Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

[burada fecciiiii bir yagmur yagıyorrr yaaaaaaaaaaaa
ohhh berekettttt yagıyorrrrrrrrrrrrr:6::55::35::15:

etlikte oturuorlar canımmm ,sizee çok uzak maleseffff :50::50::50::50::50:

:52::52::52::52::52::52:
aynen canım yaaaa
gölbaşına bari yakın olsaydı iş yerime ugrardın
yinede beklerim canımmmm
bu tarafa mogana,eymire gezmye falan gelirseniz tamammı mutlaka ugra yerim belli

aynen canım yaaaa
gölbaşına bari yakın olsaydı iş yerime ugrardın
yinede beklerim canımmmm
bu tarafa mogana,eymire gezmye falan gelirseniz tamammı mutlaka ugra yerim belli

tatlışşıııımm teşekkür ederimmmm ,ama doktora felan da gidicem kontrole ,ve bebek alışverisine .:49::49::49:o yüzden o taraflara gecemeyiz sanırım .:50::50:

bananeeee görüşmeyinnn:50:

Lenn her mesajımaaa :52::52::52: bunu cewap weriyonnn :60::60:

:52::52::52::52::52::52: güldürüyorsun beni bebeeem napalımm yaniii :35::35::35::35:

lennnn ne kıskanççç karısın bak inadına giderim etliğe görüşürüm pompişleeeeeeee:33::33::33::33::33::33::33:

evett ,sen gellll canım ,tabii beni evde bulabilirsen :33::33::33::33::33:

ayy şok haberlerdeyim bizim burda osb müdürlükte bayan arkadaş vardı satın alma biriminde ikiz bebeği var 1 yaşında eşide mühendis altlarında araba evde bakıcı ve annesi yardım ediyor,,hatun kocasını iş yerinden bi adamla aldatmış oda evliymiş,,ikiside yok şimdik kocası şüpheleniyormuş yakalamışş şoka girdim laaannnnnn

tatlışşıııımm teşekkür ederimmmm ,ama doktora felan da gidicem kontrole ,ve bebek alışverisine .:49::49::49:o yüzden o taraflara gecemeyiz sanırım .:50::50:

:52::52::52::52::52::52: Güldürüyorsun beni bebeeem napalımm yaniii :35::35::35::35:

Evett ,sen gellll canım ,tabii beni evde bulabilirsen :33::33::33::33::33:
kızım sende ne diye gittin anteplere
kocanı getireydin ankarayaaa

ayy şok haberlerdeyim bizim burda osb müdürlükte bayan arkadaş vardı satın alma biriminde ikiz bebeği var 1 yaşında eşide mühendis altlarında araba evde bakıcı ve annesi yardım ediyor,,hatun kocasını iş yerinden bi adamla aldatmış oda evliymiş,,ikiside yok şimdik kocası şüpheleniyormuş yakalamışş şoka girdim laaannnnnn
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lannnnnnnnnnnnnnnnnnn
allam yaaa neyin eksik altında araban evin gül gibi bebelerinnn
lanet gelsin bölelerineee
kadınların yüz karasııı

vay anasını sayın seyirciler.....!!!!:53::53::53::53::53:

insanoğlu çiğ süt emmiş işte.. allah akıl fikir versin onlara .

kızım sende ne diye gittin anteplere
kocanı getireydin ankarayaaa

deşme yaramı yagmurrrr ,oturup aglarım şimdi .:50::50::50::50:
ama inadım inat , er geç ankaraya gelicez .:34:

hıhhhhhhhhhh kaç haftadır görüşemediniz kiiiii
benim bi tane ankaralı olacaktı program yapmayacaktım heeee
İşlerr güçlerrr napakkkkk
istanbulll bizimm, boğaz bizimmmm teyyy teyyyy :52::52:

:52::52::52::52::52::52: güldürüyorsun beni bebeeem napalımm yaniii :35::35::35::35:

evett ,sen gellll canım ,tabii beni evde bulabilirsen :33::33::33::33::33:
Gülelimmmm hep birlikteeee :60::60::60::60:
Gebersinnnn dicemm bebeklerine yazıkkk :ssz:

nolcak acaba simdi ??

gelişmeleri bizimle paylaşşşş vefaaaaaaa

Back