Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çekmecemdeki laviva bana beni yee beni yeee diye bagırıyooooooooo
bende regl olucamdaaaa

yuh yaa allah belalarını versin ,şeyleri ellerinde kalsın inşaallah.
çok kötü oldum cnm valla yaa
elayı tembihliyorum sokakta erkekler yaklaşıp iyi niyetlede olsa gel öpüyüm deyince asla öptürme sevdirme kendini çok kötü kızarım diyorum
geçen alışverişe gitmişler adamın biri öpüyümmü bi kere demiş,hayır annem kızar sen yabancısın demiş
kv rezil oldum diyo adama
bananee ya olursan ol valla
öpmeyecek kimse kızımı
paranoyak oldum ya resmen

Araştırmalara göre %92 bütün kızlar zamanında bir kere tacize ugramış rakama bak yaaaaa

çok köt ü bi durum canım Rabbim kimsenin çocuğuna yaşatmasın,, o psikolojiyi ii bilirim çok kötü bir şeyy((

çok köt ü bi durum canım rabbim kimsenin çocuğuna yaşatmasın,, o psikolojiyi ii bilirim çok kötü bir şeyy((
o topikte biri demiş bende ugradım tacize diye seviliyorum sandım büyüdükçe anladım ki taciz ettiğinii
allahımmmmm evlatlarımızı koru bu canavarlardan

evet bilinçli veya bilinçsiz orakamın içinde bende varım
herkesin var böle bir hikayesi cnm
benimde var elbette
ne kadar acı burda bile hala paylaşamıyoruz
yıllarca sakladım halada saklıyorum benle mezara gider.

o topikte biri demiş bende ugradım tacize diye seviliyorum sandım büyüdükçe anladım ki taciz ettiğinii
allahımmmmm evlatlarımızı koru bu canavarlardan

benimde var elbette

aynen öle o yazıyı okuyunca kendimi gördüm ,,,diyorum ya bilinçli yada bilinçsizdik diye,,,offf bende haykıramayanlardanımmm

aynen öle o yazıyı okuyunca kendimi gördüm ,,,diyorum ya bilinçli yada bilinçsizdik diye,,,offf bende haykıramayanlardanımmm

benimde var elbette

kızlar hayırdır yaaa neler oluyor burda

kızlarımızı kadınların kaderi mi bu işte böle olnca çıkıyo vajinismuslar bilmem neler
küçükken korkutuluyoruz
sonra harika bir seks hayatı haa
çok komikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…