sinirden elim ayağım zangır zangır titriyorrr,,,iş yewrini arayan bi öküzle telde kavha ettim o bana ben ona bağrıştık,,,ofiste yer yerinden oynadı mall adam ,,müdürlere şikayet ettim bana hakaret ediyorrr haksızken bide,,,haklı olsa bile kimki hakaret edebilir s...ççtmmm ağzınaaaa beter olsun öküzzzzzzzzzz
son cümlene çoook güldüm hem de yüksek sesle ofisss bana dönmüş durumda alemsin valla yaaaa
kızzz öyle deme boyda yok zaten göbek hemen fırlıyor ön tarafa normal kilomun zaten 3 kilo kadar üzerindeyim onu bile koruyamıyorum kiiiiiii
sinirden elim ayağım zangır zangır titriyorrr,,,iş yewrini arayan bi öküzle telde kavha ettim o bana ben ona bağrıştık,,,ofiste yer yerinden oynadı mall adam ,,müdürlere şikayet ettim bana hakaret ediyorrr haksızken bide,,,haklı olsa bile kimki hakaret edebilir s...ççtmmm ağzınaaaa beter olsun öküzzzzzzzzzz
pompiş senin morg ziyaretti ne zaman
yrn ögleden sonraaa ...nerden çıktı şimdi buuu
ÇOK LAZIMM SANA
arkadaşıma destek olmaya çalışıyom ama :26::26::26::26:
hatırlatarak mı destek oluyosunnn
tamam tatlışım sakin ol ,nasıl olsa agzına tükürmüssün adamın
rahatla artık.
nedennnnn ki
derdi neymişşş
gerçi bilmiyorum sen ne iş yapıyordun canımmmm
hayır kim olursa olsun yaniiiii
işyeri orası neticede hakaret ne demekkkkkk
niye öyle diyon kıssssss doğruya doğruuuuu
sakinn
ne oldu
hatırlatarak mı destek oluyosunnn
tamam tatlışım sakin ol ,nasıl olsa agzına tükürmüssün adamın
rahatla artık.
BABY YA BURALARDA MISIN DİYEEE SORDUM
AAAAAAAAA
santraldeyim canım ben ,,,yok sabah beri arıyormuş kimseye ulaşamıyormuşşş (yalan)herdefasında bana aynı muhabbeti yapıyor,,,adama birini yerinde yok sonra ulaşın deyince adam delleniyoo ,,,nasıl şirketmişiz koskoca firmada nasıl ulaşamıyormuşuz felan saydırıyooo bu sefer bende fena saydırdımm kendilerineee,,,
santral çok fenadır yaaa
anlamaz insanlar dır dır Allah kolaylık versin canımm
sakinnn ağzını bozduğuna değmezz
AAAAAAAAA
hımm .buralardayımmm pıtırcıkkk..
biz bu aksam tiyatroya gidiyik
kv ve kp gelmiş, ögleyin panda aradı ,annmler bizde,kuru fasulye varmış aksama dedi .
bende tiyatroya gidicegimizi de söyledin mi dedim ,evet dedi .
işin çoook zor canım allah yardımcın olsunnnn
bizim santraldeki arkadaş gelmeyince herkesin işi aksıyor vallahi misal bugün yok kendisi işler beklemede
ama sabırlı olman lazım
denyo her yerde denyooooo
belki 50 den fazla kişinin hattı var üzerimde telleri sen düşün myheart kafayı yicemmm yeminlennn,,,sağolsun müdürüm anlayışlı çıktı sen kafayı niye bozuyosun aktar bana ben veririm cevabını sende dışardan insan kasma sakınn dedii bende ksamadım zaten dedimmm verdim cevabı
santraldeyim canım ben ,,,yok sabah beri arıyormuş kimseye ulaşamıyormuşşş (yalan)herdefasında bana aynı muhabbeti yapıyor,,,adama birini yerinde yok sonra ulaşın deyince adam delleniyoo ,,,nasıl şirketmişiz koskoca firmada nasıl ulaşamıyormuşuz felan saydırıyooo bu sefer bende fena saydırdımm kendilerineee,,,
AAAAAAAAA
NERDE OLCAMMMMMM
yokk kızzzz zeliş iyi evet de benim 6 kilo fazlam var canımmmmm o ses de akşam hülya avşardan esinlenip 90 tane mekik çektim bundan sonra her akşam çekicem bakalım göbeğimi eritseydim bi yaaaasana ne oluyor zeliş sen de kilo falan yok ufuacık tefeciksin
yağmur sende iyisinnnnnn
myheart senin kafa tarafını gördüğüm için yorum yapamıyommmm
bende istemiyorum ama yapım çok müsayit almaya dikkat etmesem hemen alıyorummmdesene sade bende değilmiş bu kilo sorunu
ben dombik olmak istemiyomm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
belki 50 den fazla kişinin hattı var üzerimde telleri sen düşün myheart kafayı yicemmm yeminlennn,,,sağolsun müdürüm anlayışlı çıktı sen kafayı niye bozuyosun aktar bana ben veririm cevabını sende dışardan insan kasma sakınn dedii bende ksamadım zaten dedimmm verdim cevabı
hımm .buralardayımmm pıtırcıkkk..
biz bu aksam tiyatroya gidiyik
kv ve kp gelmiş, ögleyin panda aradı ,annmler bizde,kuru fasulye varmış aksama dedi .
bende tiyatroya gidicegimizi de söyledin mi dedim ,evet dedi .
hangi oyuna gidiliyor bakalımmmm
bizde gideriz tiyatroya çokda severiz aileceee
aynen öle canım,,,güvenlikçilerde bana diyorlar abla sen gelmedimmiii bizim halimiz harap maf oluyoruz tellerdenn diye
kız sen bagırıp cagırınca adam sus pus mu oldu ???
allah yardımcın olsun bebem
yokk kızzzz zeliş iyi evet de benim 6 kilo fazlam var canımmmmm o ses de akşam hülya avşardan esinlenip 90 tane mekik çektim bundan sonra her akşam çekicem bakalım göbeğimi eritseydim bi yaaaa
bende istemiyorum ama yapım çok müsayit almaya dikkat etmesem hemen alıyorummm
mesela şimdi 64 üm 58 e düşsem yeter çok diil zayıflık yakışmıyor bana
Alkışlar müdürüne o zaman
hangi oyuna gidiliyor bakalımmmm
bizde gideriz tiyatroya çokda severiz aileceee
turgut özakman yazmış ,oyunun adı töre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?