- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Ayyy ne güzel yine hep beraberiz o kadar alistimki size kizlar ekim ayinda tam bir yil olacak tanisali hepiniz kardesim gibi oldunuzinsallah bu grup la uzun yillar bir arada oluruz tabi kilolar verilmis koruma programina girmis bir sekilde.. super yaa kaldigimiz yerden devammm yilmak yokkk
bende sizi ozledim canimm sonbahar geldi catti herkes evine kapaninca kalabalik oluruz modumuzda dusmez artik insallah. Oylemi yapsam? Ama artik acaip yiyorum yediklerimi yazmaya utanirim
A.selam canim
Valla bende okurken duygulandim canim beni hatirlamaniz cok mutlu etti beni adimj yazdiginizi gormesem inancım tazelenmezdi heralde:)
Bu olumlama cumlelerine sayende merak saldim en ufak şeyde beyin gucuyle nasil ustesinden gelirim diye düşünüyorum aslında katkısını da görüyorum olumlu düşünmenin ama aci cekmek istiyor ruhum galiba kabuguma cekilip tikinmak tek care sanki:)
Canim ablam ben sevgi sozcuklerinin manasini hissediyorum tabi yoksa sana abla deyisim yasinin buyuklugunden mi saniyorsun
Canım beraber vericez sağolsun eşimde destekçi artık baktı olmuyor zayıflamamı istediğini söyledi diyetisyene gittik otele üyelik yaptık oda benimle beraber geliyor eee vericez artık:) sizde buradan destekçimsiniz eee daha ne olsun:) zaten bu şekildede veremezsem yuhhh bana
Olsun canim ne var bende 73 olmusum hemde altili rakamlara cok yaklasmisken berbat gunler gecirdim kilo aldim ama verecem sende vereceksin benim bildigim milad verir bu kiloyu tabi angelinada heheheSen bana yaklasiyorken ben sana daha çok yaklastim ne yazikki 96 kilo olmusum
yaaaa miladım düpedüz kilo almaya niyet ediyorsun ama böyle olmaz bizim hiç mi iştah patlamamız olmuyor anasını ağlatmıyor muyuz sanıyorsun oluyor elbette 1-2 olduysa hemen iştah baskılayan şeyler yapıyoruz frene basıyoruz her şeyin çaresi var iştahı da kesmenin çaresi var tabi kiBende onu yazacaktım az once gecen sene bu zamanlarda bayramdan sonra başlayacagima niyet etmiştim. Simdide oyle olsun istedim. Ama boyle giderse daha da alacagim galiba
ben de vericemOlsun canim ne var bende 73 olmusum hemde altili rakamlara cok yaklasmisken berbat gunler gecirdim kilo aldim ama verecem sende vereceksin benim bildigim milad verir bu kiloyu tabi angelinada hehehe
Olsun canim ne var bende 73 olmusum hemde altili rakamlara cok yaklasmisken berbat gunler gecirdim kilo aldim ama verecem sende vereceksin benim bildigim milad verir bu kiloyu tabi angelinada hehehe
yaaaa miladım düpedüz kilo almaya niyet ediyorsun ama böyle olmaz bizim hiç mi iştah patlamamız olmuyor anasını ağlatmıyor muyuz sanıyorsun oluyor elbette 1-2 olduysa hemen iştah baskılayan şeyler yapıyoruz frene basıyoruz her şeyin çaresi var iştahı da kesmenin çaresi var tabi ki
hemen şu niyetini dilinde de aklında da kalbinde de düzelt alacağım galiba deme bir daha gülüm zayıflıycam zayıflıyorum diycez kuzum
ayy sendin yazan değil mi ben de milada diyorum biri yazdı ama kimdi unuttum diyeözürrrrrr
Merhabalar,
Yine yeniden diyete başlamak isteyenler,yeni bir başlangıç yapmak isteyenler buraya :)
Bende yaklaşık 1,5-2 yılda 40 kilo vererek güzel bir başarı örneği sergilediğime inanıyorum.117 kilo ile başladığım diyet serüvenime bu hafta 77 kilo olarak devam ediyorum ve 40 kiloya elveda dedim.Kalan kilolarımı ise yeni bir topicte,eski emektar dostlarım ve yeni katılacak arkadaşlarla birlikte vermek istiyorum.
Benim gibi iradeli,pes etmeyen,mücadeleyi seven herkesi bekliyorum sayfama...
Günlük menü paylaşımı,yüksek motivasyon ve haftalık kilo çizelgesi ile yolumuza hep birlikte devam edelim...
Haydi el verin beraber zayıflayalım,fazlalıklardan kurtulalım !!!
Eki Görüntüle 1632706
yeni bir şey okudum çorbayı yemeğin başında değil sonunda içersek az yesek bile çorba sıvı olduğu için midenin üstünde kalıp tokluk sinyali veriyormuş bunu bir doktor yazmış adını tabi ki unuttum haberlerde çıkmış videosunu izledim kendide 115 kiloymuş 85 kiloya düşmüş diyetsiz sporsuz hem de ne kadar işe yarar bilmiyorum ama mantığı doğru benceTamam hergun bende olumlama cumleleri kuracagim artik. Bunu odev haline getireceğim söz ablam.
Yarin oruca ragmen kismaya çalışacağım canlar :) desteğiniz icin Tesekurler.
Hosgeldin canim inşallah.. kendinden bahseder misin biraz kac kilosun hedef kac?Merahabalar cok sevdim bugunlugu :)
Hayirli olsun ne guzel kilolar vermişsin azminize hayran kaldim hanimlar maşallah bende başta saglik yasam adina fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum sizlerinde yardimiyla insallah olur :))
sağol aysuncum azcık unutkanlığım var b12 iğnesi zamanı yaklaşıyor ondan arttı galiba :)Ay kiz ne ozuru canim ya onemli degil
tomurcukkk tomurcugum cok zahmet olacak ama beni yarın 96.7 olarak listeye ekler misin?ki su İşi ciddiye alip baslayayim bende
Hosgeldin canim inşallah.. kendinden bahseder misin biraz kac kilosun hedef kac?
sağol aysuncum azcık unutkanlığım var b12 iğnesi zamanı yaklaşıyor ondan arttı galiba :)
ahaaa taze üyeeeMerahabalar cok sevdim bugunlugu :)
Hayirli olsun ne guzel kilolar vermişsin azminize hayran kaldim hanimlar maşallah bende başta saglik yasam adina fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum sizlerinde yardimiyla insallah olur :))
ayın 23 ün de iğne son 10 gün böyle bir hoş oluyorum 3-4 gün kala tamamen kendimden geçiyorum hehehehAh canim benim ya daha fazla unutmadan git vurul su igneyi
sporda yaparsan 3 aya fazlalık diye bir şeyin kalmaz gülüm başarırsın kolaycaTabiki 19 yaşindayim universite ogrencisiyim 164 boyundayim ortalama 64 kiloyum hedefim 55 kilo insalllah spora başlamak istiyorum sporla beraber başaracagima inaniyorum