Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Allahın sewgili kulları ki bana denk gelmiyor böyle insanlar..
Ben senin kadar sakin olmayabilirdimm

bende sakinliğimi oğlum kocam için korudum lilicimmm eşime dedim gece ahh o kadını ben şöyle başka yerde olsaydı oğlum olmadan saçından sürükler yeminle döverdim dedim,,,çocuğumu düşündümmm sabır verdi Allahım bana

sen kesin oracıkta yolardın kadınııı
gerçi senin borun bi sevgiline ötmüyoo lilll

Güzelimm herkesin bi yere kadar sabrı wardır..
Allah yeter ki beni yeter deyipte cinnet getirtecek duruma getirmesin..
Ben huzursuzluktan bıkmışım..
Ben öncedenn daha hırçındım, eski eşime ağzına ediyordum..
Tuvalate giderken bile haber veriyordu..
Hoşuma gitmediği bi dawranışta kıyametleri kopartıyordum..
Ne geçti elime, gene yedii butun bokları..
Yaşadıkları olgunlaştırıyor insanı, daha soğukkanlı ve sabırlı dawranıyorum şu an erkek arkadaşıma napimm

Son düzenleme:

ciden bu tarz cümleler mi kurdu!!
aklım almıyor yaa

bende böyle durumlarda malesef sukunetimi koruyamam yani .seni sabrından dolayı tebrik ederim .

Öyle tabii, herkesin yapısı farklıdır..
Saçını başını yolmak değil de..
Ne bilim ben bi şekildee haddini bildirirdim
Daha öyle okulunda şükür denk gelmedimm..
O kadınn gerçekten görgüsüzün tekiymişş..

ayyy ela gitmek ister benim paşa yok da yok bu çocukların ortası yok işte,,,zor vallihi,,sizin kreşde pahalıymış anacım,,bu oyun evide saati 10 tl,,yeme programı çok yok işte kurabiye pasta oluyor 2-3 saat çocuk aktivite yapabilir üyelik varmış 100 tl aylık,,istediğin gün istediğin kadar sınırsız,,babaanneye de yakın babaannesi 2günde bir 2 saatliğine götürse alışır diye düşündüm ama gitmek istemiyorr

tabiki daha temkinli davranmak her zman iidir lil
eskiden yaptığın hataları bunda tekrarlamamalısın
ama hepte kendinden verme yine üzülen sen olursun
birazda karşındaki üzülsün,ugraşsın,taviz versin dimi ama,,,
umarım bu kez bişilerin farkına varır karşındaki de
kıymetini bilir

aylık 100tl çok çok ii tatlım
dövüş kavga gönder alışır sonra gelmek istemes merak etmeee

ciden bu tarz cümleler mi kurdu!!
aklım almıyor yaa

bende böyle durumlarda malesef sukunetimi koruyamam yani .seni sabrından dolayı tebrik ederim .

herşey zamanla törpüleniyor yaş ilerledikçe,, ama o an ki sinirle yapabilirdim eminim Rabbim sabır verdi bana ,,adım atarken tek kendini değil ailesini düşünüyor insan,,eşim benim tavrıma yıldızlı peki verdi:))))

İnşallah cnmm..
Eminim aramız bozulduğunda oda üzülüyordur ama
zerre kadar belli etmemesi uyuz bi durum farkındayım..
Benim abimde böyle ya, uyuz oluyordum ona başıma geldii

Akşama yatarken mi werdi o yıldızlı pekiyiyi sana

bende size dünü anlatyım .
dün saat 3.30 gibi ,pandanın arkdasının eşi beni aradı . arada telefonlasırız .kadının 2 kız cocugu var aralarında bir yas var.
biz pandayla nişanlıyken 2-3 kez çaya cagırmıstı ,gitmiştik evlerine .ama ben cagıramamıstım cünkü bekar evinde kalıordum.
neyse her cagırmasında evde hiç bir hazırlıgı olmaz ,eşine cayı koydun mu ali ,cayları getir ali felan der.
hatta mutfagı dagınıksa ,pompişko yaaa sen mutfagı halletsen de ben şu cocugu wv. ye götürüyüm derdi
her seferinde amaaa...

neyse işte kadın dedi ki bana : pompişko ,kızlara yemek yapmıştım ,yemediler ne yedirsem bilemedim .siz napıosunuz dedi .

bende : iiyiz ,yürüyüse cıkıcaz pandayla dedim.
o da: hımm .. ım... ım.. felan ...
bende: hadi bize gelin o halde dedim .tmm dedi 1 saaate sendeyiz yemege !

len bi saat icinde hemen çorba,salata ,ayran yaptım .cocuklara zaten tavuk pilav vardı dolapta.
evi toparladım .panda da tatlı aldı .
allahtan buzlukta 10 tane lahmacun vardı.

var ya bunlar geldi, ya kadın bi tabak dahi kaldırmadı .gidene kadar garip ben ,sofrayı kurdum ,servisi yaptım ,çaylarını tatlılarını meyvelerini verdim .
kadın altına etmiş gibi oturdu ya.

9 da gittiler ama bende bittim .

bide bizim ev merkei sistem kömürlü, o kadar sıcak kii ,biz evde hepp atletleyiz ,bu kızlarını giydirmiş kalın kalın ,hala dio ki : ev soguk mu ne ! kalorifer tam yanıyor mu bi baksanıza !

ayyy ne biçim insanlarvar yaaa
bidaha kabul etme bu kadını
gerçi emrivaki yapmış resmen dee
sen yinede fazla samimi olma derim

O ne be öyle, ben onu kendi kardeşime bile yapmam.
Yaniii misafir geldiğinle bile ewimin hakimi ben olmak isterim..
Ne demek ben çocuğu wv götüreyim sen mutfağı topla.
Böyle rahat insanlara ayar oluyorum..
Kocasıda memnun hayatından demek ki sesini çıkartmıyor..
Birde hamile halinle okadar koşturmuşsun, günahtır bi kalk bişi yap demi..
Çağırma len bi daha ben izin wermiyorum görüşmene

yok sabah kalkarken:)))deli sendeee

ayyy ne biçim insanlarvar yaaa
bidaha kabul etme bu kadını
gerçi emrivaki yapmış resmen dee
sen yinede fazla samimi olma derim

Salonda oturduk ,4-5 yaşlarında kızları ama inanılmaz yaramazlar ,bu sehpaların üzerinde duran esyaları alıyolar yere koyuyoarl, camları üst üste koyuyolar ,cocuklar işte ,
pandayla benim içim gidior ,şimdi düsücek ,simdi kırılacaklar diye .cocuklar lütfen felan diorum .anne babada tık yok yaa !
yerler parke sandalyeleri sürüklüyorlar felan. umurlarında degiller ya.

bizde bi şişede oda spreyi vardı ,almışlar onu koltukların üzerine boşaltmışlar .bunu görünce panda : kızlaaaarr diye sesini bi yükltti .bi kız bagırmasına zırladı tamam mı. hemen babası kızını gitti kucagına aldı .pandaya: ...bir daha kızıma sesini yükseltme dedi .bizimki sustu hemen .bende pandayı iceri cektim .: karısma cocuklarına napalım dedim.

yok sabah kalkarken:)))deli sendeee

ayy tahammül edemem ben böle insanlara düşüncesizlik ya bide hamilesin,,benimde eşimin yengesi öle ona yemeğe gidildimi görümcem önlüğü takar bende yardım ederdim yengesi bize geldiğinde bi tabak kaldırmaz başka yerdede öyle,,yengemizde genç yani ,,bende şimdi onlara gittiğimde oğlumla ilgileniyorum yemekten sonra artık fıssss yapmam
9 da gittiler ama bende bittim .

alıntıya .... mişimmmmm :))

vallahiii sabırlık misafir bunlara denir pesss,, bence mesafeli ol canımm çok şımartmışlar demekki çocuklarıı
Sabahleyin daha enerjikk oldu diyonn yaneee
yok lenn dalga geçtimmmm ,,ne mümkünnn uykumun saniyesi değerli ohoooo hem grip oldum hsatyım benn

len kac kez dedim pandaya ,ya bizi evlerine cagırıorlar ,ben yorulup evime dönüorum diye .
gitmicem işte diyeee.
yok efendim ben aliyi seviorum .sen git dısarda görüs diorum ,ona da nazlanıor .

yok aman aman cagıramam artık.

Hmm geçirseydin gribini bişi olmazdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…