Merhaba kızlarr 4-5 yıllık rüyam gerçek oldu dün test yaptım silik hayalet gibi çizgiyi gördüm bugün kan testi verdim hamileyim değerlerimin hızla yükselmesini istiyorum rabbimden sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah
çok teşekkür ederim adım fulya adımla dua edermisin değerimin yükselmesi içinayyyy ne güzel bir haber bu
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
günaydın canım
burası çok soğuk sizlerin oraları düşünemiyorumm
heç yataktan çıkasım gelmedi bugunnnn
ay canım inşallah hayırlı haberler alırsınnnnnnnn
canım annen baban nasılllll
çok teşekkür ederim adım fulya adımla dua edermisin değerimin yükselmesi için
perşembe günü değerim yükselmesi gerek sağlıklı bir gebelik için rabbim yar ve yardımcım olsun inşallah
amin. amin.canım benim yaa bu süreçte iki defa operasyon oldum gebe kalmasaydım bu ay aşılama martta tüp bebek olacaktı rabbime binlerce şükür yeniden yeşertti dallarımı allahıma binlerce şükürgünaydın bir tanem çok çok çok sevindim senin adına inan
rabbim sağlıkla sıhhatle olmasını nasip etsin inşallah
amin. amin.canım benim yaa bu süreçte iki defa operasyon oldum gebe kalmasaydım bu ay aşılama martta tüp bebek olacaktı rabbime binlerce şükür yeniden yeşertti dallarımı allahıma binlerce şükür
çok teşekkür ederim adım fulya adımla dua edermisin değerimin yükselmesi için
perşembe günü değerim yükselmesi gerek sağlıklı bir gebelik için rabbim yar ve yardımcım olsun inşallah
Merhaba kızlarr 4-5 yıllık rüyam gerçek oldu dün test yaptım silik hayalet gibi çizgiyi gördüm bugün kan testi verdim hamileyim değerlerimin hızla yükselmesini istiyorum rabbimden sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah
çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım
Günaydınlarrr herkese
günaydın kızlar hayırlı işler bol kazançlar
ay çok sevindim inannn
paşama kardeş gelecek ne güzellll
nasıl oğluşun tedavisi olumlu sonuçlar vardır umarımmmmm
çok sağol canım ben hala şoktayım adet olayımda aşılama veya tüp bebek yapalım derken kuzum geldi
yarın değerlerim önemli iki katına çıkmalı inşallah drdan güzel haberler ile gelirim.
Oğluş iyi kekelemesi azaldı 6 aya inşallah tamamen atacak oda
ben nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?