Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

vefacım çoook geçmişler olsun dikkat et kendine. Bol bol ıhlamur filan iç mümkünse, portakal mandalina takviyesi de iyi gelir çabuk toparlarsın...

Yasmin yaa herkes yorumlamış aslında durumuzu aslında söyleyecek farklı birşeyde yok ama bu yaşadıkların, kocanın davranışları çokkk garip sen yinede sinirlerine hakim ol canımcım.

Iyi bariii sevindim senin adına,

ama bu yaptıklarının sebebibini de uygu zamanda uygun bir dille sormalısın bence

aklına geldikçe, kafasına estikçe böyle davranamayacağını bilmeli

ama sevindim iyi olmana...

Yani bende okuyunca kötü oldum vefa

şanssızlık olmuş hemde büyük şanssızlık

bir güzel yolmak lazımmış bu kadını

ama tekrar denemek için aklına girmelisin oğlunun

kreş çokkk pahalı canım yaa 2 sene önce 600 tl ödüyordum bende gerçi ama sizinki baya pahalı geldi şimdi.

Bu arada senin kız kaç yaşında maşallah dillere bakar mısın neler sölemişşşş

vayyy arkadaş neymişsin senn :60: :60:

Süper keşke bize yakın olsa böyle bir şey götürürüm haftasonları fiyatıda çook uygunmuş

bir arkadaşım çocuklar için oyun evi açmayı düşünüyor içinde çeşitli atölyelerin olduğu bir mekan birde veli çocuk kafesi tarzında da alanı olacak dört gözle bekliyorum yakınlarımızda böyle yerler yok bir arkadaşla buluşacak olsak gideceğimiz yerin çocuk eğlence alanı var mı diye düşünüyoruz öncelik böyle mekanlarda oluyor...

Pompişim bence bu insanlarla arana kesin mesafe koymalısın, görüşülecekse bile dışarda görüşmek en mantıklısı. Insan dayanamaz böyle tiplere yaaa resmen ömür törpüsü. Benim bir arkadaşım var mesela baya eski arkadaşlığımız var çok rahattır misafirliğe gelince açar buzdolabını çocuğuna ne yedirmek isterse çıkarır yedirir bakınır filan ben inanılmaz rahatsız olurum. Ben başkasının evinden suyu bile kendim izinsiz almam rahatsız olurum ama bazı insanlar bu konuda gerçekten çok rahat.

Oooo 2. çocuk düşünülmeye başlanmış hadi bakalım

yağmurcum ela kaç yaşında şuan.

Alında en mantıklısı 1. çocuk 3 yaşındayken 2. Cinin olup birlikte büyümeler ama biz çalışan insanlarız çok zor bizle riçin

ben yeni yeni düşünmeye başladım 2.yi aslında hiç istemiyordum ama tamda senin dediğin nedenle oğlum kardeşsiz kalmasın düşüncesi ağır basıyor aslında.

Ama senin kayınvalide gibi bir şansın var aslında bakıcı ellerine bırakmayacak bu gerçekten çok önemli benim öyle bir şansım ne yazık ki yok

1. Sınıf gerçekten çok zor oluyor aslında eğer bekleyeceksen 2. Sınıfa geçtikten sonra düşünmek daha mantıklı olabilir hem bu arada kendinize de zaman ayırmış olursunuz hem de 5 yaş kritik bir süreçmiş çocuklarda kardeş kabullenme ile ilgili olarak bunu da atlatmış olursunuz...
canımcım ela şu an 3,5 yaşında bıcırık büyümüşde küçülmüş gördün hafta sonu fotolarımızı
valla istiyorum bebek ama çok da tırsıyorum rahata alıştık eşimle yaaa
ama kv evet büyük şans senin neden yok vefatmıe etti

Canım bu arada bi dahaki izne ne zman çıkıyoruz tatlımmmmmm
sen mi bana hbr verirsin ben mi haber vereyimmmmmm
puhahahhahahaa

canımcım ela şu an 3,5 yaşında bıcırık büyümüşde küçülmüş gördün hafta sonu fotolarımızı
valla istiyorum bebek ama çok da tırsıyorum rahata alıştık eşimle yaaa
ama kv evet büyük şans senin neden yok vefatmıe etti

Yok canım hayattalar ama onlar nerdeyse bakıma muhtaç durumdalar, kayınpederim biraz daha dinç ancak şuan oğlumla ancak ilgileniyor ki zor bile geliyor bu durum. 2. çocuk olursa kesinlikle bakıcı bulmam gerekecek.

noliiii lan orda bensiz halay haaaaaaaaaaaaaaaa tüüüüüüüüüüüüüüüü

bekle samsun ben gelom diyosun yanee ölemiiiii

kzum elbet görüşceniz bekle bakalım az daha:10::10::10::10:
Sensizzzzz çekiyorummmm halayııı çünküüüüü senn anca ağır top
iki saatt kalkmanı bekleyemem :27::27: :64::64::64::64:
Vefacım çoook geçmişler olsun dikkat et kendine. Bol bol ıhlamur filan iç mümkünse, portakal mandalina takviyesi de iyi gelir çabuk toparlarsın...

Yasmin yaa herkes yorumlamış aslında durumuzu aslında söyleyecek farklı birşeyde yok ama bu yaşadıkların, kocanın davranışları çokkk garip sen yinede sinirlerine hakim ol canımcım.

İyi bariii sevindim senin adına,

Ama bu yaptıklarının sebebibini de uygu zamanda uygun bir dille sormalısın bence

Aklına geldikçe, kafasına estikçe böyle davranamayacağını bilmeli

Ama sevindim iyi olmana...

Şanssızlık olmuş hemde büyük şanssızlık

Bir güzel yolmak lazımmış bu kadını

Ama tekrar denemek için aklına girmelisin oğlunun

Kreş çokkk pahalı canım yaa 2 sene önce 600 tl ödüyordum bende gerçi ama sizinki baya pahalı geldi şimdi.

Vayyy arkadaş neymişsin senn :60: :60:

Süper keşke bize yakın olsa böyle bir şey götürürüm haftasonları fiyatıda çook uygunmuş

Bir arkadaşım çocuklar için oyun evi açmayı düşünüyor içinde çeşitli atölyelerin olduğu bir mekan birde veli çocuk kafesi tarzında da alanı olacak dört gözle bekliyorum yakınlarımızda böyle yerler yok bir arkadaşla buluşacak olsak gideceğimiz yerin çocuk eğlence alanı var mı diye düşünüyoruz öncelik böyle mekanlarda oluyor...

Pompişim bence bu insanlarla arana kesin mesafe koymalısın, görüşülecekse bile dışarda görüşmek en mantıklısı. İnsan dayanamaz böyle tiplere yaaa resmen ömür törpüsü. Benim bir arkadaşım var mesela baya eski arkadaşlığımız var çok rahattır misafirliğe gelince açar buzdolabını çocuğuna ne yedirmek isterse çıkarır yedirir bakınır filan ben inanılmaz rahatsız olurum. Ben başkasının evinden suyu bile kendim izinsiz almam rahatsız olurum ama bazı insanlar bu konuda gerçekten çok rahat.

oooo 2. çocuk düşünülmeye başlanmış hadi bakalım

Yağmurcum Ela kaç yaşında şuan.

Alında en mantıklısı 1. çocuk 3 yaşındayken 2. cinin olup birlikte büyümeler ama biz çalışan insanlarız çok zor bizle riçin

Ben yeni yeni düşünmeye başladım 2.yi aslında hiç istemiyordum ama tamda senin dediğin nedenle oğlum kardeşsiz kalmasın düşüncesi ağır basıyor aslında.

Ama senin kayınvalide gibi bir şansın var aslında bakıcı ellerine bırakmayacak bu gerçekten çok önemli benim öyle bir şansım ne yazık ki yok

1. sınıf gerçekten çok zor oluyor aslında eğer bekleyeceksen 2. sınıfa geçtikten sonra düşünmek daha mantıklı olabilir hem bu arada kendinize de zaman ayırmış olursunuz hem de 5 yaş kritik bir süreçmiş çocuklarda kardeş kabullenme ile ilgili olarak bunu da atlatmış olursunuz...
Zelişşşş seniii tenhadaaa kıstırırımmm teyyy teyyyy :64::64::64::64:

seninki oldu mu kız ?
oldu tabi teyzesiii 1,5 yaşında mecburiyetten oldu,,,mesanesinden taş geldi bezini açtım çişinde taş şok olduk izmire götüdük çok şükür atlattıkkk erkekiz erkek
noliiii lan orda bensiz halay haaaaaaaaaaaaaaaa tüüüüüüüüüüüüüüüü

bekle samsun ben gelom diyosun yanee ölemiiiii

kzum elbet görüşceniz bekle bakalım az daha:10::10::10::10:
evet bekle beniii canımmm memleketimmm
Canım bu arada bi dahaki izne ne zman çıkıyoruz tatlımmmmmm
sen mi bana hbr verirsin ben mi haber vereyimmmmmm
puhahahhahahaa

bak bakkk nispet heee

Sensizzzzz çekiyorummmm halayııı çünküüüüü senn anca ağır top
iki saatt kalkmanı bekleyemem :27::27: :64::64::64::64:

Zelişşşş seniii tenhadaaa kıstırırımmm teyyy teyyyy :64::64::64::64:

hayrola kızzzzzz ne yaptım ki ben şimdi

hadi bende eşlik edeyim sana hobaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Vefacım çoook geçmişler olsun dikkat et kendine. Bol bol ıhlamur filan iç mümkünse, portakal mandalina takviyesi de iyi gelir çabuk toparlarsın...

İyi bariii sevindim senin adına,

Ama bu yaptıklarının sebebibini de uygu zamanda uygun bir dille sormalısın bence

Aklına geldikçe, kafasına estikçe böyle davranamayacağını bilmeli

Ama sevindim iyi olmana...

Şanssızlık olmuş hemde büyük şanssızlık

Bir güzel yolmak lazımmış bu kadını

Ama tekrar denemek için aklına girmelisin oğlunun

Kreş çokkk pahalı canım yaa 2 sene önce 600 tl ödüyordum bende gerçi ama sizinki baya pahalı geldi şimdi.

Vayyy arkadaş neymişsin senn :60: :60:

Bir arkadaşım çocuklar için oyun evi açmayı düşünüyor içinde çeşitli atölyelerin olduğu bir mekan birde veli çocuk kafesi tarzında da alanı olacak dört gözle bekliyorum yakınlarımızda böyle yerler yok bir arkadaşla buluşacak olsak gideceğimiz yerin çocuk eğlence alanı var mı diye düşünüyoruz öncelik böyle mekanlarda oluyor...

Pompişim bence bu insanlarla arana kesin mesafe koymalısın, görüşülecekse bile dışarda görüşmek en mantıklısı. İnsan dayanamaz böyle tiplere yaaa resmen ömür törpüsü. Benim bir arkadaşım var mesela baya eski arkadaşlığımız var çok rahattır misafirliğe gelince açar buzdolabını çocuğuna ne yedirmek isterse çıkarır yedirir bakınır filan ben inanılmaz rahatsız olurum. Ben başkasının evinden suyu bile kendim izinsiz almam rahatsız olurum ama bazı insanlar bu konuda gerçekten çok rahat.

oooo 2. çocuk düşünülmeye başlanmış hadi bakalım

Yağmurcum Ela kaç yaşında şuan.

Alında en mantıklısı 1. çocuk 3 yaşındayken 2. cinin olup birlikte büyümeler ama biz çalışan insanlarız çok zor bizle riçin

Ben yeni yeni düşünmeye başladım 2.yi aslında hiç istemiyordum ama tamda senin dediğin nedenle oğlum kardeşsiz kalmasın düşüncesi ağır basıyor aslında.

1. sınıf gerçekten çok zor oluyor aslında eğer bekleyeceksen 2. sınıfa geçtikten sonra düşünmek daha mantıklı olabilir hem bu arada kendinize de zaman ayırmış olursunuz hem de 5 yaş kritik bir süreçmiş çocuklarda kardeş kabullenme ile ilgili olarak bunu da atlatmış olursunuz...

sağol zelişcim bol bol limon içiyorum zaten bende bitki çayı falann

evet kötü bi deneyim yaşadık maalesef inş bu ilk ve sondur

ben mekanı çok beğendim orda cafeside var anne babalar otuturp çay kahve içebiliyor inşş oğlanda ısınır gitmek ister

Agzına burnuna terliğin gavur tarafıyla vuracam lannnnnnnnnnnnnnnnnn seninnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52:

sağol zelişcim bol bol limon içiyorum zaten bende bitki çayı falann

evet kötü bi deneyim yaşadık maalesef inş bu ilk ve sondur

ben mekanı çok beğendim orda cafeside var anne babalar otuturp çay kahve içebiliyor inşş oğlanda ısınır gitmek ister

ayyyy çok imrandimm yaaaa çok güzel keşke bizim yakınlarımızda da olsa ne güzel olurrr

kızzz bende arkadaşa ortaklık teklif edip girsem mi bu işe acaba :27::27::27::27::27::27:

Kızlarrr şu altta ki senacim benim erkek arkadaşım olmasın len sakınn :18:
Hep dikizliyii alttan alttan ..
özelden de yazdımm bi kaç gün önce cewap yazmadıı ne oluyii la kiplesem mii :27:

ayyyy çok imrandimm yaaaa çok güzel keşke bizim yakınlarımızda da olsa ne güzel olurrr

kızzz bende arkadaşa ortaklık teklif edip girsem mi bu işe acaba :27::27::27::27::27::27:

bence düşünmelisin saatine 10 tl istiyor aylık üye olursan 100 tl sınırsızzz gelme gitme

[sıze=3]kızlarrr şu altta ki senacim benim erkek arkadaşım olmasın len sakınn :18:
Hep dikizliyii alttan alttan ..
özelden de yazdımm bi kaç gün önce cewap yazmadıı ne oluyii la kiplesem mii :27:
[/sıze]
lan ne pimpirikli karısın
hep moktan nem kapıyon lannn
utangaç bi tiptir belkiii:27:

Back