ooo süper olmuş c.tesi gelmemenevet sabah 8.30 9 arası geliyorum akşam 5.30 5.45 gibi çıkıyorum
cumartesi günleri de gelmiyorum
benden memnunlar anladığım kadarıyla ki uyum sağladılar
ahh yaseminn ahh neler yaptığımı tahmin bile edemezsin
evet sabah 8.30 9 arası geliyorum akşam 5.30 5.45 gibi çıkıyorum
cumartesi günleri de gelmiyorum
benden memnunlar anladığım kadarıyla ki uyum sağladılar
cumartesi gelmemen harika canım, özel değilse hangi ildesin
ben Tekirdağdayım aslen mersinliyim
görev icabı burdayız
ooo süper olmuş c.tesi gelmemen
bana eziyet geliyor artık çünkü
ve inan kimse bi iş yapmıyor
patron elektirk klima servis yemek giderine yansın ne diyelimmm
Canım benim tekstil de çalışıyorumm çocuklarımı Birgün bile elinden tutup okula goturemedim arada idare etmeye çalışıyorum kızlar büyüdükçe sorunlar artıyor Allaha şükür aramız iyi kayın validem le sadece fazla sıkıyormerhaba oy maşallah kocaman büyütmüşsünüz kızları
eskiler hep öyle ee bide ellerinde büyüdülerse dahada durum vahim olabiliyorr
biraz görmemezlikten geleceksiniz emeği olan müdahale edebilme hakkını buluyor işte kendine
siz ne işle meşgulsünüz
Sağol canım benim inşallah atlatilabilir kayın validem televizyon çok izliyor su kayıp olanları flan.. kötü niyet yok Allaha şükür kendi çocukları gibi ama sürekli şikayet bunaldım kızlar ayrı trip çalışıyorumm zaten ..maşallah büyütmüssünüz kızları ikiside ergenlik döneminde zor bir süreç geçiriyor olmalısınız karışan olmasa zaten zor birde karışan olunca dahada zor arkadaşım. İnşallah kızlarınızla bu süreci sağlıkla atlatırsınız arkadaşım.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM BENDE DÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMUSağol canım benim inşallah atlatilabilir kayın validem televizyon çok izliyor su kayıp olanları flan.. kötü niyet yok Allaha şükür kendi çocukları gibi ama sürekli şikayet bunaldım kızlar ayrı trip çalışıyorumm zaten ..
Canım benim Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah sağlıkla buyutursun çocuklarını
Bende 2 buçuk hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık
İnşallah senin kucağına nasıp olur
işte biz çalışan anneler bazı şeylerden mahrum kalıyoruz malesefCanım benim tekstil de çalışıyorumm çocuklarımı Birgün bile elinden tutup okula goturemedim arada idare etmeye çalışıyorum kızlar büyüdükçe sorunlar artıyor Allaha şükür aramız iyi kayın validem le sadece fazla sıkıyor
aa geçmiş olsunnn Rabbim isteyene sağlıkla versin inşallahSağol canım benim inşallah atlatilabilir kayın validem televizyon çok izliyor su kayıp olanları flan.. kötü niyet yok Allaha şükür kendi çocukları gibi ama sürekli şikayet bunaldım kızlar ayrı trip çalışıyorumm zaten ..
Canım benim Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah sağlıkla buyutursun çocuklarını
Bende 2 buçuk hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık
İnşallah senin kucağına nasıp olur
Sağol canım benim Allah razı olsun kardeşimaa geçmiş olsunnn Rabbim isteyene sağlıkla versin inşallah
merhabalar kan değerim iki katı olmuş şimdi drdan haber bekliyorum
çok teşekkür ederim. değerim iki katına çıkmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?