Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir neden olmasın
bu aralar bi mide bulantısı falan da varr
fazla fazla da yiyorumm![]()
şu bi saat izleyen hadise acaba eşim olabilirmiydi kızlar bi slm ver dedim kaçtııııııııııııııııı![]()
şu bi saat izleyen hadise acaba eşim olabilirmiydi kızlar bi slm ver dedim kaçtııııııııııııııııı![]()
günaydın canım nasılsın bakalımdün akşam topici ben kapatmışım kepenki ben açıyorumm herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnn
dün akşam topici ben kapatmışım kepenki ben açıyorumm herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın bakalım![]()
çok şükür iyiyimmm akşam oğluşu uyuturken yine uyuya kalmışımmm oohhhh uykumuda misler gibi aldım:))8 saat temiz:))günaydın canım nasılsın bakalım![]()
günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok şükür iyiyimmm akşam oğluşu uyuturken yine uyuya kalmışımmm oohhhh uykumuda misler gibi aldım:))8 saat temiz:))
günaydınnnn canımmm
bende iyiyim annemler bizde kv dede akşam gelmedi büyük kızında kaldı:)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın iyi cnm
sen nasılsınnn
bende iyiyim annemler bizde kv dede akşam gelmedi büyük kızında kaldı:)
öle ypıcam valla canımohhh ohhh ii olmuş anneciğinle babacığınla hasret gider canımcımmm
öle ypıcam valla canım
napim bisürü çocuguı var banamı endeksli sürekliii benlemi yaşıyacak
günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım nasılsın bakalım![]()
dün akşam topici ben kapatmışım kepenki ben açıyorumm herkesciklere günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın Hanımlar
Güzel günler bol kazançlar olsun hepimize