Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kzı lilyana ne diyin her kes senin gibi çiroz balığı olmak zorundamıı
hem senin boyun kısaaaa:52::52:
50 kilo oluncada çok zayıf durmuyon kiiii
vefa vermiş bu arada 65di galiba en sonnn:53::53::53::53::54::54::54::54::54:
Lenn benim boyum kısa mı 1,62
çok mu kısayım len benn :26:

zayıflamışım ya sen ona bakkk,,seninle yarışmam yokkk bebeğim okadar zayıf olmak istemem

eşim memnun o çiroz olmamı istemiyo zattii ama ben samsuna gidene kaddar bikaç kilo verip yeni ciciler almak istiyorum:))

evet canım 65 ibreyi gördümmm akşam kociş kola çekirdek yaptı yemedim geceleri kestim artıkınnn
Şaka yapıyorum cnm iyisinn sende :27:

günaydın hatunlar,,hayırlı sabahlar ,,dün bizim iş yeri doktoru gelmeyince acile gitmek zorunda kaldım,,meğer benim kocacımda ateşler içinde yanıyor benden beter hastaolmuşş ikimizde iğne yedik ilaçlarımızı aldıkk mutlu mesut evimize döndükk,,, LİLİ İİİİİİİ adam yeni kurtuldu hastalıktan geçirmiyeyim demiştim ya vallahi ben bişey yapmadım:))

günaydın hatunlar,,hayırlı sabahlar ,,dün bizim iş yeri doktoru gelmeyince acile gitmek zorunda kaldım,,meğer benim kocacımda ateşler içinde yanıyor benden beter hastaolmuşş ikimizde iğne yedik ilaçlarımızı aldıkk mutlu mesut evimize döndükk,,, LİLİ İİİİİİİ adam yeni kurtuldu hastalıktan geçirmiyeyim demiştim ya vallahi ben bişey yapmadım:))

günaydın cnm

çok geçmiş olsunnnn

şimdi nasılsın

günaydın cnm

çok geçmiş olsunnnn

şimdi nasılsın

burnum kulaklarım tıkalı yasemin sağol, boğazlarımda şiş iyice şimdi nane limon içiyorum evdede pekmezli süt ile tost yedim direncim düşmesin diye,,sen nasılsın varmı bi gelişme

burnum kulaklarım tıkalı yasemin sağol, boğazlarımda şiş iyice şimdi nane limon içiyorum evdede pekmezli süt ile tost yedim direncim düşmesin diye,,sen nasılsın varmı bi gelişme

günaydın cnm

çok geçmiş olsunnnn

şimdi nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız
yasmin sen nasılsın
kocan olacak adamdan ne haberr

yasmin sen nasılsın

sağol yağmur dün bıraktığın gibiyim aynı ,,alerji olmuşum geçmezse verdiği ilaçla cildiyeye gideceğim,,len Allah fakire fıkaraya yardım etsin iki agrı kesici 2 antibiyotik 1de benim alerji ilacına 50 lira ödedik sigortalıyken,,bu insanlar nasıl geçiniyor ya asgari ücretle yazıkkk

Heee bendee yedimmm :27::27::27:

sağol yağmur dün bıraktığın gibiyim aynı ,,alerji olmuşum geçmezse verdiği ilaçla cildiyeye gideceğim,,len allah fakire fıkaraya yardım etsin iki agrı kesici 2 antibiyotik 1de benim alerji ilacına 50 lira ödedik sigortalıyken,,bu insanlar nasıl geçiniyor ya asgari ücretle yazıkkk
hastene parasıda çıkıyor canım birikiyor pat diye alıyorlar
güya hem sigortalıyız hemde devlet has gifiyoruz

aman dikkat et kendine

paşana bulaştırmada

yasmin sen nasılsın

günaydınn

ses seda yok

oğlanla konuşuyor

hepinize günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16:
Vefaacan çok geçmiş olsun babyyyy:nazar::nazar::nazar:

günaydınnnn
nabersinnn

lilynnn sana kocaman günaydınnnn

hepinize günaydın kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16:
vefaacan çok geçmiş olsun babyyyy:nazar::nazar::nazar:
günaydınnn güzellikkk sağol canımmm
Heee bendee yedimmm :27::27::27:
yedim de geç yaaa,,,ben kesin haftasonu üşüttüm sanırsammmm
hastene parasıda çıkıyor canım birikiyor pat diye alıyorlar
güya hem sigortalıyız hemde devlet has gifiyoruz

valla yazık bu millete,,şükür cebimizde paramız var ya olmayan ne yapsın,,,güya devletten faydalanıyoruz işteee

günaydınnnn sevgili kader yoldaşlarım :60: :60: :60:

nasılsınız bakalımmm

salı günü ne menem bir gündür yahuuu hiç sevmem :37::37::37::37::37::37:

sağol yağmur dün bıraktığın gibiyim aynı ,,alerji olmuşum geçmezse verdiği ilaçla cildiyeye gideceğim,,len allah fakire fıkaraya yardım etsin iki agrı kesici 2 antibiyotik 1de benim alerji ilacına 50 lira ödedik sigortalıyken,,bu insanlar nasıl geçiniyor ya asgari ücretle yazıkkk

adı sigorta karşılıyorr güya

normaldeacil gittiğin zaman özel hastanelerde dahilll yine ücret alyıyor

göz için gittiğimizde acil

bahane de göz özel değilmişş

evet allah kimseyi zorda bırakmasınnnnnn

günaydınnnn sevgili kader yoldaşlarım :60: :60: :60:

nasılsınız bakalımmm

salı günü ne menem bir gündür yahuuu hiç sevmem :37::37::37::37::37::37:

Günaydın sewgili kardeşciğimm

salı sallanır derler, al eşini bi salla kendine gelsinnn yaww :23:

:26:

Son düzenleme: