- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
rabbim yüzüne güldü güzel anne
oo tedavini güzel sonuçların vermesine sevindim zamanla birşey kalmaz merak etmeeeee
ben iyiyim canım şükürler olsun günümüzeee
allah razı olsun kendi biraz dikkat etse uygulamalara 6 ay bile sürmeyecek yasemin
eğitim merkezindekilerin istediği gibi konuşsa kurallara uygun hiç kekeleme olmuyor
allah razı olsun desteğiniz benim için hep önemli idi iyiki varsın
Kızlar bende dertliyim sorunum yokta Allah'a şükür çalıştığım için kayın valide büyüttü kizlarimi iki kızım var
Ama aşırı karışıyor müdahale ediyor
Koruma amaçlı ama buzaman çocukları sıkma zamanı değil ben arkadaş oluyorum oda sıkı altına alıyor bana tecrübesi olan varsa fikrini söyleyebilirim
Büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında
nerdesiniz yahu topik sessiz kaldı
biz burdayız sen nerdesinnn
geçicı vergi yapıyon
arkasından kdv ve ba bs offf
buradayım bende yemek yedim bahçede çayımı içtim oturmaktan ağrıyor bacaklarımmmnerdesiniz yahu topik sessiz kaldı
buradayım bende yemek yedim bahçede çayımı içtim oturmaktan ağrıyor bacaklarımmm
ohhh afiyet olsunnnburadayım bende yemek yedim bahçede çayımı içtim oturmaktan ağrıyor bacaklarımmm
merhaba oy maşallah kocaman büyütmüşsünüz kızlarıKızlar bende dertliyim sorunum yokta Allah'a şükür çalıştığım için kayın valide büyüttü kizlarimi iki kızım var
Koruma amaçlı ama buzaman çocukları sıkma zamanı değil ben arkadaş oluyorum oda sıkı altına alıyor bana tecrübesi olan varsa fikrini söyleyebilirim
Kızlar bende dertliyim sorunum yokta Allah'a şükür çalıştığım için kayın valide büyüttü kizlarimi iki kızım var
geçici vergi bitti sgk lar ve beyannameler var tabi
ay sonu çek ödemeleri maaşlar
her ay 20 s,ne kadar çıkarttığım bilanço (kendi hesaplarımız için)
işler bitmiyor...
buradayım bende yemek yedim bahçede çayımı içtim oturmaktan ağrıyor bacaklarımmm
he he iş biter mi
bütün işlemleri ben yapıyom gerisini mali müş.avir yapıyor bizde güya kontrol edip tah.kesiyorrr
ben bunların üzerine birde tekliflerle uğraşıyom pehhhh
iki sallasaydın yaaaa bacaklarınııı
sallıyorum sallıyorum yok faydası yetmiyorhe he iş biter mi
bütün işlemleri ben yapıyom gerisini mali müş.avir yapıyor bizde güya kontrol edip tah.kesiyorrr
ben bunların üzerine birde tekliflerle uğraşıyom pehhhh
iki sallasaydın yaaaa bacaklarınııı
yaa bizde de aynıııben herşeyi hazırlayıp önüne koyuyorum ..
sallıyorum sallıyorum yok faydası yetmiyor
arada birde karnı içine çek bırakkk hareket harekettirrrr
senin nasıl çözdün mü geliş gidiş saatleriniiii
evet sabah 8.30 9 arası geliyorum akşam 5.30 5.45 gibi çıkıyorum
cumartesi günleri de gelmiyorum
benden memnunlar anladığım kadarıyla ki uyum sağladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?