarar görmekten korkuyorum acıkcası
Çok büyük zarar verceğini sanmıyorum canım ama belirli aralıklarla kan verip bakabilirsin emin olmak için vücuttan vücuda değişir bence o

Back