Haydi Yine Yeniden...

sağol aysuncum azcık unutkanlığım var b12 iğnesi zamanı yaklaşıyor ondan arttı galiba :)

Abartma canım ne alakasi var:) igneni yaptır tabi de hafizana laf soyletmem:)) ooo ben gun icinde neler neler unutuyorum:KK66:
En iyisini yapiyorsun canim biran once basla yoksa daha da alirsin zararin neresinden donersek kardir di mi ama

Aynen oyle azaltmaya çalışsam oda kar bayramdan sonra okul başlayınca tam duzene girerim inşallah..

ahaaa taze üyeee:KK70::KK70:
hoş geldin canımcım sen yeter ki iste ama gerçekten iste olmayacak şey yok allahın izniyle
yaş boy kilo bunların bildirimini yapman yeterli her salı tartı günümüz tomurcuğum listemizi yapıyor sağ olsun
motivasyon ağırlıklı tam destek olarak işliyor bizim topiğimiz
tekrar hoş geldin :KK3:

Cok tesekkur ederim evet tazecik bir uyeyim :)) ne kadar güzell simdiden heyecalandim tabiki 19 yaşindayim 1 64 boyum kilomda 64 hoşbulllllduuuukkk :))))))):KK54::KK54:

Tabiki 19 yaşindayim universite ogrencisiyim 164 boyundayim ortalama 64 kiloyum hedefim 55 kilo insalllah spora başlamak istiyorum sporla beraber başaracagima inaniyorum :KK15:

yasin genc oldugu icin daha da hızlı verirsin. Sporla birlikte cokta guzel sikilasirsin:KK66:

sporda yaparsan 3 aya fazlalık diye bir şeyin kalmaz gülüm başarırsın kolayca

Kesinlikle spora başlayacagim bayramdan sonra okula dönuş ve okula döndukden sonra daha duzenli saglik beslenme sporla beraber olacagina inaniyorum.guzell temenilerinze de cok tesekkur ediyorum hep beraber fazlaliklarimizdan kurtulalim :))

sağol aysuncum azcık unutkanlığım var b12 iğnesi zamanı yaklaşıyor ondan arttı galiba :)
Ayy o unutkanlık yaparmıymış bende kendimden korkmaya başlamıştım bendede eksik çıktı iğne başladık d vitaminimde eksik ampul kullanıcam onın içinde

Ayy o unutkanlık yaparmıymış bende kendimden korkmaya başlamıştım bendede eksik çıktı iğne başladık d vitaminimde eksik ampul kullanıcam onın içinde
ben ömür boyu hem d vitamini hem b12 kullanıcam allahtan ampül d vitaminden ve gripinin tablette olduğu gibi o koca şeyin içindeki kalsiyumdan kurtuldum şimdi sadece her gün kapsül olandan yutuyorum ayda bir de b12 iğnem var::)))

Bugun ku menum
Kahvalti
1 haslama yumurta
3 yk menemen
3 dilim tb ekmegi
Biraz tulum peyniri
5 tane siyah zeytin
Ara 4 tane murdum erigi
Aksam
5 kofte
1 servis kasigi patates puresi
Biraz salata
1 ince dilim kavun
30 dk yuruyus yaptim tamamlayamadim malesef oglum uyandi aksam uzeride yarim saat kadar dans ettim bolbol su ictimm

ben ömür boyu hem d vitamini hem b12 kullanıcam allahtan ampül d vitaminden ve gripinin tablette olduğu gibi o koca şeyin içindeki kalsiyumdan kurtuldum şimdi sadece her gün kapsül olandan yutuyorum ayda bir de b12 iğnem var::)))
Canım mevzusu geçmişken sorayım d vitaminini nasıl kullandın ampulü iğne şeklindemi ekmeğe dökerekmi

Hoşbulduuum :KK15:
Tesekkurler
Insalllah hepimiz tez zamanda ulaşiriz hedeflerimize öyle mi oluyorum :oops:
genç çıtır nerede hareket orada bereket kalk aç oynak bir müzik kıvır biraz ter atarsın (spor sevmeyen eğlenceye bayılanların yöntemi:))

Iyi aksamlar kizlar sayfalar birikmis bol bol sohbetler edilmis @milad_tb cim donmus coook sevindim arkadasim hos geldin bende kollari sivadim burdan ayri kaldigim donemde cok kilo aldim ve uc haneli rakamlara ulastimm:KK43:

Teşekkürler canım benim:KK66:
Benimde uc hanelere ramak kaldı işte ama hizla gidecek gelenler inşallah..

ampülü kırıp ekmeğe 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı sonra ampüldeki vitamini döküp öyle yedim bu şekilde etkiliymiş doktorum öyle dedi ben de yaptım

Benim kv yede ekmege döküp ye demiş dr. Ama z.yagini soylememis onuda ben soyleyeyim:))

X