yasemin senin eşin çocukdan beter vallahiii,,inatı tutmuşş insan alır karısını çocuğunu karşısına konuşur neyi çözüp paylaşamıyorki,,yanlış anlama ama akraba nedirki ya gelinsin gidilsin ne olur,,,çekirdek aileyi etkileyecek kadar değer mi 3.şahıslar için yuva yıkmaya be adamevet kocam ne arayıp ne soruyoor beni
dün oğlanı saat 12,00 de aldı avm gitmişler 2 saat orda kaldıktan sonra halasına bırakmış akşam saat 17,00 getirdi
marketten oğlanın istedği şeyleri almış abur cubur falan
bende oğlana pek bişi sormadım
ben efe sana birşey soracağım yine akrabaların isimlerini verdim bu kişileri sordumu dedim
evet anne
gelen giden var mı diye sormuş (akrabalardan )
oda yok gelmemişler
sade teyzelerim geliyor demişşş
adam resmen takmışl durumda
ha bunlar yetmiyor gibi birde annem delirtiyor ben alttan aldıkça ben üzülmemesi için elimden geleni yaptıkça o da tepeme çıkıyorrr resmen dün akşam çıldırttı beni telefonda ağzıma geleni saydım
annem
ablamı araamış : benim kocayı arayıp eve gelmesini söleyecek
ablama sürekli söylüyor ben duymamalıktan geliyorumm ama dün çıldırdımmmm
maşallah metanetli kuzunn ,,keşke izin alıp yanında olabilsennMaaşallahı wardı hiç ağlamadı, el salladı bize..
Ona bi şurup içirdiler ameliyattan önce sakinleştirici gibi..
Sonra işte ameliyathaneden de gözleri açık çıktı..
Kafası terliydi yawrumun, gözlerini benden ayırmadı sedyeyle odasına götürüken
günayyydınnnn yurdumunnnn güzelll insanlarııııı
günaydın hamile insan nasılsınnnnn
iyiyim çok şükür 4 gün yatıştan sonra daha iyiyimmm valllaa arada ii geliyooiidirrrr tatlıışııımm ,sen nasılsınn bakalımm ??
Iisiin hoşsun
sağol canım boğazlarım şişti çok kötüü( bide alerji oldum ama neye karşı olduğunu bilmiyorum heryerimde sinek ısırığı gibi yaralar var fena kaşınıyorr
Yok cnm daha yeni ben hastalandım biliyosun gelemedim 2 gün,offfffff
yıllık izninden 1 2 gün alsaydın
yanında dursaydın biraz
şimdi pek nazlıdır
sana ihtiyacı vardır
iş yerindekilere desen
hem sünnet hem ameliyat oldu diyee
normalde izin vermeleri lazım yaaa
Paşam iyi biraz ağrısı war, 10 gün önemli dinlenicek bol bolgünaydın canımmm nasıl oldu paşannn gelmiş geçmiş olsun arkadaşımmm
hastayım canım dökülüyorum remen sen nasılsın
Bi yüz yüze gelelim de ..ama sende bu durumu burnundan getirmeyi bil sessiz klma
şikayetlerini sıkıntılarını isteklerini
dile getir
Sağolasın kuzummm atlattık bakalım, bademciklerde alındıya ses incecik çıkıyoohadii bakkaaalımm geçmiş olsunn ,maşaallah aslan parçasına
[sıze=3][ı]kızlar bu arada dün genicle konuştummm
artık 40 haftası tam dolmuş
bugün yarın doğuracak
çok iyi heyecanlıda diil
mantıklı sogukkanlı hatun zaten
her akşam girip okuyormuş dedikodularımızı
hepinize slmı var
[/ı][/sıze]
Bi yüz yüze gelelim de ..
Bu hafta içi ben dışarıya çıkamam oğlanı bırakıp..
Haftasonu nasipse bakalım..
Şaka maka 1 aydır görüşmüyoruz yüz yüzee yuhhhh
günaydın canımm ya nerlerdesin artık gelllllllllllllllllgunaydın yavrulaaaaaaaaaaar....
Ozledım kız sızı....
vay beee ,ciddi ciddii aynı şehirde iki insan 1 aydır buluşmuyor olucakkk
bir daha arayı açmayın yaa bu kadarrrr
aleyküm selam canım sende selamlarımızı ilett,,,heyecanlıdır ne güzel o duygularrr[sıze=3][ı]kızlar bu arada dün genicle konuştummm
artık 40 haftası tam dolmuş
bugün yarın doğuracak
çok iyi heyecanlıda diil
mantıklı sogukkanlı hatun zaten
her akşam girip okuyormuş dedikodularımızı
hepinize slmı var
[/ı][/sıze]
sağol canım benimm ama ben hiç öle parka açık alanada gitmedim bakalım öğlende göstereceğim doktora,,küçükken benim yiyeceklere karşı alerjim vardı omu tetikledi acaba dedimmçok geçmiş olsun vefacımm ...
öyle yaralar bende de olmuştu ,cildiyeye gitmiştim .doktor şey demişti : açık alanda gezdiysen ,agaclarla felan ugrasmıssan onlardan olur dedi .
bir de hap ve krem vermişti.
günaydınnn canım bizde seni özledik neler yaptın nerelerdesinngunaydın yavrulaaaaaaaaaaar....
ozledım kız sızı....
dün oğlanı burada oyun evi açılmış oraya götürdüm,,kreş formatında saatlik ücretle çalıştırıyorlar öğretmen var başlarında güzel bi yer ,,kreşe ön hazırlık olsun diye haftasonları götürmeye karar verdim,,oğlana gideceğimizi sölediğimde gitmek istemedi,,bende yanında olacağımı oyun oynayacağımızı anlattım, neyse götürdük babasıyla beraber,,paşam bi oyuncakla oynarken bi kız binmek istedi bende paşama oğlum arkadaşında binsin sırayla oynayın dedim,oğlum oyuncağı arkadaşına verdi aradan zaman geçti oğlan yanıma geldi anne ben tekrar binmek istiyorum diye kalktım yerimden çocuğa dedim arkadaşın binebilirmi diye,,,annesi hemen atıldı biz yeni bindik diye benim oğlanda ısrar edip sinirlendi,,kadın bana çocuğunuza tavır koyun,,siz çocuğunuzu mutlu edeceksiniz diye ben çocuğumu ezdiremem,,sizinki kazanacak diye benim yavrum kaybedemez diye ne konuşmalar yaptı,,benim şartel attıı benim çocuğumun yanında siz bana böyle konuşamazsınız dedim,,benim çocuğuma davranışımı kontrol etmekde senin haddin değil ayıp dedim saydım,,öğretmene bayanı şikayet ettim,,öğretmen üzüldü onlarda bizim gibi yeni gelmiş oraya öğretmen özür diledi durdu onun suçu yok tabii,,manyağın birine çattım anlayacağınız,,oğlumda etkilendi şimdi konusunu dahi ettirmiyor zaten çocuk ilk defa gitti zorla bundanda fiyaskoyu yaşadık,,ben nasıl alıştıracağım kreşee offf kızlarr
ayy canımmm üzüldümmdün oğlanı burada oyun evi açılmış oraya götürdüm,,kreş formatında saatlik ücretle çalıştırıyorlar öğretmen var başlarında güzel bi yer ,,kreşe ön hazırlık olsun diye haftasonları götürmeye karar verdim,,oğlana gideceğimizi sölediğimde gitmek istemedi,,bende yanında olacağımı oyun oynayacağımızı anlattım, neyse götürdük babasıyla beraber,,paşam bi oyuncakla oynarken bi kız binmek istedi bende paşama oğlum arkadaşında binsin sırayla oynayın dedim,oğlum oyuncağı arkadaşına verdi aradan zaman geçti oğlan yanıma geldi anne ben tekrar binmek istiyorum diye kalktım yerimden çocuğa dedim arkadaşın binebilirmi diye,,,annesi hemen atıldı biz yeni bindik diye benim oğlanda ısrar edip sinirlendi,,kadın bana çocuğunuza tavır koyun,,siz çocuğunuzu mutlu edeceksiniz diye ben çocuğumu ezdiremem,,sizinki kazanacak diye benim yavrum kaybedemez diye ne konuşmalar yaptı,,benim şartel attıı benim çocuğumun yanında siz bana böyle konuşamazsınız dedim,,benim çocuğuma davranışımı kontrol etmekde senin haddin değil ayıp dedim saydım,,öğretmene bayanı şikayet ettim,,öğretmen üzüldü onlarda bizim gibi yeni gelmiş oraya öğretmen özür diledi durdu onun suçu yok tabii,,manyağın birine çattım anlayacağınız,,oğlumda etkilendi şimdi konusunu dahi ettirmiyor zaten çocuk ilk defa gitti zorla bundanda fiyaskoyu yaşadık,,ben nasıl alıştıracağım kreşee offf kızlarr
dün oğlanı burada oyun evi açılmış oraya götürdüm,,kreş formatında saatlik ücretle çalıştırıyorlar öğretmen var başlarında güzel bi yer ,,kreşe ön hazırlık olsun diye haftasonları götürmeye karar verdim,,oğlana gideceğimizi sölediğimde gitmek istemedi,,bende yanında olacağımı oyun oynayacağımızı anlattım, neyse götürdük babasıyla beraber,,paşam bi oyuncakla oynarken bi kız binmek istedi bende paşama oğlum arkadaşında binsin sırayla oynayın dedim,oğlum oyuncağı arkadaşına verdi aradan zaman geçti oğlan yanıma geldi anne ben tekrar binmek istiyorum diye kalktım yerimden çocuğa dedim arkadaşın binebilirmi diye,,,annesi hemen atıldı biz yeni bindik diye benim oğlanda ısrar edip sinirlendi,,kadın bana çocuğunuza tavır koyun,,siz çocuğunuzu mutlu edeceksiniz diye ben çocuğumu ezdiremem,,sizinki kazanacak diye benim yavrum kaybedemez diye ne konuşmalar yaptı,,benim şartel attıı benim çocuğumun yanında siz bana böyle konuşamazsınız dedim,,benim çocuğuma davranışımı kontrol etmekde senin haddin değil ayıp dedim saydım,,öğretmene bayanı şikayet ettim,,öğretmen üzüldü onlarda bizim gibi yeni gelmiş oraya öğretmen özür diledi durdu onun suçu yok tabii,,manyağın birine çattım anlayacağınız,,oğlumda etkilendi şimdi konusunu dahi ettirmiyor zaten çocuk ilk defa gitti zorla bundanda fiyaskoyu yaşadık,,ben nasıl alıştıracağım kreşee offf kızlarr
sen kesin oracıkta yolardın kadınııı[sıze=3]allahın sewgili kulları ki bana denk gelmiyor böyle insanlar..
Ben senin kadar sakin olmayabilirdimm[/sıze]
kadındaki cahilliğe bak yaa. gerizekalılık yarısında ipi göğüsler bu kadın .
nefret ediorum şöyle cins cins arıza insanlardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?