bende size dünü anlatyım .
dün saat 3.30 gibi ,pandanın arkdasının eşi beni aradı . arada telefonlasırız .kadının 2 kız cocugu var aralarında bir yas var.
biz pandayla nişanlıyken 2-3 kez çaya cagırmıstı ,gitmiştik evlerine .ama ben cagıramamıstım cünkü bekar evinde kalıordum.
neyse her cagırmasında evde hiç bir hazırlıgı olmaz ,eşine cayı koydun mu ali ,cayları getir ali felan der.
hatta mutfagı dagınıksa ,pompişko yaaa sen mutfagı halletsen de ben şu cocugu wv. ye götürüyüm derdi
her seferinde amaaa...
neyse işte kadın dedi ki bana : pompişko ,kızlara yemek yapmıştım ,yemediler ne yedirsem bilemedim .siz napıosunuz dedi .
bende : iiyiz ,yürüyüse cıkıcaz pandayla dedim.
o da: hımm .. ım... ım.. felan ...
bende: hadi bize gelin o halde dedim .tmm dedi 1 saaate sendeyiz yemege !
len bi saat icinde hemen çorba,salata ,ayran yaptım .cocuklara zaten tavuk pilav vardı dolapta.
evi toparladım .panda da tatlı aldı .
allahtan buzlukta 10 tane lahmacun vardı.
var ya bunlar geldi, ya kadın bi tabak dahi kaldırmadı .gidene kadar garip ben ,sofrayı kurdum ,servisi yaptım ,çaylarını tatlılarını meyvelerini verdim .
kadın altına etmiş gibi oturdu ya.
ayy tahammül edemem ben böle insanlara düşüncesizlik ya bide hamilesin,,benimde eşimin yengesi öle ona yemeğe gidildimi görümcem önlüğü takar bende yardım ederdim yengesi bize geldiğinde bi tabak kaldırmaz başka yerdede öyle,,yengemizde genç yani ,,bende şimdi onlara gittiğimde oğlumla ilgileniyorum yemekten sonra artık fıssss yapmam
9 da gittiler ama bende bittim .
bide bizim ev merkei sistem kömürlü, o kadar sıcak kii ,biz evde hepp atletleyiz ,bu kızlarını giydirmiş kalın kalın ,hala dio ki : ev soguk mu ne ! kalorifer tam yanıyor mu bi baksanıza !