-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Evet canım yaa sizleri tekrar görünce çok tuhaf oldum
Ve 45 dakika bisiklet surdum simdi yesil cayimi iciyorum
Afiyet olsun kızlar...Bende şimdi türk kahvemi içtim yüzme +spora gidiyorum üyelik yaptırdık bakalım 3 aylık akşama görüşürüz :)
Aynen öyle canım, boş yere bir Sürü kilo alıyoruz...Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla al kucağına inşallah
Bende hamileliklerimde çok kilo almıştım o zaman çok normal geliyordu şimdi anlıyorum ne kadar yanlış yaptıüımı hele ikinci hamileliğimde 95ile başlayıp 112 ile bitirmiştim vücuduma ne kadar zarar vermişim düşünmeden sen yapma bunları canım tek kişilik ye bol sıvı al o zaten Allahın izniyle çok güzel besleniyor...
Sabah yaptığım 1.5 saatlik spor sonrası kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay bi tabak maydanoz öğle yemeği Şehriyeli çorba yoğurt bi dilim tahıllı ekmek arada elma bi avuç içi kuruyemiş akşam yemeği zeytinyağlı lahana yemeği bir tane biber dolması yoğurt birazdan yürüyüşe gitcem yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su başarıyor muyum sanki
ellerine sağlık tomurcukHanımlar listemizi 1. sayfa ilk mesajımda yayınladım.Allah izin verirse önümüzdeki haftadan itibaren hem ordan güncellerim hem de konu akışında paylaşırım listemizi.Birinci mesaja da sayfalar arasında aramayalım isteyen dönüp baksın diye koydum
Afiyet olsun kızlar...
Ben spor yapamıyorum ya bi türlü.Aslında zamanı geldi.Spor yapıp toparlanmam lazım
Aysuncum çok çabalıyorum herkes elinden geleni yapıyor inşallah bizde başarı Hikayelerimizi yazacağız buraya menü yazmak çok iyi geldi nefsime hakim olmamı öğretiyor
Arkadaşlarım 40 dk yürüyüş 30dk bisiklet benden bu kadar artık yatmadan da yoğurdumu yedim mi tamamdır
vay cadı kazanım benimmmmmmmmmmmSelamlar kizlar bizim gurup toplanmış ne guzel..
tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
A aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
Gokce29 hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
metra Vildan80 toplanmissiniz süper
ekim2009 hala enerjiksin ablacım hayranım sana
angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..
Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
Hoşgeldin canım valla burdan ayrılmak yaramıyor bize birbirimizi sıkı sıkı tutup bırakmıycaz artık bak ne güzel toplandık hoşgeldin aramıza bugün bildirim yaptık artık hep eksilerdeyiz inşallah :)Böyle sistemli ve kendinden emin insanlara bayılıyorum ve cok ozeniyorum maşallah okudugum kadariyla cok hakimsin kendine.. hep böyle devam eder inşallah.