ya zaten yeni yeni konuşuyorum kurbandan beri küstükkk kiii özür dilemedi bile haklı olduğum halde yinede evimi açtık saygımıda gösteriyorum sevmesemde yemek yapıver diye ezilip büzülemem
bi atasözü var buna müsayit ama
s.....n etine yer kasaba minnet etmem
Burda memur bi abla var bu onun lafı haaa
bana gelince siz benim yemegimi begenmessiniz
oğluna gelince yagmur yap demesse nasıl yapıyım
ii yapmışsın vallla ağlamadım amma sinirden saydırdımmmyuh niye ağlıyorsunnnn
valla geçen firmanın biri saydırdı bana
hiç konuşmadım
bitti mi dedi
evet
bende
muhatabınız ben değilimm
pat kapatım tel
Kızlar ya bişi sorcam
akşamdan kuru fasulye ıslatmıştım
malum kv evde
eşimle konuştuğunda demişki
bana yap dese yaparım demiyo
bende begenmez diye yapmıyorum
eşimde sen yap anne
beğenmezse çöpe döker demiş
oda yapmış fasulyeyi
ya sizce benim sölemem mi lazım
yapacak adam bilmiyormu tezgahta fasulye var işte
eşimde bana diyorki sen böle mesafeli olmaya çalışıyorsun ya
kadın korkuyo evde yemek yapmaya begenmessin diye diyo
bakk bakkkkkk
sizce??
ii yapmışsın vallla ağlamadım amma sinirden saydırdımmm
anamm senin eşin beğenmezse çöpe dökermi diyor anasına,,,valla benimki hayatta öle bi laf etmez anacığına heleki anasının kurufasulyesini pek sever,,benim k.validede yemek canı ister yapmaz canı ister sormadan aramadan,evde buzdolabında çürüyecek sebze olur pişecek onu yapmaz gider ya koca tencere pilavlık baldo pirncimi alır çorba yapar yada düdüklüde koca tencere mercimek yemeği ölçüsüzce pişirir sinir olurdum
kv den pek güzel yemek yapamaz daha öncede sölemiştim 2 kızı bi gelini vardı yanında zaten 40 yaşında kv olmuş hele büyük görümcem çok titiz ve güzel yemek yapar.eee onlar olunca bizimki yan gelip yatmışşşii yapmışsın vallla ağlamadım amma sinirden saydırdımmm
anamm senin eşin beğenmezse çöpe dökermi diyor anasına,,,valla benimki hayatta öle bi laf etmez anacığına heleki anasının kurufasulyesini pek sever,,benim k.validede yemek canı ister yapmaz canı ister sormadan aramadan,evde buzdolabında çürüyecek sebze olur pişecek onu yapmaz gider ya koca tencere pilavlık baldo pirncimi alır çorba yapar yada düdüklüde koca tencere mercimek yemeği ölçüsüzce pişirir sinir olurdum
ii yapmışsın vallla ağlamadım amma sinirden saydırdımmm
herkes de ayrı bir telll
napcazz hanımlarrr
AMANNNN BE BİLİM BEN YAAherkes de ayrı bir telll
napcazz hanımlarrr
kv den pek güzel yemek yapamaz daha öncede sölemiştim 2 kızı bi gelini vardı yanında zaten 40 yaşında kv olmuş hele büyük görümcem çok titiz ve güzel yemek yapar.eee onlar olunca bizimki yan gelip yatmışşş
şimdide yapamıyor.
aynen öle o yüzden evimde bakmasını istemiyorummm heççç,, akşamlarıda direk evime gidiyorum eşim alıp geiyo paşayı bende yemekleri hazır ediyorum ohh missss,,haftada bir de oraya gidiyorum çok sık gitmiyorum
AMANNNN BE BİLİM BEN YAA
HEPSİNİ TOPTANNNN.......BUMMMMMMMM
VALLA BİDEE KORKARAK YAZIYOM HAA
BENİMKİ GİRECEM KKYA DEDİYA GÖZÜM AŞAGIDAA
GELEN GİDEN VARMI DİYEEE
aynen aynenya bu deveyi güdcen
ya bu diyardan gitcen
çocunuza baktığı için bi takım şeyleri görmüyeceksenizz
geçer bunlar zamanlaa tatlım
AMANNNN BE BİLİM BEN YAA
HEPSİNİ TOPTANNNN.......BUMMMMMMMM
VALLA BİDEE KORKARAK YAZIYOM HAA
BENİMKİ GİRECEM KKYA DEDİYA GÖZÜM AŞAGIDAA
GELEN GİDEN VARMI DİYEEE
aynen aynen
agzımı dilimi baglayan kızım işteee ahhh
çalışmasam zaten hiiç umursamam hemen evi taşırım uzak bi yere
yakın olalım diye dibimden aldı evi ela için allah razı olsun
çok görüşelim içli dışlı olalım istiyo kötü diil belki tamam ama
şu laf sokmaları kıyaslamaları,para muhabbeti olmasa keşke
Ben telden girmiyorum artık kk
aldım boyumun ölçüsünüü
hımmmm hafızam myheart kadar iideğil kuzummm ii yemek yapmadığını bilmiyorumkv den pek güzel yemek yapamaz daha öncede sölemiştim 2 kızı bi gelini vardı yanında zaten 40 yaşında kv olmuş hele büyük görümcem çok titiz ve güzel yemek yapar.eee onlar olunca bizimki yan gelip yatmışşş
şimdide yapamıyor.
öle yapıyorusss mecbur canımmmya bu deveyi güdcen
ya bu diyardan gitcen
çocunuza baktığı için bi takım şeyleri görmüyeceksenizz
geçer bunlar zamanlaa tatlım
annemler benim bakamazlar çok uzaktalar,zaten ben k.valideme bakarsan yapıcam dedim oda elden ayaktan düşmeden yapın dedi öle anlaştık ben çalışmayı seven biriyim evde yapamam bunu söyledimvalla benimkiler
hiç bizde bakmadılar çocuğuma
çok istedim ama
ne annem geldi ne kvv
hele kv bize geldi mi hiç yerinden bile kalkmaz
Canım Biskrem istedii
bende sabahtan kalan simiti kemiriyorummmm öğlen salata çorba hafif düştü bünyeme:)
bende sabahtan kalan simiti kemiriyorummmm öğlen salata çorba hafif düştü bünyeme:)
bende az yemedm ama tatlı bişler olsa hiç fena olmazdı şidmii
Kurabiye var göndereyim miiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?