Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sinirden elim ayağım zangır zangır titriyorrr,,,iş yewrini arayan bi öküzle telde kavha ettim o bana ben ona bağrıştık,,,ofiste yer yerinden oynadı mall adam ,,müdürlere şikayet ettim bana hakaret ediyorrr haksızken bide,,,haklı olsa bile kimki hakaret edebilir s...ççtmmm ağzınaaaa beter olsun öküzzzzzzzzzz

sinirden elim ayağım zangır zangır titriyorrr,,,iş yewrini arayan bi öküzle telde kavha ettim o bana ben ona bağrıştık,,,ofiste yer yerinden oynadı mall adam ,,müdürlere şikayet ettim bana hakaret ediyorrr haksızken bide,,,haklı olsa bile kimki hakaret edebilir s...ççtmmm ağzınaaaa beter olsun öküzzzzzzzzzz

nedennnnn ki

derdi neymişşş

gerçi bilmiyorum sen ne iş yapıyordun canımmmm

hayır kim olursa olsun yaniiiii

işyeri orası neticede hakaret ne demekkkkkk

son cümlene çoook güldüm hem de yüksek sesle ofisss bana dönmüş durumda alemsin valla yaaaa

kızzz öyle deme boyda yok zaten göbek hemen fırlıyor ön tarafa normal kilomun zaten 3 kilo kadar üzerindeyim onu bile koruyamıyorum kiiiiiii

niye öyle diyon kıssssss doğruya doğruuuuu

sakinn

ne oldu

santral çok fenadır yaaa

anlamaz insanlar dır dır Allah kolaylık versin canımm

sakinnn ağzını bozduğuna değmezz

pompiş senin morg ziyaretti ne zaman:52::52::52::52::52:

yrn ögleden sonraaa ...nerden çıktı şimdi buuu:23::23::23:

ÇOK LAZIMM SANA:52::52::52:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

arkadaşıma destek olmaya çalışıyom ama :26::26::26::26::27:

hatırlatarak mı destek oluyosunnn:52::52::52:

tamam tatlışım sakin ol ,nasıl olsa agzına tükürmüssün adamın :52::52::52:
rahatla artık.

nedennnnn ki

derdi neymişşş

gerçi bilmiyorum sen ne iş yapıyordun canımmmm

hayır kim olursa olsun yaniiiii

işyeri orası neticede hakaret ne demekkkkkk

niye öyle diyon kıssssss doğruya doğruuuuu

sakinn

ne oldu

santraldeyim canım ben ,,,yok sabah beri arıyormuş kimseye ulaşamıyormuşşş (yalan)herdefasında bana aynı muhabbeti yapıyor,,,adama birini yerinde yok sonra ulaşın deyince adam delleniyoo ,,,nasıl şirketmişiz koskoca firmada nasıl ulaşamıyormuşuz felan saydırıyooo bu sefer bende fena saydırdımm kendilerineee,,,

santraldeyim canım ben ,,,yok sabah beri arıyormuş kimseye ulaşamıyormuşşş (yalan)herdefasında bana aynı muhabbeti yapıyor,,,adama birini yerinde yok sonra ulaşın deyince adam delleniyoo ,,,nasıl şirketmişiz koskoca firmada nasıl ulaşamıyormuşuz felan saydırıyooo bu sefer bende fena saydırdımm kendilerineee,,,

işin çoook zor canım allah yardımcın olsunnnn

bizim santraldeki arkadaş gelmeyince herkesin işi aksıyor vallahi misal bugün yok kendisi işler beklemede

ama sabırlı olman lazım

denyo her yerde denyooooo

santral çok fenadır yaaa

anlamaz insanlar dır dır Allah kolaylık versin canımm

sakinnn ağzını bozduğuna değmezz

belki 50 den fazla kişinin hattı var üzerimde telleri sen düşün myheart kafayı yicemmm yeminlennn,,,sağolsun müdürüm anlayışlı çıktı sen kafayı niye bozuyosun aktar bana ben veririm cevabını sende dışardan insan kasma sakınn dedii bende ksamadım zaten dedimmm verdim cevabı

BABY YA BURALARDA MISIN DİYEEE SORDUM

AAAAAAAAA:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

hımm .buralardayımmm pıtırcıkkk..

biz bu aksam tiyatroya gidiyik :52:

kv ve kp gelmiş, ögleyin panda aradı ,annmler bizde,kuru fasulye varmış aksama dedi .
bende tiyatroya gidicegimizi de söyledin mi dedim ,evet dedi .

işin çoook zor canım allah yardımcın olsunnnn

bizim santraldeki arkadaş gelmeyince herkesin işi aksıyor vallahi misal bugün yok kendisi işler beklemede

ama sabırlı olman lazım

denyo her yerde denyooooo

aynen öle canım,,,güvenlikçilerde bana diyorlar abla sen gelmedimmiii bizim halimiz harap maf oluyoruz tellerdenn diye

belki 50 den fazla kişinin hattı var üzerimde telleri sen düşün myheart kafayı yicemmm yeminlennn,,,sağolsun müdürüm anlayışlı çıktı sen kafayı niye bozuyosun aktar bana ben veririm cevabını sende dışardan insan kasma sakınn dedii bende ksamadım zaten dedimmm verdim cevabı

kız sen bagırıp cagırınca adam sus pus mu oldu ???

OF OF OF

BÖYLE DENGESİZLER UKALAR O KADAR ÇOK Kİ

DUYMUYACAKSIN TATLIMMMMMMM

BABY YA BURALARDA MISIN DİYEEE SORDUM

AAAAAAAAA:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

NERDE OLCAMMMMMM

:27::27::27::27:

sana ne oluyor zeliş sen de kilo falan yok ufuacık tefeciksin

yağmur sende iyisinnnnnn

myheart senin kafa tarafını gördüğüm için yorum yapamıyommmm
yokk kızzzz zeliş iyi evet de benim 6 kilo fazlam var canımmmmm o ses de akşam hülya avşardan esinlenip 90 tane mekik çektim bundan sonra her akşam çekicem bakalım göbeğimi eritseydim bi yaaaa
desene sade bende değilmiş bu kilo sorunu

ben dombik olmak istemiyomm yaaaaaaaaaaaaaaaaa:50::50::50:
bende istemiyorum ama yapım çok müsayit almaya dikkat etmesem hemen alıyorummm
mesela şimdi 64 üm 58 e düşsem yeter çok diil zayıflık yakışmıyor bana

Alkışlar müdürüne o zaman :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hımm .buralardayımmm pıtırcıkkk..

biz bu aksam tiyatroya gidiyik :52:

kv ve kp gelmiş, ögleyin panda aradı ,annmler bizde,kuru fasulye varmış aksama dedi .
bende tiyatroya gidicegimizi de söyledin mi dedim ,evet dedi .

hangi oyuna gidiliyor bakalımmmm

bizde gideriz tiyatroya çokda severiz aileceee

kız sen bagırıp cagırınca adam sus pus mu oldu ???

hanfendi hanfendi demeye başladııı,,,dedimmmm o hanfendilik azzz önceydiii bana o zaman böle hitap edecektiniz,,şimdi hanfendiliği bıraktımm sizin üslubunuzla konuşuyorum dedimmm

yokk kızzzz zeliş iyi evet de benim 6 kilo fazlam var canımmmmm o ses de akşam hülya avşardan esinlenip 90 tane mekik çektim bundan sonra her akşam çekicem bakalım göbeğimi eritseydim bi yaaaa

bende istemiyorum ama yapım çok müsayit almaya dikkat etmesem hemen alıyorummm
mesela şimdi 64 üm 58 e düşsem yeter çok diil zayıflık yakışmıyor bana

off

nasıl bir bünyemiz var

su içsek yarayacak cinsindennnnnnn

Back