Yanii ben bende kesin tarih weremiyorum diye
o şekilde bi espiri yapayım dedim tutmadı bı seferr sanırımm
ooooo gel bakalımmm geeellllllhaftaya çarşamba ankaraaaaaaa
tamam tamam asma suratını
haftaya çarşamba ankaraaaaaaa
çatlada patlaaa emiiiiiii
[sıze=3]yağmurla görüşmee kıskancımcan çatlarımmm[/sıze]
ooooo gel bakalımmm geeellllll
ankaranın neresinde annengil kızzzzzzzzz
belkim yakınızdırrr
Yağmurla görüşmee kıskancımcan çatlarımmm
aynen canım yaaaaetlikte oturuorlar canımmm ,sizee çok uzak maleseffff
bananeeee görüşmeyinnnçatlada patlaaa emiiiiiii
yakınsak neden görüşmeyelimmmm
puahahhahahahahaha
etlikte oturuorlar canımmm ,sizee çok uzak maleseffff
aynen canım yaaaa
gölbaşına bari yakın olsaydı iş yerime ugrardın
yinede beklerim canımmmm
bu tarafa mogana,eymire gezmye falan gelirseniz tamammı mutlaka ugra yerim belli
lennnn ne kıskanççç karısın bak inadına giderim etliğe görüşürüm pompişleeeeeeee[sıze=3]puahahahahaha görüşemiyorlar kiiiiiiii[/sıze]
lennnn ne kıskanççç karısın bak inadına giderim etliğe görüşürüm pompişleeeeeeee
hıhhhhhhhhhh kaç haftadır görüşemediniz kiiiii[sıze=3]bende zelişle görüşcemmm[/sıze]
aynen canım yaaaa
gölbaşına bari yakın olsaydı iş yerime ugrardın
yinede beklerim canımmmm
bu tarafa mogana,eymire gezmye falan gelirseniz tamammı mutlaka ugra yerim belli
bananeeee görüşmeyinnn
Lenn her mesajımaaabunu cewap weriyonnn
lennnn ne kıskanççç karısın bak inadına giderim etliğe görüşürüm pompişleeeeeeee
kızım sende ne diye gittin antepleretatlışşıııımm teşekkür ederimmmm ,ama doktora felan da gidicem kontrole ,ve bebek alışverisine .o yüzden o taraflara gecemeyiz sanırım .
Güldürüyorsun beni bebeeem napalımm yaniii
Evett ,sen gellll canım ,tabii beni evde bulabilirsen
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lannnnnnnnnnnnnnnnnnnayy şok haberlerdeyim bizim burda osb müdürlükte bayan arkadaş vardı satın alma biriminde ikiz bebeği var 1 yaşında eşide mühendis altlarında araba evde bakıcı ve annesi yardım ediyor,,hatun kocasını iş yerinden bi adamla aldatmış oda evliymiş,,ikiside yok şimdik kocası şüpheleniyormuş yakalamışş şoka girdim laaannnnnn
ayy şok haberlerdeyim bizim burda osb müdürlükte bayan arkadaş vardı satın alma biriminde ikiz bebeği var 1 yaşında eşide mühendis altlarında araba evde bakıcı ve annesi yardım ediyor,,hatun kocasını iş yerinden bi adamla aldatmış oda evliymiş,,ikiside yok şimdik kocası şüpheleniyormuş yakalamışş şoka girdim laaannnnnn
kızım sende ne diye gittin anteplere
kocanı getireydin ankarayaaa
İşlerr güçlerrr napakkkkkhıhhhhhhhhhh kaç haftadır görüşemediniz kiiiii
benim bi tane ankaralı olacaktı program yapmayacaktım heeee
Gülelimmmm hep birlikteeeetatlışşıııımm teşekkür ederimmmm ,ama doktora felan da gidicem kontrole ,ve bebek alışverisine .o yüzden o taraflara gecemeyiz sanırım .
güldürüyorsun beni bebeeem napalımm yaniii
evett ,sen gellll canım ,tabii beni evde bulabilirsen
Gebersinnnn dicemm bebeklerine yazıkkkayy şok haberlerdeyim bizim burda osb müdürlükte bayan arkadaş vardı satın alma biriminde ikiz bebeği var 1 yaşında eşide mühendis altlarında araba evde bakıcı ve annesi yardım ediyor,,hatun kocasını iş yerinden bi adamla aldatmış oda evliymiş,,ikiside yok şimdik kocası şüpheleniyormuş yakalamışş şoka girdim laaannnnnn
ayy şok haberlerdeyim bizim burda osb müdürlükte bayan arkadaş vardı satın alma biriminde ikiz bebeği var 1 yaşında eşide mühendis altlarında araba evde bakıcı ve annesi yardım ediyor,,hatun kocasını iş yerinden bi adamla aldatmış oda evliymiş,,ikiside yok şimdik kocası şüpheleniyormuş yakalamışş şoka girdim laaannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?