- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
vay cadı kazanım benimmmmmmmmmmm
kız nerdesin sen yedin de yedin zayıflamadın azcık arttın diye gelmedin hemiiiii
sürüden ayrılanı kurtlar kapar öğrendin işte ne de olsa öğrenmenin yaşı yok daha bu gün senin adın geçti milad da gelse yazdı kim yazdı unuttum kilo veremedi diye gelmiyor galiba yazacaktım telefon çaldı kaldı yazamadım ama ne iyi ne güzel insansın sen lafının üstüne geldin ÇOOOOKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMM
HOŞ GELDİN MİLADIMMMMMM
Hoşgeldin canım valla burdan ayrılmak yaramıyor bize birbirimizi sıkı sıkı tutup bırakmıycaz artık bak ne güzel toplandık hoşgeldin aramıza bugün bildirim yaptık artık hep eksilerdeyiz inşallah :)
vay cadı kazanım benimmmmmmmmmmm
kız nerdesin sen yedin de yedin zayıflamadın azcık arttın diye gelmedin hemiiiii
sürüden ayrılanı kurtlar kapar öğrendin işte ne de olsa öğrenmenin yaşı yok daha bu gün senin adın geçti milad da gelse yazdı kim yazdı unuttum kilo veremedi diye gelmiyor galiba yazacaktım telefon çaldı kaldı yazamadım ama ne iyi ne güzel insansın sen lafının üstüne geldin ÇOOOOKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMM
HOŞ GELDİN MİLADIMMMMMM
Böyle sistemli ve kendinden emin insanlara bayılıyorum ve cok ozeniyorum maşallah okudugum kadariyla cok hakimsin kendine.. hep böyle devam eder inşallah.
sen zorlaştırıyorsun gülüm aslında hiçte zor değil sadece sabır lazım her hafta 1 kilo verme beklentisi yada daha fazlası beklentisi olmasın sadece zayıflayacağına inan yediklerine dikkat et diyet değil bak dikkat etmek diyorum ki sen bunların hepsini çok iyi biliyorsun yavaş ama çok kolay zayıflanabiliyor aha da şahidi benim ne strese girdim ne aç kaldım ne yesem diye düşünmedim bile bu gün itibariyle ocak başından beri 15 kilo verdim daha da vericem çok iyi biliyorum geri kilo alırmıyım diye asla düşünmüyorum aklımdan bile geçmiyor en güzel örnek tomurcuk bize 40 kilo verdi hiç inancını kaybetmediSagol canim yok ondan degil sıkıldım kilo vermeyi paranoya haline getirdim ama bir türlü veremedim cok yoruldum canim ya
Biraz bu fikirden uzak rahat yasayayim dedim.. bugün bakivereyim bi tartiya dedim aman Allah im diye iniverdim:)
Toparlamak istiyorum deli gibi bir yandan başarısızlıklarim geliyor aklima vazgeciyorum anlayacagin zor halim
Benle çok dalga geçtiler sohbet konusu yok gibi benim üzerimden muhabbet dönüyordu üzerine kızımda kilomdan rahatsız olunca ( kimse kızımı üzmemeli derken ben nefsime yenik düşüp onu daha çok üzdüğümü fark ettim )nefsimi tutma zamanı gelmişti 28 kilo verince daha gözlerine battım önce gülenler şimdi özenmeye başladı örnek gösterilmeler başladı şimdi ise kendim için burdayım burdaki başaranlar beni hırslandırdı insan yeter ki istesin kiloyu yapan da biziz veren de biz olacağız
Bebegim nerelerdesin sen yaa kac kere yazdim keske burda olsa diye hiccc mi cinlamadi kulagin bir daha birakip gitmek yok oructa olsan yaz lutfen cok ozledim seni kacakkSelamlar kizlar bizim gurup toplanmıuzel..
tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
A aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
@gulsayszey hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
@metraVildan80 toplanmissiniz süper
ekim2009 hala enerjiksin ablacım hayranım sana
angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..
Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
Selamlar kizlar bizim gurup toplanmış ne guzel..
tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
A aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
@gulsayszey hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
@metraVildan80 toplanmissiniz süper
ekim2009 hala enerjiksin ablacım hayranım sana
angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..
Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
allah razı olsun kuzum benim ya nasıl özlemişim taçsıza dediğim gibi öz kardeşimmişsin gibi cadı kazanım yazmışım yeni farkettim gerçi sen onun sevgi sözcüklerim olduğunu anlamışsındır :))Bu enerjin bu hayat dolu halin hiç bitmesin insallah ablamm:)
ayy sendin yazan değil mi ben de milada diyorum biri yazdı ama kimdi unuttum diyeSelam miladcim ben yazdim bugun keske miladda donsede kadro tamam olsa diye Allahtan baska bisey daha isteseydim olcakmis megerama bu sefer bizi terketmek yok daha yoksa fena olur ona gore yarim biraktigimiz diyetimizi hep beraber tamamlicaz bu sefer insallah
sen zorlaştırıyorsun gülüm aslında hiçte zor değil sadece sabır lazım her hafta 1 kilo verme beklentisi yada daha fazlası beklentisi olmasın sadece zayıflayacağına inan yediklerine dikkat et diyet değil bak dikkat etmek diyorum ki sen bunların hepsini çok iyi biliyorsun yavaş ama çok kolay zayıflanabiliyor aha da şahidi benim ne strese girdim ne aç kaldım ne yesem diye düşünmedim bile bu gün itibariyle ocak başından beri 15 kilo verdim daha da vericem çok iyi biliyorum geri kilo alırmıyım diye asla düşünmüyorum aklımdan bile geçmiyor en güzel örnek tomurcuk bize 40 kilo verdi hiç inancını kaybetmedi
kulakları çınlayıp cidden gelirlermiş bizim biokinetik güçlerimiz güçlenmiş diycem o zaman ciddi ciddiBebegim nerelerdesin sen yaa kac kere yazdim keske burda olsa diye hiccc mi cinlamadi kulagin bir daha birakip gitmek yok oructa olsan yaz lutfen cok ozledim seni kacakk... kaldigimiz yerden devam ediyoruzz @ saheste @ wetu16 sara hadi kizlar sizde gelinn eskisi gibiii sara senin icin canim
ben de 97 ye çakılıp kadım en son 102 kiloyken hep aklımdan 97 geçiyordu ah bi 97 olsam olucam diyordum ..97 de takılınca bu defa baktım olmuyor 3 gün tuzu azalttım son günü tamamen kestim salı tartı da 96 lı rakam görücem dedim şükür bu gün gördüm :))Cokk haklısın 90 kaderim gibi oldu beynim boyle kodladi bunulabirentte dönüp dolaşıyor gibi neredeyse basladigim yere döndüm..
Canım beraber vericez sağolsun eşimde destekçi artık baktı olmuyor zayıflamamı istediğini söyledi diyetisyene gittik otele üyelik yaptık oda benimle beraber geliyor eee vericez artık:) sizde buradan destekçimsiniz eee daha ne olsun:) zaten bu şekildede veremezsem yuhhh banaİnşallah canim. Sende güzel vermissin masallah 88 olmussun ayni tempoda kilolardan kurtulursun umarim canım..
Bebegim nerelerdesin sen yaa kac kere yazdim keske burda olsa diye hiccc mi cinlamadi kulagin bir daha birakip gitmek yok oructa olsan yaz lutfen cok ozledim seni kacakk... kaldigimiz yerden devam ediyoruzz @ saheste @ wetu16 sara hadi kizlar sizde gelinn eskisi gibiii sara senin icin canim
A.selam canimSelam miladcim ben yazdim bugun keske miladda donsede kadro tamam olsa diye Allahtan baska bisey daha isteseydim olcakmis megerama bu sefer bizi terketmek yok daha yoksa fena olur ona gore yarim biraktigimiz diyetimizi hep beraber tamamlicaz bu sefer insallah
allah razı olsun kuzum benim ya nasıl özlemişim taçsıza dediğim gibi öz kardeşimmişsin gibi cadı kazanım yazmışım yeni farkettim gerçi sen onun sevgi sözcüklerim olduğunu anlamışsındır :))
ben olumlara devam ediyorum kendime güvenim ve saygım arttı etrafımdakilerin de bana tavırları değişti demek ki iş biz de bitiyormuş önce kendimizi sevmeliymişiz değerli olduğumuza inanmalıymışız
zayıf fit güzel oluruz önümüzde ki seneye sonrasında bakım kürleri yok saçımız başımız için yine beraber oluruz yıllarca ne olceekkAyyy ne güzel yine hep beraberiz o kadar alistimki size kizlar ekim ayinda tam bir yil olacak tanisali hepiniz kardesim gibi oldunuzinsallah bu grup la uzun yillar bir arada oluruz tabi kilolar verilmis koruma programina girmis bir sekilde.. super yaa kaldigimiz yerden devammm yilmak yokkk
Bak gor onlarda gelecek andim birkere kurtulus yokkulakları çınlayıp cidden gelirlermiş bizim biokinetik güçlerimiz güçlenmiş diycem o zaman ciddi ciddi
ben de 97 ye çakılıp kadım en son 102 kiloyken hep aklımdan 97 geçiyordu ah bi 97 olsam olucam diyordum ..97 de takılınca bu defa baktım olmuyor 3 gün tuzu azalttım son günü tamamen kestim salı tartı da 96 lı rakam görücem dedim şükür bu gün gördüm :))