oda doğru ailenin yannda olmasıda cok güzel cok sanlsn bu konudaOlsa da olur olmasa da olur...
Yanii illa olucak diye de kendimi şartlandırmıyorum...
Ailem var yanımda bin şükür
Çalışıyorum bin şükür
Olmasa da evlilik oğlum war yaşayıp gideriz
bz ilçede yaşadımız için fiyatlar ucuz oralar pahalı olur.ben 4 sene önce o fiyata aldım evi içide boştu yani mutfak dolaplar banyo dolabı v.s
şuan ev 300 bin lira
geçinmek karşılıklı bence
bi tarafın tutmasıylada olmaz kesinlikle
biz eşimle parasal yönden hiç bi sıkıntımız olmadı ikimizin kazancıda evimizde ortaktır giderlerimizi beraber hesaplarız
4 senedir çalışıyorum aynı yerdeyim...oda doğru ailenin yannda olmasıda cok güzel cok sanlsn bu konuda
.. ama yinede olsa da iyi olr hayırlısı bklm
iş yernde kaç senedir çalışıyorsn peki rahatmsn
böyle insanlar nie evlenir ki zamannda.. neden yani hiç anlamamam şimdi daha mi iyi oldU sanki bir ailesi yok yuvası yok.. cocugu yannda değil mutlmyms bari anasınn dizinin dibinde
rahmetliii
rahmetli olarak görüyor demekki
Olsa da olur olmasa da olur...
Yanii illa olucak diye de kendimi şartlandırmıyorum...
Ailem var yanımda bin şükür
Çalışıyorum bin şükür
Olmasa da evlilik oğlum war yaşayıp gideriz
evine yakın olmasıda cok iyi benm evimede yakın 10 dakika var yada yok.4 senedir çalışıyorum aynı yerdeyim...
Ewet rahatım.. Ewimde yakın. 15 dk ewde oluyorum...
perişandır.. vla o yansnda yaptklarına yansn sende mutlusn bak ne güzel canmm hayat dolusun maşallah sana kızAMAN ben mutluyumm böle varsın o düşünsünnnnnn
öleee ama size bir şey diyem mi o kadar perişan bir halde ki geçen yolda gördüm resmen midem bulandııı
evet rahmetli yaşasada olur yaşamasada olurrr
aynı benim gibi demiiiiiiii
Başkanım ?evine yakın olmasıda cok iyi benm evimede yakın 10 dakika var yada yok.
iş yernde rahat olmak iyi oluyor yoksa insann çalışasıda gelmez vala
bende tekm burda
başkanımız arada bir ugrar aynı sonunda toplantı dentleme olr onun haricinde kimse karışmaz
evine yakın olmasıda cok iyi benm evimede yakın 10 dakika var yada yok.
iş yernde rahat olmak iyi oluyor yoksa insann çalışasıda gelmez vala
bende tekm burda
başkanımız arada bir ugrar aynı sonunda toplantı dentleme olr onun haricinde kimse karışmaz
esnaf oda başkanlıgında genel sekreterlik ypyrm canm calştm yer resmi.sen ne iş yapıyonnnnnnnnnn
konyadanmısınnnnnn
esnaf oda başkanlıgında calşyrm ben canmBaşkanım ?
esnaf oda başkanlıgında calşyrm ben canm
başkanda teyzemn eşi oluor tandık yerdeym aslnda
tam olarak torpilde dğl alsndaTORPİLİYİM DİYOSUNNNN
neyse işin var şükürrr
tam olarak torpilde dğl alsnda
başkan eniştem olmadan öncede ben burda çalışıyordum evlennce ayrıldmm
daha önce calştm için tekrar cagrldm
ama tandık olmasdı cagırrlarmıdı bilmem
tanıtıym
23 yaşındaym 2 yıllık evliyim 9 aylık bir oglumm varyavruma annem bakıyor bunun aslında avantajlarıda var dezavantajlarıda..
oglumu bırakıp çalışmak hiç istemezdm ama hayat şartları onun geleceği için çalışıyorm 2 aydır canm
işimden cok şükür memnunum hep bilgisayarla işim genelde yorucu değl hatta cogu zaman sklyrm bile kimse gelmedi için. yapacak birşey bulamadm için sabah 9 akşam 4 ogle aram var ögle aramda evime gidiyorum yakın oldu için oglumu emziryrm
c tesi pazar hep onunla vakit geçiriyoruz
pazar babamızada tatil birlikte birşeyler yaparız..
ama hayat anne olduktan sonra cok cok zorlaştı benm içn. konyalıyız
siz tanıtın hele bide
senn bebiş ne kadarlık
hoşbldm canmm aa sen bna yakınmssn :) mersinde mi yaşıyorsnz nevşehirde mi maşallah allah bagıslaşsn rabbim uzun ömür versn sag saglm evladınızı kucagınıza aln inşallah ogluna kim bakıyor dogumdan sonra çalışacakmsn yine ?aramıza hoşgeldin canım
bende kamuda çalışıyorum
allah bağışlasın evladını canım
benimde 9 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse ikinciye hamileyim
bende çalışan anneyim. Ben mersinliyim eşim nevşehirli
geldim bilee doyurdum doyurdm öptüm koklaştm geldimmhadi git bebeişini bekletmeeeeee
ama şaka caınım sonuçta işinnn var boşver gerisiniii
yok çanım eşimin görevi icabı Tekirdağda oturuyoruzhoşbldm canmm aa sen bna yakınmssn :) mersinde mi yaşıyorsnz nevşehirde mi maşallah allah bagıslaşsn rabbim uzun ömür versn sag saglm evladınızı kucagınıza aln inşallah ogluna kim bakıyor dogumdan sonra çalışacakmsn yine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?