Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

arkadaşlar merhaba..

çalışan annelere bir sorum var..aslında çalışan emzikli anneleri ilgilendiren bir soru bu..süt sağıp bırakma olayını nasıl yapıyorsunuz.süt izni kullanan varmı aranızda bilmiyorum..günlük olarak sütü sağıp bırakıp, bakıcıya nasıl vermesini söylüyorsunuz. deneyimlerinizi öğrenmek isterim.paylaşırsanız sevinirim..

sağol canım boğazlarım şişti çok kötüü( bide alerji oldum ama neye karşı olduğunu bilmiyorum heryerimde sinek ısırığı gibi yaralar var fena kaşınıyorr
ee doktora gitsene canım ne bekliyorsunn bi görn bakalım
bişi çıkmasın

ee doktora gitsene canım ne bekliyorsunn bi görn bakalım
bişi çıkmasın

bugün işyeri doktorumuz gelecek öğlen ona görüneceğim canım bakalım ne diyecek,, yediğim bişey yaptı desem farklı bişy yemedimkiii, izin almam zor misafirler gelecek bugün işyerine işler yoğunn((

günaydınnnnn günayydınn
yeni bir ay
ve yeni bir hafta
herkese merhaba

günaydınnnnnnn
kıss ela maşallah ne kadar süslü

günaydın canımm ben hasta oldum(

günaydınnnnn

sağol canım boğazlarım şişti çok kötüü( bide alerji oldum ama neye karşı olduğunu bilmiyorum heryerimde sinek ısırığı gibi yaralar var fena kaşınıyorr

bugün işyeri doktorumuz gelecek öğlen ona görüneceğim canım bakalım ne diyecek,, yediğim bişey yaptı desem farklı bişy yemedimkiii, izin almam zor misafirler gelecek bugün işyerine işler yoğunn((

canm benım çok geçmiş dikkat et kendineeeeeee

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

siz pazartesi sendromu yaşamayanlardansınız heralde ?

günaydın

aslında yaşıyanlardanımda

ama şu an fırsat yok çok yoğunum çokkkkkk

benim yoğumluğumu görsen nasıl fırsat buluğta yazıyorum şaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…