Haydi Yine Yeniden...

Bende onu yazacaktım az once gecen sene bu zamanlarda bayramdan sonra başlayacagima niyet etmiştim. Simdide oyle olsun istedim. Ama boyle giderse daha da alacagim galiba

yaradanına kurban olurummmmmm seninnnnnn

Esinin destegi cok onemli canım bu sana süper gaz verecek bak gör

Bende onu yazacaktım az once gecen sene bu zamanlarda bayramdan sonra başlayacagima niyet etmiştim. Simdide oyle olsun istedim. Ama boyle giderse daha da alacagim galiba
yaaaa miladım düpedüz kilo almaya niyet ediyorsun ama böyle olmaz bizim hiç mi iştah patlamamız olmuyor anasını ağlatmıyor muyuz sanıyorsun oluyor elbette 1-2 olduysa hemen iştah baskılayan şeyler yapıyoruz frene basıyoruz her şeyin çaresi var iştahı da kesmenin çaresi var tabi ki
hemen şu niyetini dilinde de aklında da kalbinde de düzelt alacağım galiba deme bir daha gülüm zayıflıycam zayıflıyorum diycez kuzum

Olsun canim ne var bende 73 olmusum hemde altili rakamlara cok yaklasmisken berbat gunler gecirdim kilo aldim ama verecem sende vereceksin benim bildigim milad verir bu kiloyu tabi angelinada hehehe

Heeeee milad verir:) ama angelina kesin verir. 3 kiloyu kafana takma cok hızlı gidecek eminim

Tamam hergun bende olumlama cumleleri kuracagim artik. Bunu odev haline getireceğim söz ablam.
Yarin oruca ragmen kismaya çalışacağım canlar :) desteğiniz icin Tesekurler.

Merahabalar cok sevdim bugunlugu :)
Hayirli olsun ne guzel kilolar vermişsin azminize hayran kaldim hanimlar maşallah bende başta saglik yasam adina fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum sizlerinde yardimiyla insallah olur :))

Tamam hergun bende olumlama cumleleri kuracagim artik. Bunu odev haline getireceğim söz ablam.
Yarin oruca ragmen kismaya çalışacağım canlar :) desteğiniz icin Tesekurler.
yeni bir şey okudum çorbayı yemeğin başında değil sonunda içersek az yesek bile çorba sıvı olduğu için midenin üstünde kalıp tokluk sinyali veriyormuş bunu bir doktor yazmış adını tabi ki unuttum haberlerde çıkmış videosunu izledim kendide 115 kiloymuş 85 kiloya düşmüş diyetsiz sporsuz hem de ne kadar işe yarar bilmiyorum ama mantığı doğru bence
olumlamaya gelirsek işe elbette yarıyor ama dikkat et doğru yapmalısın

Hayirli olsun ne guzel kilolar vermişsin azminize hayran kaldim hanimlar maşallah bende başta saglik yasam adina fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum sizlerinde yardimiyla insallah olur :))
Hosgeldin canim inşallah.. kendinden bahseder misin biraz kac kilosun hedef kac?

ahaaa taze üyeee
hoş geldin canımcım sen yeter ki iste ama gerçekten iste olmayacak şey yok allahın izniyle
yaş boy kilo bunların bildirimini yapman yeterli her salı tartı günümüz tomurcuğum listemizi yapıyor sağ olsun
motivasyon ağırlıklı tam destek olarak işliyor bizim topiğimiz
tekrar hoş geldin

Tabiki 19 yaşindayim universite ogrencisiyim 164 boyundayim ortalama 64 kiloyum hedefim 55 kilo insalllah spora başlamak istiyorum sporla beraber başaracagima inaniyorum
sporda yaparsan 3 aya fazlalık diye bir şeyin kalmaz gülüm başarırsın kolayca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…