Kına Gecesi haydiii türbanlı kınalık ları görelimm

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
a.s.gelinlik nişanlık abiye tamamda bindallı kaftanlar nasıl peki?CADIARZU
kınalıgımı aldım ama nasıl yapıcagımı bilemiyorum:bbo:.kına kıyafetimin türbanınlamı fesimi takayım yoksa bozup uygun eşarpmı takayım.sade fes taksam yakalarım bogazlarım açık? böyle bir konu varmı bilemiyorum baktım ama göremedim.
resim lerle fikirleri paylaşsak nedersiniz??

buda yüz örtüm..

Son düzenleme:
off yine aynıı sorunnn ugraştım yapamadım büyükk yine büyükkk .biri yardımcıı olsunn rica ediyorummmmafoldumben

Çoooooook güzel ama ben kırmızı istemiyorum yaa Kırmızı oluşuna rağmen çok hoş bence...

nazlıcım aldığın bindallı çok hoş.başını bağlayıp yapmana gerek yok.benim çoğu arkadaşım türbanlıdır.onlarda bindallı giydiklerinde türban bağlamadılar.zaten kadın arasında olan bir şey bu kına.o resimdeki halin çok iyi bence.

Benimde erkek kadın karışık olacak o yüzden türban yaptıracağım yoksa fes takmayı istiyordumm İşte benim bindallımmmmm...

Eklentiler

• $Görüntü066.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 225
Fesi takmayacağım ki zaten işlemelerin renginde altın sarısı eşarp aldım ve bindallı renginde organze kumaş. Onları süslettireceğim kuaförüme. Bakalım nasıl olacağım. Paylaşırım iznallah sizlerle de

çokta takıntı yapmayın denızde falan hıc mı görmuyolar saçınızı

Bunu takıntı olarak nitelendirmenizi şaşırtıcı buldum nihald arkadaşım. Tesettürlü bir bayan olarak konuyu açan arkadaşımın endişeni anlayabiliyorum. Ayrıca tesettürlü olmak -bana göre- yere ve mekana göre değişen birşey değildir. Bir kadın tesettürlü ise denizde de, sokakta da tesettürlüdür. Yanlış anlamayınız; amacım tartışma yaratmak değil, tıpkı sizin gibi görüşlerimi belirtmek istedim.

Benim de yakın bir arkadaşım kına gecesinde bindallı giymişti sizinkine benzer model ve renklerde ve altın sarısı bir türban bağlatmıştı kuaförde çok da şık olmuştu. Bunu da düşünmenizde yarar var

şimdi bölee önemlı bı gunde hem fes takamk ıstıyolar hemde ıstemıyolar zaten onceden kına kadınlar arsında yapılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…