Haydi Yine Yeniden...

Sagol canim yok ondan degil sıkıldım kilo vermeyi paranoya haline getirdim ama bir türlü veremedim cok yoruldum canim ya
Biraz bu fikirden uzak rahat yasayayim dedim.. bugün bakivereyim bi tartiya dedim aman Allah im diye iniverdim:)
Toparlamak istiyorum deli gibi bir yandan başarısızlıklarim geliyor aklima vazgeciyorum anlayacagin zor halim

İnşallah canim. Sende güzel vermissin masallah 88 olmussun ayni tempoda kilolardan kurtulursun umarim canım..

Bende menümü yazayım bugün geç uyandım
Uuanınca bir bardak ılık bir bardak soğuk su soğuk suya birkaç damla limon(diyetisyen böyle istedi:)
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 3 zeytin domates salatalık yeşilçay
Ara yarım armut
Öğlen iki kaşık zeytinyağlı fasulye bir biber dolması yarım kase tarhana çorbası iki kaşık yoğurt bir dilim tbuğday ekmek
Ara Bir türk kahvesi
Akşam lahana dolması 3kaşık pulbiberli yoğurt

Benle çok dalga geçtiler sohbet konusu yok gibi benim üzerimden muhabbet dönüyordu üzerine kızımda kilomdan rahatsız olunca ( kimse kızımı üzmemeli derken ben nefsime yenik düşüp onu daha çok üzdüğümü fark ettim )nefsimi tutma zamanı gelmişti 28 kilo verince daha gözlerine battım önce gülenler şimdi özenmeye başladı örnek gösterilmeler başladı şimdi ise kendim için burdayım burdaki başaranlar beni hırslandırdı insan yeter ki istesin kiloyu yapan da biziz veren de biz olacağız

Bu enerjin bu hayat dolu halin hiç bitmesin insallah ablamm:)

Böyle sistemli ve kendinden emin insanlara bayılıyorum ve cok ozeniyorum maşallah okudugum kadariyla cok hakimsin kendine.. hep böyle devam eder inşallah.
sen zorlaştırıyorsun gülüm aslında hiçte zor değil sadece sabır lazım her hafta 1 kilo verme beklentisi yada daha fazlası beklentisi olmasın sadece zayıflayacağına inan yediklerine dikkat et diyet değil bak dikkat etmek diyorum ki sen bunların hepsini çok iyi biliyorsun yavaş ama çok kolay zayıflanabiliyor aha da şahidi benim ne strese girdim ne aç kaldım ne yesem diye düşünmedim bile bu gün itibariyle ocak başından beri 15 kilo verdim daha da vericem çok iyi biliyorum geri kilo alırmıyım diye asla düşünmüyorum aklımdan bile geçmiyor en güzel örnek tomurcuk bize 40 kilo verdi hiç inancını kaybetmedi

Bebegim nerelerdesin sen yaa kac kere yazdim keske burda olsa diye hiccc mi cinlamadi kulagin bir daha birakip gitmek yok oructa olsan yaz lutfen cok ozledim seni kacakk ... kaldigimiz yerden devam ediyoruzz @ saheste @ wetu16 sara hadi kizlar sizde gelinn eskisi gibiii sara senin icin canim

Selam miladcim ben yazdim bugun keske miladda donsede kadro tamam olsa diye Allahtan baska bisey daha isteseydim olcakmis meger ama bu sefer bizi terketmek yok daha yoksa fena olur ona gore yarim biraktigimiz diyetimizi hep beraber tamamlicaz bu sefer insallah

Bu enerjin bu hayat dolu halin hiç bitmesin insallah ablamm:)
allah razı olsun kuzum benim ya nasıl özlemişim taçsıza dediğim gibi öz kardeşimmişsin gibi cadı kazanım yazmışım yeni farkettim gerçi sen onun sevgi sözcüklerim olduğunu anlamışsındır :))
ben olumlara devam ediyorum kendime güvenim ve saygım arttı etrafımdakilerin de bana tavırları değişti demek ki iş biz de bitiyormuş önce kendimizi sevmeliymişiz değerli olduğumuza inanmalıymışız

ayy sendin yazan değil mi ben de milada diyorum biri yazdı ama kimdi unuttum diye özürrrrrr

Cokk haklısın 90 kaderim gibi oldu beynim boyle kodladi bunu labirentte dönüp dolaşıyor gibi neredeyse basladigim yere döndüm..

kulakları çınlayıp cidden gelirlermiş bizim biokinetik güçlerimiz güçlenmiş diycem o zaman ciddi ciddi

Cokk haklısın 90 kaderim gibi oldu beynim boyle kodladi bunu labirentte dönüp dolaşıyor gibi neredeyse basladigim yere döndüm..
ben de 97 ye çakılıp kadım en son 102 kiloyken hep aklımdan 97 geçiyordu ah bi 97 olsam olucam diyordum ..97 de takılınca bu defa baktım olmuyor 3 gün tuzu azalttım son günü tamamen kestim salı tartı da 96 lı rakam görücem dedim şükür bu gün gördüm :))

Ayyy ne güzel yine hep beraberiz o kadar alistimki size kizlar ekim ayinda tam bir yil olacak tanisali hepiniz kardesim gibi oldunuz insallah bu grup la uzun yillar bir arada oluruz tabi kilolar verilmis koruma programina girmis bir sekilde.. super yaa kaldigimiz yerden devammm yilmak yokkk

İnşallah canim. Sende güzel vermissin masallah 88 olmussun ayni tempoda kilolardan kurtulursun umarim canım..
Canım beraber vericez sağolsun eşimde destekçi artık baktı olmuyor zayıflamamı istediğini söyledi diyetisyene gittik otele üyelik yaptık oda benimle beraber geliyor eee vericez artık:) sizde buradan destekçimsiniz eee daha ne olsun:) zaten bu şekildede veremezsem yuhhh bana

bende sizi ozledim canimm sonbahar geldi catti herkes evine kapaninca kalabalik oluruz modumuzda dusmez artik insallah. Oylemi yapsam? Ama artik acaip yiyorum yediklerimi yazmaya utanirim

A.selam canim
Valla bende okurken duygulandim canim beni hatirlamaniz cok mutlu etti beni adimj yazdiginizi gormesem inancım tazelenmezdi heralde:)

Bu olumlama cumlelerine sayende merak saldim en ufak şeyde beyin gucuyle nasil ustesinden gelirim diye düşünüyorum aslında katkısını da görüyorum olumlu düşünmenin ama aci cekmek istiyor ruhum galiba kabuguma cekilip tikinmak tek care sanki:)
Canim ablam ben sevgi sozcuklerinin manasini hissediyorum tabi yoksa sana abla deyisim yasinin buyuklugunden mi saniyorsun

zayıf fit güzel oluruz önümüzde ki seneye sonrasında bakım kürleri yok saçımız başımız için yine beraber oluruz yıllarca ne olceekk

Sen bana yaklasiyorken ben sana daha çok yaklastim ne yazikki 96 kilo olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…