Haydi Yine Yeniden...

Simdi gelelim bana dun gece sabaha kadar uyumadim oglumun atesi dusmedi gitti 39.5 dan 38.9 düşüyor tekrar firliyo atesi bogazi berbat antibiyotik basladik ama ates cok fazla cok yorgunum bende diyet adina biseyler yapmaya calisiyorum bu durumda cok zorlaniyorum biktim bu dusmeyen atesden az once yine dus aldirdim ates halen cok yuksek bugun tartildim 73 olmusum galiba odem oldum uyumadigim icin regl olmam gerek o da olmadi maydanoz kurune basladim tekrar insallah oglum bir an once iyilesirde bende duzenime geri donenirim oglusuma dua edin teyzeleri artik ateslenmesin

Rabbim şifa versin sağlık herşeyden önemli çocuklarımız konu olunca zaman duruyor iyileştiği an hızla devam edersin dualarımız sizinle

Canim gecmis olsun allah sifa versin surekli atesleniyo demistin galiba dimi canim erkek cocuklarina sunnet iyi geliyo oglun sunnet olmusmuydu

Canim gecmis olsun allah sifa versin surekli atesleniyo demistin galiba dimi canim erkek cocuklarina sunnet iyi geliyo oglun sunnet olmusmuydu
Tesekkur ederim canim hayir sunnet olmadi ondanmidir ki bizde hazir olmasini bekliyoruz seneye yaptiralim diyoduk ama bu durumda ne yapariz bilemedim simdi

inşallah canım inşallah bir daha ateşlenmez bu kadar
uyumamışsın malum döneminde yakınmış tabi su tutarsın normal atarsın bir de onla canını sıkma gülüm

Tesekkur ederim canim hayir sunnet olmadi ondanmidir ki bizde hazir olmasini bekliyoruz seneye yaptiralim diyoduk ama bu durumda ne yapariz bilemedim simdi
Bence bi arastir canim kuzenimin ogluda surekli atesleniyodu uc dort haftada bir antibiyotik kullaniyolardi doktor sunnet yaptirin dedi ve cidden sunnet olduktan sonra hastalanmalari azaldi

Iyi aksamlar
Sabah
Iki haslama yumurta
Biraz beyaz peynir
Salatalik
Biber
Ara yesil elma
Oglen
Iki kase cacik
Ara leblebi (1 cay bardagi kadar)
Aksam
1 tabak mantar sote
1 kase cacik
Salata
2 lokma ekmek

Rabbim acil sifa versin canim benim buyuk kizim da kucukken cok ateslenirdi ama buyudukce gecti cok sukur bol bol dua oku

Kizlar herkese iyi aksamlar hafta ici okul ev isi yemek falan derken aksam oluyor yani gunduzleri fazla giremiyorum

Bugunku menum
Sabah
Yesil cay
Sade tost

Ogle
İki dilim ekmek
Menemem
Zeytin
Peynir
Cay

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Yogurt
Bir dilim ekmek

Karbonhidrat fazla oldu yine bugun birde yeterince su icemiyorum

Kahvaltı haşlama yumurta domates salatalık maydanoz peynir arada elma öğle yemeği nesfitli yulaflı karışım arada yarım muz yeşil çay akşam yemeği 2 biber dolması fırında kabak yoğurt bol bol su yatarken pul biberli limonlu yoğurt

Bide 100 mekik sopa hareketleri bide 40 dakika eliptik bisiklet yorgunluktan ölüyorum ama inşallah sonuca ulaşacağım

Canim bu pulbiberli limonlu yogurdu ne zamandir kullaniyorsun faydasini gordumu?

Yoğun araştırmalar sonucunda başladım 2 hafta sürekli yapmak gerekiyor akşam yatmadan yarım saat önce yemeliyiz bugün benim 3. , günüm göbek yağları için olan bi kürmüş bende en çok göbekten şikayetçiyim sanki kendiliğinden olmuş gibi biraz indi gibi ama kesin sonucu bitiminde söylerim

Tamam canim bir ara tomurcukda kullaniyodu galiba uzun sure kullandi sende baya kilo vermissin acaba dedim ayni yontem sayesindemi bu kadar kilo verdin diye dusundum yeni baslamissin insallah iyi sonuclar alirsin

Kiyamam kuzuma yaa.Rabbim acil sifalar versin canim.insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…